توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سرور اختصاصی ovh یا px90-ssd hetzner
pamenary
December 30th, 2014, 11:38
با سلام دو ماه الان سرور اختصاصی گرفتم و دادم به یکی کانفیگ کنه رسماً رید و الان تو وب مستر تولز ارورهای کانکشتن می ده
دوست دارم با ی شرکت متعهد و کار درست کار کنم بازدید سایت هم روزانه 25 هزار آی پی در صروت توافق مدیریت سرور به شما واگذار می شود در قبال مدیریت شرور ما هم بنر شما را برای تبلیغات در سایت قرار می دهیم.
- - - Updated - - -
یادم رفت بدون هزینه ستاپ می خوام
LIAN2
December 30th, 2014, 11:47
سلام
px90-ssd با مدیریت سرور ، ماهیانه 6.900.000 ریال
RAM64 GB ECC RAM
Hard Drive2 x 2 TB SATA 6 Gb/s 7200 rpm
HDD (Software-RAID 1)
Class Enterprise
Connection1 Gbit/s-Port
Guaranteed Bandwidth200 Mbit/s
Backup Space100 GB
Inclusive Traffic50 TB*
ماهانه 99یورو
جهت سفارش قیمت یورو با ما تماس بگیرید
ارسال درخواست - شرکت سروای تی (http://www.sarv-it.com/portal/submitticket.php)
Zagrio.com
December 30th, 2014, 13:09
با سلام دو ماه الان سرور اختصاصی گرفتم و دادم به یکی کانفیگ کنه رسماً رید و الان تو وب مستر تولز ارورهای کانکشتن می ده
دوست دارم با ی شرکت متعهد و کار درست کار کنم بازدید سایت هم روزانه 25 هزار آی پی در صروت توافق مدیریت سرور به شما واگذار می شود در قبال مدیریت شرور ما هم بنر شما را برای تبلیغات در سایت قرار می دهیم.
- - - Updated - - -
سلام
شما الان این سرور رو دارید یا نیاز دارید یک جدید خریداری کنید؟
در صورت تمایل به مذاکره در خصوص سرور و تنظیمات آن با ما تماس بگیرید
با سپاس
pardishosting
December 30th, 2014, 13:23
- - - Updated - - -
سلام
به نظرم مشتری سابق ما هستید.
یک سرور همین الان از هت زنر تحویل گرفتیم . با مدیریت کامل ماهانه 110 یورو یورو هم 4300
سی پنل هم لایسنسش ماهانه 90 تومان
Yas-Host
December 30th, 2014, 13:26
ماهیانه 440 هزار تومان با لایسنس سی پنل و کانفیگ رایگان :)
Hetzner Online AG: Dedicated Root Server PX90-SSD (http://www.hetzner.de/en/hosting/produkte_rootserver/px90ssd)
سرور اختصاصی خواهد بود و مجازی سازی نخواهد شد .
تحویل چند ساعته با کانفیگ کاملا رایگان و حرفه ای .
مدیریت یک ماهه رایگان .
بدون هزینه ستاپ
در صورت اینکه سوال بیشتری دارید از سایت پیگیری کنید.
موفق باشید
novin-web
December 30th, 2014, 13:36
سلام
کانفیگ اولیه سرور رایگان انجام میشه
سی پنل رایگان در صورت درخواست
دایرکت ادمین رایگان در صورت درخواست
ارایه تمپلیت های اماده بصورت رایگان
این افر در حال حاضر موجود هست با 10 درصد تخفیف دایمی:
CPU: Intel Xeon E3-1245
RAM: 16GB
HDD: 2x HDD 3,0 TB SATA Enterprise
PORT: 1 Gbit/s bandwidth
Traffic: Unlimited
ماهانه: 159 تومان
از دیتاسنتر های redstation و xlhost و singlehop و hetzner و OVH و soyoustart و datashack میتونیم براتون مستقیم خرید کنیم بدون اضافه شدن 1 ریال کارمزد!!!
فقط کافیه لینک افر سرور مد نظرتون رو به ما بدید همین دقیقا خود قیمت دیتا سنتر رو دریافت میکنیم.
