توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لینوکس یا ویندوز
jamal0169
January 1st, 2015, 03:44
با احترام و معذرت خواهی بخاطر سوال های مبتدی بنده
من هرجا جستجو کردم خیلیا از سرور لینوکسی استفاده میکنند، میخوام بدونم لینوکس که با دستور کار میکنه یکم کار باهاش سخت نیست؟؟
من خودم درصدد راه اندازی سایت دانلودم و این که از سرور لینوکسی استفاده کنم یا ویندوز هنوز برام حل نشده.
به نظرتون باید دستورای لینوکس رو یاد بگیرم؟؟ اگه اره کسی منبع آموزش جامع داره معرفی کنه؟؟
معیار من براساس راه اندازی وبسایت دانلود اونم با حجم دیتای بالاست، و نیاز به سیستم عاملی که بشه هم از تورنت دانلود کرد، هم فایل هارو از حالت زیپ خارج کرد و هم قابلیت حذف فایلهای غیر ضروری از داخل فولدرها و درآخر قابلیت فشرده سازی فایلها بصورت تکه تکه و قرار دادن لینکها در سایت باشه.
همه ی این کارهارو میشه به راحتی در سرور ویندوزی انجام داد ولی من سوالم پیرامون سرور لینوکس هستش که چرا انقدر محبوبیت داره و اینکه سایتهای دانلود پربازدید ایرانی معمولا از چه سیستم عاملی در سرورهاشون استفاده میکنند؟؟
ممنون
mizban97
January 1st, 2015, 04:01
سلام
هر کدوم از سیستم عامل ها برای کار معینی استفاده میشن و دلیل استفاده از لینوکس هم برای سایت ها بهینه بودن و کم مصرف بودنش هست.
و دردسر کمتری هم برای راه اندازی داره اما در سرور ویندوز بخوای یک سایت رو بالا بیاری مشکلات زیادی ایجاد میکنه
به نظرم سایتتون برای پایه لینوکس باشه و سرور دانلودتون ویندوز باشه بهتره...
بله برای استفاده از لینوکس باید دستورات ابتدایی رو بدونید منبع کاملی وجود نداره سایت های خارجی و همین انجمن میتونید سرچ بزنید چیزای خوبی پیدا میکنید
سوالی بود در خدمتم
jamal0169
January 1st, 2015, 04:04
سلام
به نظرم سایتتون برای پایه لینوکس باشه و سرور دانلودتون ویندوز باشه بهتره...
ممنونم، ولی میشه این قسمتو بیشتر توضیح بدید؟
اینکه سایت برپایه لینوکس باشه منظور هاسته؟
a.e
January 1st, 2015, 04:44
میتوان گفت که هر سیستم عاملی مانند لینوکس یا ویندوز یا ... مزیت ها و معایب خود را دارند و مورد استفاده هر کدام نیز بستگی به کار شما خواهد داشت؛ به عنوان مثال هاست های میزبانی لینوکس و سرورهای دانلود به دیل راحتی کار و دیگر موارد ویندوزی هستند.
mizban97
January 1st, 2015, 05:02
ممنونم، ولی میشه این قسمتو بیشتر توضیح بدید؟
اینکه سایت برپایه لینوکس باشه منظور هاسته؟
بله منظورم هاست میزبانی هست.
دلایل زیادی داره یکی از دلایل هاست برپایه لینوکس نصب لایت اسپید تاثیر زیادی در سئو دارد
و همچنین کاربری راحت تر و در عین حال مشکلات ویندوزی بیشتر هست.
ویندوز بیشتر برای فایل های سنگین بهتره چون جابجایی در سرور های لینوکس سخت تر هست.
شما دقیقا میخواید چیکار کنید سیستم سایتتون چیه؟
موضوع سایتتون و کلا چقدر فایل دارید؟
ace_gishniz
January 1st, 2015, 11:23
تو لینوکس چون بیشتر با کامند باید باهاش در ارتباط باشی ممکنه برای خیلیا سخت باشه و ازش خوششون نیاد. اما پایداری و مصرف منابع لینوکس خیلی بهتر از ویندوز هست. ویندوز سرور مزیت خاصی نسبت به لینوکس نداره و چون فقط کار با ریموت توش راحته و تو محیطش با کامند درگیر نیستی واسه کاربر هایی که با کامند کار نمیکنن راحت تر هست.
برای کارهایی مثل دانلود تورنت و دانلود و ... ویندوزر راحت تره.
اصولا کسایی که بخوان حرفه ای کار کنن میرن سمت لینوکس. هاست دانلود هم رو لینوکس با nginx یا لایت اسپید بهتره.
حالا اگه راحتی رو مد نظر دارید از ویندوز استفاده کنید. اگه هم دوست دارید حرفه ای کار کنین باید سختی محیط لینوکس رو به جون بخرید و حرفه ای کار کنین.
sssoheil
January 1st, 2015, 11:33
سلام
به نظر بنده چون آشنایی با دستورات لینوکس ندارید از ابتدا خودتان را درگیر نکنید.برای شروع از ویندوز به عنوان سرور دانلود استفاده کنید و هر موقع به لینوکس تسلط نسبی پیدا کردید بعد از ویندوز به لینوکس کوچ کنید.
k-h
January 1st, 2015, 11:55
درود
از سرور ویندوز2008 استفاده کنید
کیفیت دانلود با iis خیلی بهتر از سرور لینوکس هست وقتی که روی سرور دانلود های حجیم میزنند روی سرور
jamal0169
January 1st, 2015, 12:05
بله منظورم هاست میزبانی هست.
دلایل زیادی داره یکی از دلایل هاست برپایه لینوکس نصب لایت اسپید تاثیر زیادی در سئو دارد
و همچنین کاربری راحت تر و در عین حال مشکلات ویندوزی بیشتر هست.
ویندوز بیشتر برای فایل های سنگین بهتره چون جابجایی در سرور های لینوکس سخت تر هست.
شما دقیقا میخواید چیکار کنید سیستم سایتتون چیه؟
موضوع سایتتون و کلا چقدر فایل دارید؟
سایت وردپرسی هستش که قراره منابع آموزشی شرکت های بزرگ توش برای دانلود قرار بگیره مثلا هر هر سورسش متوسط بین 2 گیگ تا 40 گیگ متغیره و نیاز به هارد بالایی داره، در خود هاست سایت فقط کمی توضیح درمورد محصول با اسکرین شات ها قرار میگیره. درمورد تعداد فایل هم میشه گفت در روز 10گیگ فایل روی سرور قرار میگیره.
script
January 4th, 2015, 13:34
از سرور ویندوز استفاده کنید بهتر و راحت تره
سرزمین
January 4th, 2015, 15:10
دوست عزیز سایتتون رو روی هاست های میزبانی بالا بیارید و فایل های دانلودی رو بر روی سرور قرار بدین، سرور و هاست رو به هم متصل کنید این طوری هم از سرورتون استفاده بهینه کردین و سایتتون هم به راحتی بالا میاد.