ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوالی در مورد پارک دامین...

amin ta
January 2nd, 2015, 13:29
سلام.
بنده سوالی داشتم در مورد پارک دامین و موتور های جستو جو گر.
اگه بنده یک دامین رو روی دامین اصلی پارک کنم که میشه همون پارک دامین" ایا این دامنه رو هم باید در گوگل ثبت کنم؟ایا این دامنه هم دارای رنک میشه ؟
و اگه کسی اسم این دامنه رو روی گوگل سرچ کنه ایا این دامین در صفحه جست و جوی گوگل میاد یا اینکه فقط دامنه اصلی در نتایج جستو جو ذاهر میشه؟

- - - Updated - - -

اقایون با تجربه نمیخوان کمک کنند؟

dc.saeed
January 2nd, 2015, 13:39
درود

- خیر اگر از سایت خودتون بهش لینک بدید موتور جستجو خودش پیدا و ثبت میکنه. البته میتونید ثبت هم کنید که سریعتر جواب بده.
- بله میتونید رنکش رو بالا ببرید
- اگر پارک دومین رو سرچ کنند اولویت با پارک دومین سرچ شده هست

jahromweb
January 2nd, 2015, 14:02
پیشنهاد میکنم که حتما ریدایرکت پرمننت کنید
چون این کار رنک رو خراب میکنه (بازدید ها بین دو تا دامنه تقسیم میشه و ....)

amin ta
January 2nd, 2015, 23:57
میشه در مورد انطور ریدایرکتی کمی توضیح بدید؟من فکر میکردم که پارک دامینم به طور خودکار ریدایرکت میشه روی دامین اصلیم.مگه اینطور نیست؟
منظورم اینه که مگه میشه یک پارک دامین رو به دامنه اصلی فوروارد کرد؟
اصلا اگه بخوام یه دامین رو به یه دامین دیگه و فقط با یه فضای هاست ریدایرکت کنم باید چگار کنم؟ ایا باید یه دامین add on کنم و بعد روی دامنه اصلی ریدایرکت کنم؟منظورتون اینه؟

samansystems
January 3rd, 2015, 00:02
اگر از پارکينا استفاده کنيد دامين در گوگل هم ثبت ميشه.

amin ta
January 7th, 2015, 12:49
پیشنهاد میکنم که حتما ریدایرکت پرمننت کنید
چون این کار رنک رو خراب میکنه (بازدید ها بین دو تا دامنه تقسیم میشه و ....)
سلام دوستان.
بنده هنوز منظورjahromweb (http://www.webhostingtalk.ir/member/57119/) رو متوجه نشدم.
من شنیده بودم که یک دامنه خارجی و از یک هاست دیگر و dns های متفاوت را میشه روی یک دامین داخلی دایرکت کرد.اما چطور میشه دو دامنه که توی یک هاس هستن و از نیم سرور های یکسان استفاده میکنند (و یا اصلا نیم سرور هاشون یکسان هم نباشه) رو روی هم دایرکت کرد؟

- - - Updated - - -

اقایون جواب!!!!:63: