توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : منظور از راه اندازی سرور زمان خرید چیست؟
demonvictor
December 30th, 2014, 15:37
درود
وقتی میخواییم یه سرور اختصاصی بگیریم برای اولین بار میگه که هزینه راه اندازی یا هزینه ستاپ یا هزینه تنظیم اینا یه قیمتی داره.
این کارا شامل چه کارایی میشه؟>
آیا میشه خودمون این راه اندازی رو انجامش بدیم و دیگه هزینه راه اندازی ندیم؟
اگه میشه خودمون کارای راه اندازیشو انجام بدیم ممنون میشم که لیستی از کارایی که انجام میشه رو ارایه کنین.
December 30th, 2014, 15:40
درود
وقتی میخواییم یه سرور اختصاصی بگیریم برای اولین بار میگه که هزینه راه اندازی یا هزینه ستاپ یا هزینه تنظیم اینا یه قیمتی داره.
این کارا شامل چه کارایی میشه؟>
آیا میشه خودمون این راه اندازی رو انجامش بدیم و دیگه هزینه راه اندازی ندیم؟
اگه میشه خودمون کارای راه اندازیشو انجام بدیم ممنون میشم که لیستی از کارایی که انجام میشه رو ارایه کنین.
از نصب سرور داخل رک گرفته تا اتصال برق به آن و کابل شبکه و تنظیمات شبکه و ...
شما نمیتوانید این کارها را انجام بدید و طبیعتا اجازه چنین کاری هم ندارید و باید هزینه را پرداخت کنید.
باتشکر
demonvictor
December 30th, 2014, 15:52
خب اگه شخصا بخواییم از سایت هتزنر بگیریم چی؟در اونصورت اونا هم هزینه راه اندازی دارن؟اگه ندارن خب پس یه نفر داره اینکارارو میکنه دیگه.
سرور اختصاصی آلمان هستش.داخل ایران نیستش که بگیم اینطوری.ممنون یه توضیح کامل ارایه بدین و یه راه حل اراه کنین که بصورتی سرور رو تهیه کنم که خوم کار های نصبش رو انجام بدم.
ممنون
RoobinaServer
December 30th, 2014, 15:55
خب اگه شخصا بخواییم از سایت هتزنر بگیریم چی؟در اونصورت اونا هم هزینه راه اندازی دارن؟اگه ندارن خب پس یه نفر داره اینکارارو میکنه دیگه.
سرور اختصاصی آلمان هستش.داخل ایران نیستش که بگیم اینطوری.ممنون یه توضیح کامل ارایه بدین و یه راه حل اراه کنین که بصورتی سرور رو تهیه کنم که خوم کار های نصبش رو انجام بدم.
ممنون
ذکر کردم خدمتتون. هزینه راه اندازی 90% کارهای ان مربوط به موارد فیزیکی سرور هست.
بعد از تحویل سرور شما اگر بخواهید سیستم عامل خاصی نصب بشه باید مجدد به هتزنر هزینه بدهید.
داخل و خارج نداره مگه سرور داخل با خارج کشور چه فرقی داره ؟ هر دو باید در رک نصب شوند.
در هتزنر کسی بخواهد برای شما یک قدم بردارد و از جایی به جای دیگر برود از شما هزینه میگیرد و فقط بعد از تحویل سرور میتوانید موارد نرم افزاری را خودتان هر جور خواستید انجام دهید.