ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیازمند سرور مجازی ایتالیا

Hamed360
December 31st, 2014, 21:08
سلام دوستان
یه سرور مجازی ایتالیا نیاز دارم واسه Remote desktop .
Location سرور حتما ایتالیا باشه نه فقط IP ایتالیا یعنی گوگل ایتالیا رو باز کنه .
ممنون

mobinhost.in
December 31st, 2014, 23:06
دوست من قیمت 20 دلار
موقیت دقیقا از ایتالیا

Hamed360
January 1st, 2015, 00:18
دوست من قیمت 20 دلار
موقیت دقیقا از ایتالیا

هزینش یکم بالاست .

s0NY
January 1st, 2015, 00:28
هزینش یکم بالاست .

بدلیل اینکه کمتر کسی میکند و همچنین سذویس مستقیم خریداری میشود و پشتیبانی با سایت خریداری شده است نه فروشمده واسطه شما و مالیات و ... هم دارد

- - - Updated - - -

الان OVH با ای پی ایتالیا میتوانی با ساپورت ایرانی بگیری 20 هزار تومان
موقعیت فراسنه است اما ای پی ایتالیااست

Hamed360
January 1st, 2015, 00:35
بدلیل اینکه کمتر کسی میکند و همچنین سذویس مستقیم خریداری میشود و پشتیبانی با سایت خریداری شده است نه فروشمده واسطه شما و مالیات و ... هم دارد

- - - updated - - -

الان ovh با ای پی ایتالیا میتوانی با ساپورت ایرانی بگیری 20 هزار تومان
موقعیت فراسنه است اما ای پی ایتالیااست

اونو دارم الان ip ایتالیا و موقعیت فرانسه ولی به دردم نمیخوره . موقعیتش باید ایتالیا باشه .

IzNoGoud!
January 1st, 2015, 00:37
ایالیا نشنیدم و ندیدم دی سی مطمئنی داشته باشه یا اگرم باشه خیلی گرونه برای ما ایرونی ها !
از همین ovh تهیه کنید ببینید کی از ایتالیا ip گرفته به شما ارائه کنه.

کسی رو بهتون پیشنهاد نمیدم چون یهو دیدی خدای اعتباره فردا پنلش رو بستند! ولی هزارنویس علیگلی داشت یه زمان.ovh با ای پی ایتالیا

Meistero
January 1st, 2015, 04:29
درود

اگر " خودتون " میتونید پرداخت کنید.این سایت بدک نیست!این سایتو من قبلا برای یک IP خاص نشون کرده بودم.تو گزینه هایی که منابع کافی داره ویندوز مورد نظر خودتونم میتونیئ نصب کنید!سرور در میلان هستش ولی حتما ازشون بپرسین که رنج IP شون چیه.

edis.at :: Italy (http://www.edis.at/en/server/kvm-vps/italy/)

- - - Updated - - -

ضمنا اینها پکیج KVM شون هست که میتونید مطمئن باشید که منابع کاملا مال خودتونه.