توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سرور اختصاصی - ovh
IzNoGoud!
January 1st, 2015, 00:14
سلام, نیاز است برای حداقل یک سال اما پرداخت ماهیانه .
کارمزد و اعتبار , نحوه پشتیبانی شخص/شرکت واسطه بسیار مهم است .
قیمت ارز , قیمت صرافی باشد.
برادرم ؛ اگه از اطلاعات و سورس ارزت مطمئنی ولی تو این انجمن کسی نمیشناسه شما رو , از شما هم میگیریم ولی مدارکی ازتون میگیریم که پس فردا سرور ساسپند شد بدلیل مشکلاتی از سمت شما , بتونیم با هم حلش کنیم ;)
*نماینده ای ازش نیست مثلاً تخفیف بده یا هزینه setup گرفته نشه ؟!
*نیاز به سری سرور های انترپرایز و از خود ovh
company_hosting
January 1st, 2015, 00:17
باسلام
درخدمتیم
لینک سرور مورد نظر را ارسال کنید تا قیمت اعلام بشود
http://www.webhostingtalk.ir/f11/129039/
برای اطلاعات بیشتر از طریق تیکت در تماس باشید
با تشکر
IzNoGoud!
January 1st, 2015, 00:23
باسلام
درخدمتیم
لینک سرور مورد نظر را ارسال کنید تا قیمت اعلام بشود
http://www.webhostingtalk.ir/f11/129039/
برای اطلاعات بیشتر از طریق تیکت در تماس باشید
با تشکر
دست مریضاد به این سرعت عمل پاسخ دهی!
خدمت شما ارسال شد.
jaheshserver
January 1st, 2015, 00:25
هر سروری خواستید براتون با قیمت دلار اسکناس میزنیم بدون هزینه ستاپ. مشکلی نیست.
قیمت ها هم در سایت خود ovh هست نیاز به افر دادن نیست
IzNoGoud!
January 1st, 2015, 00:30
هر سروری خواستید براتون با قیمت دلار اسکناس میزنیم بدون هزینه ستاپ. مشکلی نیست.
قیمت ها هم در سایت خود ovh هست نیاز به افر دادن نیست
پرداخت با یورو ست دوست من. ممنون از شما.
بله افر ها و قیمت های این دیتاسنتر کاملا معلومه ولی دوستان عرض کنند مثلا با جه یورویی اینکارو انجام میدن خیلی خوبه.
jaheshserver
January 1st, 2015, 00:39
پرداخت با یورو ست دوست من. ممنون از شما.
بله افر ها و قیمت های این دیتاسنتر کاملا معلومه ولی دوستان عرض کنند مثلا با جه یورویی اینکارو انجام میدن خیلی خوبه.
فرق نداره منظورم همان ارز اسکناس بود :دی
چه یورویی که نمی تونیم محل کسب ارز رو اعلام کنیم ولی شما اگر خیلی حساسید میتونیم فقط با ویزا کارت بزنیم براتون که دیگه مطمئن هست البته حدود 200 تومان گرانتر از نرخ ارز اسکناس
novin-web
January 1st, 2015, 00:41
سلام
دوست عزیز سورس بانکی و پنل وریفای امریکا
سرور مورد نظر رو بگید تا قیمت ارسال بشه
و رداستین با 15 درصد تخفیف
هتزنر با درصد تخفیف
و از سو یو استارت با 10 درصد تخفیف
از دیتاسنتر های redstation و xlhost و singlehop و hetzner و OVH و soyoustart و datashack میتونیم براتون مستقیم خرید کنیم بدون اضافه شدن 1 ریال کارمزد!!!
فقط کافیه لینک افر سرور مد نظرتون رو به ما بدید همین دقیقا خود قیمت دیتا سنتر رو دریافت میکنیم.
