PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی در رابطه با تهیه ریسلر

PDRS
December 30th, 2014, 20:55
به نام خدا

من قصد تهیه حساب ریسلر از یک دیتاسنتر معتبر خارجی دارم . میخواستم ببینم در صورت تهیه ریسلر از اونها ، برای زبان فارسی WHMCS و پلاگین های درگاه پرداخت مثل PayLine مشکل یا ناسازگاری پیش نمیاد ؟
و اینکه آیا بهتره که به شکل مستقیم از دیتا سنتر خارجی تهیه بشه یا از هاستینگ های ایرانی خریداری بشه ؟

با تشکر

- - - Updated - - -

---------------------------------------------------------

007
December 30th, 2014, 21:04
س
توصیه میشه از همکاران ایرانی ریسلر تهیه کنین
اگر مدنظرتون بود خارجی باشه حتما سوال کنین تا با ایرانی ها مشکل
نداشته باشه تا بدردسرهای ثانویه نیفتین
ارادت

api
December 30th, 2014, 21:45
به نام خدا

من قصد تهیه حساب ریسلر از یک دیتاسنتر معتبر خارجی دارم . میخواستم ببینم در صورت تهیه ریسلر از اونها ، برای زبان فارسی WHMCS و پلاگین های درگاه پرداخت مثل PayLine مشکل یا ناسازگاری پیش نمیاد ؟
و اینکه آیا بهتره که به شکل مستقیم از دیتا سنتر خارجی تهیه بشه یا از هاستینگ های ایرانی خریداری بشه ؟

با تشکر

whmcs فارسی و payline بخش نرم افزاری هست و چیزی نیست که به هاستینگ ارتباطی داشته باشه
اما هاستینگ های خارجی به علت تحریم و . . . کلا پیشنهاد نمیشن
اگه میخواین از هاستینگ های خارجی ریسلر بگیرید باید خیلی محتاط باشید . چون فقط سایت شما نیست ، اطلاعات کلی مشتری روی ریسلر هست و شما در قبال اطلاعات مشتری مسئولید ....