سلام
یه سوال داشتم
برای یه سایت مثل سایت بلاگریدر که بالا ۲۰۰ نفر آنلاین داره بهتره هاست پربازدید بگیرم یا سرور مجازی ؟
لطفا کمک کنید
Abolijoon
December 31st, 2014, 17:26
اگر بودجه و توانایی دارید قطعا سرور بهتره از همه نظر اما خیر هاست پریازدید سفارشی!
007
December 31st, 2014, 17:31
سلام
سرور مجازی بهتر هست مسلما ارادت
api
December 31st, 2014, 17:34
سرور مجازی به دلیل share بودن هارد دیسک و محدودیت هایی که معمولا از سمت مجازی ساز دارند اصلا پیشنهاد نمیشن
طبیعتا سرور اختصاصی ( در صورتی که دانش کانفیگ دارید و اگه ندارید ، هزینه کانفیگ باید داشته باشید ) از هر نظر مناسب تره
پرشین دانلود
December 31st, 2014, 17:49
ممنون
پس بهتره از سرور استفاده کنم
برای نصب سایت روی سرور باید سی پنل یا دایرکت ادمین روش نصب کنم ؟
Abolijoon
December 31st, 2014, 17:50
ممنون
مونده برای چه چیزی استفاده کنید؟!
سی پنل محبوب ترینه اما گرونه !
007
December 31st, 2014, 18:48
ممنون
س برای تک سایت نیازی به نصب کنترل پنل نیست و میشه نصب نکنید.تا هزینه براتون نتراشه
ارادت
mehrangta
December 31st, 2014, 19:13
اگر یک سایت دارید از کنترل پنل KloxoMR استفاده کنید ... یا Websitepanel
اگر هم توانایی کار با ssh دارید که چه بهتر
Zagrio.com
December 31st, 2014, 19:15
سلام
یه سوال داشتم
برای یه سایت مثل سایت بلاگریدر که بالا ۲۰۰ نفر آنلاین داره بهتره هاست پربازدید بگیرم یا سرور مجازی ؟
لطفا کمک کنید
سلام
اگر رو به رشد هستید و این تعداد دائما در سایت شما فعال هست سرور اختصاصی بهتر است.
البته اسکریپت شما هم مهم هست.
با سپاس
downloaddl
December 31st, 2014, 19:26
اگر وقت و دانش مدیریت سرور رو دارید بهتون پیشنهاد می کنم سرور اختصاصی تهیه کنید اگه خیر
از یک جای معتبر هاست پر بازدید تهیه کنید.
5678
December 31st, 2014, 19:34
سرور مجازی مسلما بهتره چون ک اجازه اش دست خودتونه اما تو هاست اشتراکی تا ی ذره بازدیدتون از حد معمول بیشتر شه سایتتون رو ساس میکنن کل زحماتتون برفنا میره
a.e
December 31st, 2014, 19:54
باید توجه داشته باشید؛ در صورتی که بتوانید هاست با کیفیت تهیه نمایید که جوابگوی نیاز شما باشد پیشنهاد میشود هاست تهیه نمایید چرا که مشکلات مدیریت و ... نخواهید داشت.
zigma4000
December 31st, 2014, 20:08
سلام،
باید مسائلی مثل نفرات آنلاین در حال حاضر و پیش بینی تعداد نفرات آنلاین در آینده، که آیا در همین حد فعلی خواهد بود و یا به شدت در حال رشد است.
بودجه و دانش لازم برای مدیریت سرور مجازی، مسلماً برای سرور مجازی باید هزینه مالی بیشتری بکنید و همینطور برای مدیریتش باید دانش بیشتری داشته باشید.
البته دوستان از بابت مدیریت هاست پربازدید رو پیشنهاد کردند، شما میتونید سرورمجازی مدیریت شده تهیه کنید، که خیالتون از بابت مدریت و حل مشکلات تا حدودی راحت باشه ولی خوب هزینه بیشتری خواهد داشت.
om!d-D
December 31st, 2014, 20:30
اطلاعات مدیریتی دارید در سطح خوب سرور تهیه کنید
اطلاعات ندارید اما با هزینه مشکلی ندارید : سرور بگیرید
اطلاعات ندارید و هزینه زیاد نمیکنید: هاست پربازدید بگیرید.سرویس های کلاد پربازدید خوبی ارائه میشه که خیلی به افرادی مثل شما کمک میکنه.همه چیز برای شما فراهم شده و با هزینه معقول سایتتان را میزبانی میکنید.
البته یادآور میشوم دنبال ارزانی نباشید ضرر میکنید