سرور اختصاصی بسیار ارزان ((طرح تکریم مشتری)) به مدت 3 هفته ##شروع 100 تومان## (http://www.webhostingtalk.ir/f11/129074/)
فروش سرورهای Hetnzer ویژه جام جهانی 2014 با 100 درصد نخفیف در ستاپ و 15 درصد روی سرور (نوین هاست) (http://www.webhostingtalk.ir/f11/117590/)
فرق نداره منظورم همان ارز اسکناس بود :دی
چه یورویی که نمی تونیم محل کسب ارز رو اعلام کنیم ولی شما اگر خیلی حساسید میتونیم فقط با ویزا کارت بزنیم براتون که دیگه مطمئن هست البته حدود 200 تومان گرانتر از نرخ ارز اسکناس
:))) قصد جسارت نبود البته.
ویزا کارت مطمئن است ولی فعلاً ترجیح میدم با قیمت های کمتری کار کنم.راه های دیگه شارژ هم اوکیه ولی بشرطی که فرد از کاری که داره میکنه مطمئن باشه ;)
twohost
January 1st, 2015, 00:55
با سلام
در خدمتیم ار المان و فرانسه
افر فرانسه
رم ۳۲
هارد ۲*۲ترا
پهنا۲۰ ترا
چهار هسته ای با پردازش ۳۰۴ گیگاهرتز
بدون هزینه ستاپ
با ۱۶ ای پی
ماهانه۲۰۰ تومن
اگر خواستید تماس بگیرید
IzNoGoud!
January 1st, 2015, 00:59
سلام
دوست عزیز سورس بانکی و پنل وریفای امریکا
سرور مورد نظر رو بگید تا قیمت ارسال بشه
و رداستین با 15 درصد تخفیف
هتزنر با درصد تخفیف
و از سو یو استارت با 10 درصد تخفیف
از دیتاسنتر های redstation و xlhost و singlehop و hetzner و OVH و soyoustart و datashack میتونیم براتون مستقیم خرید کنیم بدون اضافه شدن 1 ریال کارمزد!!!
فقط کافیه لینک افر سرور مد نظرتون رو به ما بدید همین دقیقا خود قیمت دیتا سنتر رو دریافت میکنیم.
سرور اختصاصی بسیار ارزان ((طرح تکریم مشتری)) به مدت 3 هفته ##شروع 100 تومان## (http://www.webhostingtalk.ir/f11/129074/)
فروش سرورهای Hetnzer ویژه جام جهانی 2014 با 100 درصد نخفیف در ستاپ و 15 درصد روی سرور (نوین هاست) (http://www.webhostingtalk.ir/f11/117590/)
ارسال شد.
فرمودید در بالا ؛ 1. سورس بانکی 2.بدون اضافه زدن یک ریال
این برای من مشتر بدین معناست قیمت روز صرافی + سورس بانکی.
مگر ارسال ارز توسط بانک مشمول کارمزد خود بانک نمیشه ؟
الان در صرافی کیش فروش یورو با قیمت 4.3483 ریال انجام میگردد. شما چقدر برای من حساب میکنید؟
نیاز به سری های انترپرایز
majidisaloo1
January 1st, 2015, 01:00
قدیمی ترین ارائه سرویس از این دیتاسنتر را دادیم
خواستید در خدمتیم اما قیمت اسکناس خیر چون نمیخواهیم با سورس هایی که شما میبینید سرویس دهی مون را با اختلال رو به رو بکنیم
7 درصد بالاتر از نرخ اسکناس خواهیم زد تا به نرخ یورو ویزا کارت سورس بانکی برسید نه یورو سورس شرط بندی و....
ms96
January 1st, 2015, 01:12
مبلغ سرور رو در سایت payment24.ir بزنید. عین مبلغ اعلامی ما ازتون دریافت میکنیم و سفارشتون رو انجام میدیم.
IzNoGoud!
January 1st, 2015, 01:22
مبلغ سرور رو در سایت payment24.ir بزنید. عین مبلغ اعلامی ما ازتون دریافت میکنیم و سفارشتون رو انجام میدیم.
دوست من ,پیمنت 24 کارمزد خودشو میگیره :) که کلاً منتفیست !
قدیمی ترین ارائه سرویس از این دیتاسنتر را دادیم
خواستید در خدمتیم اما قیمت اسکناس خیر چون نمیخواهیم با سورس هایی که شما میبینید سرویس دهی مون را با اختلال رو به رو بکنیم
7 درصد بالاتر از نرخ اسکناس خواهیم زد تا به نرخ یورو ویزا کارت سورس بانکی برسید نه یورو سورس شرط بندی و....
همیشه فکر میکردم فرانتورک مرحوم , قدیمی ترین بودند. حرف منطقی زدید. میتوانید چیزی به من نشون بدید که ممطئن شم واقعاً سورس بانکی و ویزا کارت هستش ؟
مثلاً , یورو 4400 ,7درصدش میشود 304تومان.
ممنون.
majidisaloo1
January 1st, 2015, 01:28
دوست من ,پیمنت 24 کارمزد خودشو میگیره :) که کلاً منتفیست !
همیشه فکر میکردم فرانتورک مرحوم , قدیمی ترین بودند. حرف منطقی زدید. میتوانید چیزی به من نشون بدید که ممطئن شم واقعاً سورس بانکی و ویزا کارت هستش ؟
ممنون.
خودتون میگین مرحوم :)
بنده هم در مورد کنون را میگیم با قدیمی تر ها کاری نداریم .
ما موارد اینچنینی را دلیلی ندارد بخواهیم به کسی اثبات بکنیم کاربری که مارا میشناسه و قبول داره خرید میکند و کاربری که یک درصد شک به کار ما دارد ما خودمون بهشون پیشنهاد میکنیم که از فرد دیگری اقدام به دریافت سرویس نمایند.
نماینده های زیادی در همین انجمن دارند سرور از این دیتاسنتر میفروشند که از ما سرویس میگیرند و ارائه میکنند ، در مورد ما اگر خواستید سرویسی تهیه بکنید بپرسید و با اطمینان بیایید اگر حتی یک درصد شک داشتید بنده اصلا پیشنهاد نمیکنم .
چون قرار است یک کار حرفه ای را انجام بدهیم و دلیلی ندارد ریشه بی اعتمادی را از همین اول با دست خودمون بخشکونیم .
به هر حال ممنون که وقت گذاشتید
شب خوش
بدرود
IzNoGoud!
January 1st, 2015, 01:36
خودتون میگین مرحوم :)
بنده هم در مورد کنون را میگیم با قدیمی تر ها کاری نداریم .
ما موارد اینچنینی را دلیلی ندارد بخواهیم به کسی اثبات بکنیم کاربری که مارا میشناسه و قبول داره خرید میکند و کاربری که یک درصد شک به کار ما دارد ما خودمون بهشون پیشنهاد میکنیم که از فرد دیگری اقدام به دریافت سرویس نمایند.
نماینده های زیادی در همین انجمن دارند سرور از این دیتاسنتر میفروشند که از ما سرویس میگیرند و ارائه میکنند ، در مورد ما اگر خواستید سرویسی تهیه بکنید بپرسید و با اطمینان بیایید اگر حتی یک درصد شک داشتید بنده اصلا پیشنهاد نمیکنم .
چون قرار است یک کار حرفه ای را انجام بدهیم و دلیلی ندارد ریشه بی اعتمادی را از همین اول با دست خودمون بخشکونیم .
به هر حال ممنون که وقت گذاشتید
شب خوش
بدرود
کاش کمی دیرتر نقل قول میکردید تا ادیت اخری هم بود.
با 4400 الان صرافی کیش میشود 304تومان , 7درصد شما.
آیا این 7درصد صرف کارمزد های بانکی میشود یا مقداریش کارمزد شخصیست ؟
به نظرم هر چی سوالات بیشتر بشه باعث میشه بیشتر مشتری و واسط همدیگر رو بشناسند و درصورتی که مشکلی هم پیش بیاد مرز های همدیگر مشخصه و دیگه طرفین کمتر همدیگر رو محکوم میکنند:)
arc1o0
January 1st, 2015, 02:19
سلام
اگر سرویس مطمئن خواستید می توانیم در خدمت شما باشیم.
در صورت تمایل جهت عقد قرارداد می توانید حضوری تشریف بیاورید دفتر و ما در خدمت شما باشیم.
توضیح این که ovh مانند هتزنر نیست که تا 30-10% تخفیف لحاظ کند و یا به برخی کاربران سرور بدون ستاپ بدهد.
دوستان در جریان هستند که قیمت های ما متناسب با خدماتی است که دریافت خواهید کرد.
جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید در تماس باشید، اطلاعات تماس در امضا موجود است.
با تشکر
موفق باشید.
IzNoGoud!
January 1st, 2015, 03:01
سلام
اگر سرویس مطمئن خواستید می توانیم در خدمت شما باشیم.
در صورت تمایل جهت عقد قرارداد می توانید حضوری تشریف بیاورید دفتر و ما در خدمت شما باشیم.
توضیح این که ovh مانند هتزنر نیست که تا 30-10% تخفیف لحاظ کند و یا به برخی کاربران سرور بدون ستاپ بدهد.
دوستان در جریان هستند که قیمت های ما متناسب با خدماتی است که دریافت خواهید کرد.
جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید در تماس باشید، اطلاعات تماس در امضا موجود است.
با تشکر
موفق باشید.
سلام. ممنون ! اتفاقاً برای برام سواله چرا این دی سی مثه hetnrez یا رد نیست :)
بنده که همان پست نخست اعلام کردم که مایلم ! حال اگر مایل به ارائه خدمات به ما بودید لطفاً در این تاپیک قیمت خود را بیان کنید.
من دوستان را از کجا پیدا کنم که درباره خدمات شما به بنده توضیح دهد ؟! :) خودتان اعلام کنید ! لطفاً !
بنده یک تازه واردم در این فروم , شما با این معیار که بنده , شما رو ابداً نمیشناسم که واقعاً همینطور هم است اقدام به پست برای فروش افر خود کنید.
majidisaloo1
January 1st, 2015, 09:28
کاش کمی دیرتر نقل قول میکردید تا ادیت اخری هم بود.
با 4400 الان صرافی کیش میشود 304تومان , 7درصد شما.
آیا این 7درصد صرف کارمزد های بانکی میشود یا مقداریش کارمزد شخصیست ؟
به نظرم هر چی سوالات بیشتر بشه باعث میشه بیشتر مشتری و واسط همدیگر رو بشناسند و درصورتی که مشکلی هم پیش بیاد مرز های همدیگر مشخصه و دیگه طرفین کمتر همدیگر رو محکوم میکنند:)
با سلام
برای هر حواله ای که در صرافی صورت میپذیرد صرافی کارمزدی را دریافت میکند معادل 50 یورو
برای مثال اگر شما 1000 یورو حواله داشته باشید 50 یورو صرافی و حدود 30 یورو بانک مقصد مالیات و کارمزد کسر میکند یعنی عملا برای 1000 یورو باید 1080 یورو پرداخت بکنید یعنی با یورو صرافی کیش 4348 تومن میشه برای خودما در صورتی که 1000 یورو بزنیم 4695 تومان
حالا ما 7 درصد گفتیم میشه با یورو 4348 تومان صرافی کیش 4650 تومان یعنی چیزی کمتر از مقداری که برای ما در میاد
حالا چرا؟
دلیلش این است که صرافی چه شما یک دلار بزنید که 10000 دلار کارمزد ثابت و در بعضی شرایط کارمزد مقداری بیشتر دارد به همین دلیل ما به جای اینکه بیاییم 1000 یورو حواله بزنیم ، مثلا 4000 یورو حواله میزنیم که کارمزد ها کاهش پیدا بکند و هرینه برای کاربران قابل پرداخت باشد
novin-web
January 1st, 2015, 10:03
ارسال شد.
فرمودید در بالا ؛ 1. سورس بانکی 2.بدون اضافه زدن یک ریال
این برای من مشتر بدین معناست قیمت روز صرافی + سورس بانکی.
مگر ارسال ارز توسط بانک مشمول کارمزد خود بانک نمیشه ؟
الان در صرافی کیش فروش یورو با قیمت 4.3483 ریال انجام میگردد. شما چقدر برای من حساب میکنید؟نیاز به سری های انترپرایز
سلام مجدد دوست عزیز
نرخ ارز با شرایط کنونی به دقیقه وابسته هست از طرفی دیتاسنتر ovh بارها و بارها بخاطر پرداخت و هویت های جعلی
سرورهای کاربران رو ساسپند و یا حتی ترمینیت کرده.
پس برای سفارش از این دیتاسنتر پنل معتبر اولین فاکتور هست.
پنل ما وریفای حضوری در امریکا هست و در صورت بروز هر گونه مشکل حضورا میتونیم پیگیر باشیم.
همچین در حال حاضر سرورهای اروپا 10 روز و امریکا 24 ساعته قابل نحویل هست
ourweb
January 1st, 2015, 10:05
قربان فقط از ovh میخواهید؟ ما میتوانیم از کانادا بر روی شبکه اختصاصی مان بهتون سرویس بدیم اگر تایید میکنید اطلاع بدید تا وارد مذاکره شویم.
mobinhost.in
January 1st, 2015, 10:35
دوست من از اروپا می خواهید یا کانادا
لطفا در مورد پلی هم که نیاز دارید اطلاعاتی ارائه کنید
arc1o0
January 1st, 2015, 13:05
سلام. ممنون ! اتفاقاً برای برام سواله چرا این دی سی مثه hetnrez یا رد نیست :)
بنده که همان پست نخست اعلام کردم که مایلم ! حال اگر مایل به ارائه خدمات به ما بودید لطفاً در این تاپیک قیمت خود را بیان کنید.
من دوستان را از کجا پیدا کنم که درباره خدمات شما به بنده توضیح دهد ؟! :) خودتان اعلام کنید ! لطفاً !
بنده یک تازه واردم در این فروم , شما با این معیار که بنده , شما رو ابداً نمیشناسم که واقعاً همینطور هم است اقدام به پست برای فروش افر خود کنید.
سلام
با قیمت هایی که مد نظر شماست در توان ما نیست با شما همکاری کنیم،
اما اگر برای کسب و کار خود، برای زمانی که صرف می کنید ، برای امنیت دیتای خود ارزش قائل هستید و علاقه ای به دوباره کاری ندارید و مبلغی که در این زمینه پرداخت می کنید را سرمایه گذاری می دانید و نه هزینه! ما می توانیم در خدمت شما باشیم.
سرور های 64 گیگ بدون هزینه ستاپ حدود 500 هزار تومان از سمت ما قابل ارائه هستند. ( این سرور ها از 400-1500 هزار تومان داخل سایت های مختلف قابل تهیه اند)
خدمات ما در این انجمن به شکل ریالی بود و با نرخ ثابت ارائه می شود و هیچ ارتباطی به نرخ ارز ندارد.
توجه داشته باشید که برخی اطلاعات خصوصی است و امکان ارائه در یک سایت عمومی وجود ندارد، به همین دلیل است که درخواست می شود که تماس بگیرید و یا این که شماره تماس خود را ارسال کنید تا بخش فروش و بازرگانی با شما تماس بگیرند.
جهت کسب اطلاعات بیشتر و اطلاعات تکمیلی در تماس باشید.
ارادتمند-کریمی
016 44 77 0912
IzNoGoud!
January 1st, 2015, 16:57
جا داره از عزیزانی که افر دادند تشکر کنم. فکر میکنم اکثر کسانی که با ovh کار میکنند افرهاشون یا در تاپیک یا خصوصی اعلام کردند که باعث افتخار این بنده ی حقیر است. همونطور که مستحضرید تعداد افر ها بالاست. بنده براساس شروط ذکر شده در پست نخست خرید نهایی رو انجام میدم.
از او وی اچ با 20 عدد آی پی رایگان
مدت کارکرد: 1ماه
مدت زمان باقیمانده برای سر رسید سرور: 20روز
میزبانی شده در شرکت نت ایران - سرور اختصاصی - اعضا (http://netiran.co)
دلیل فروش: نیازنداشتن به سرور اختصاصی