افرهای پیشین ما:
فروش یهاری سرورهای اختصاصی + 70 درصد تخفیف (((نوین هاست))) (http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=139269)
سرور اختصاصی بسیار ارزان ((طرح تکریم مشتری)) به مدت 3 هفته ##شروع 100 تومان## (http://www.webhostingtalk.ir/f11/129074/)
فروش سرورهای Hetnzer ویژه جام جهانی 2014 با 100 درصد نخفیف در ستاپ و 15 درصد روی سرور (نوین هاست) (http://www.webhostingtalk.ir/f11/117590/)
و 15 درصد از رداستیشن
-------------------------------------------------------------------------------------------------
برای اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشد :
تیکت : ارسال درخواست (http://www.novinhost.org/client/submitticket.php)
تلفن شرکت: فروش (66015891-021) - فنی (66913139-021) داخلی 103
موبایل: 3715950-0937
وایبر: 09213601063
ایمیل :admin@novinhost.org
یاهو : novinhost
------------------------------------------------------------------------------------------------
نمای کلی از شرکت و کارکنان نوین هاست (http://www.novinhost.org/index.php/%D9%BE%D8%B4%D8%AA%DB%8C%D8%A8%D8%A7%D9%86%DB%8C/%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%84%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA.html)
دارای نماد اعتماد
تا 24 ساعت بک مانی
کیفیت شعار نیست
twohost
December 30th, 2014, 13:51
با سلام يك سرور از فرانسه
بدون هزينه ستاپ
ماهانه 200 تومن
رم 32
هارد 2*2 ترا
پهنا 20 ترابايت
....
اگر قابلیت آپدیت هم داشته باشد و آخرین ورژن هم باشد باز هم نال شده است ؟ :)
بله جز اینکه سی پنل اقدام به فروش سی پنل رایگان کرده باشند.
pardishosting
December 30th, 2014, 14:21
ما با استفاده از دانشی که داریم و داشتیم و استفاده از چند برنامه نویس مجرب در این زمینه توانستیم سرور های لایسنس سی پنل رو دور بزنیم و فقط سرور های آپدیت آن را فعال قرار بدیم.
حال شما دوس دارید برای یک لایسنس همکار خودتون رو تخریب کنید واقعا براتون متاسف هستم :)
اگر شما خاص هستید و مشتریان خاص خودتون رو دارید پس لطفا در کار دیگران دخالت نکنید و بهتر هست که بدون اطلاع از جایی تا پشت صحنه کار های انجام شده صحبت نفرمایید :)
هر فردی که فکر میکند این نسخه مشکل دارد یک سرور بهشون میدیم برامون مشکل امنیتی پیدا کند :)
دوست خوبم ,
شما به فکر جذب مشتریان خودتون باشید کاری به کار دیگر همکاران نداشته باشید! می توانید ارائه کنید
اون شخصی که همکارانش رو تخریب می کنه شما هستید نه ما و دیگران.
در ضمن در کل دنیا ملیون ها شخص با دانش فنی بیشتر از شما هستند اگر اینکار قانونی بود اون ها هم به صورت عمومی و قانونی ارائه می کردند.
در ضمن طبق قوانین شما تا زمانی حق استفاده از سی پنل رو دارید که بابتش هزینه پرداخت کنید . پس کار شما از نظر سی پنل غیرقانونی است.
حالا اینکه سی پنل شما عملا کار می کنه ما در اون شکی نداریم.
razavihost
December 30th, 2014, 14:27
PX90- SSD
CPU : Intel® Xeon® E5-1650 v2 Hexacore Ivy Bridge-E
RAM : 64G Ram DDR3 ECC
Hard : 2 x 240 GB SSD 6 Gb/s Data Center Series
Port : 1 Gbps - 30TB Outbound + Free Inbound
IP : 1 * IPv4
Setup: 0 Euro
Monthly: 109 Euro
یورو به نرخ اسکناس صرافی کیش.
هزینه پشتیابنی هم ماهانه 30 یورو
twohost
December 30th, 2014, 19:46
با سلام
یه سرور دیگه هم داریم
رم ۶۴
سی پیو هشت هسته ای
هارد هشت ترابایت
هزینه ماهانه ۳۶۰ تومن
با فلکسی و ۱۶ ای پی
- - - Updated - - -
سی پنل هم سه ماهه هشتاد تومن
company_hosting
December 30th, 2014, 21:06
- - - Updated - - -
باسلام
با قیمت های اعلام شده درخدمتیم
+ سرور اختصاصی رایگان در صورت نیاز
با تشکر
AvalinHost
December 31st, 2014, 02:42
باسلام
px90-ssd با قیمت ماهیانه 109 یورو موجود هست.
در صورت نیاز در خدمتیم:
support.avalinhost.com
20tarh
December 31st, 2014, 12:14
قیمت 445 هزار تومان + لایسنس سی پنل
بدون هزینه ستاپ
45 روز مدیریت رایگان
Hetzner Online AG: Dedicated Root Server PX90-SSD (http://www.hetzner.de/en/hosting/produkte_rootserver/px90ssd)
اگر سرویس مطمئن خواستید می توانیم در خدمت شما باشیم.
دوستان در جریان هستند که قیمت های ما متناسب با خدماتی است که دریافت خواهید کرد.
جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید در تماس باشید، اطلاعات تماس در امضا موجود است.
با تشکر
موفق باشید.
tizparvaz
January 1st, 2015, 03:11
از مشاهده این تاپیک خورسند شدیم :d از لایسنس رایگان تا سرور اختصاصی رایگان
دوستان شما صاحب خونه ای هم میشناسید به ما خونه رایگان بده ؟ الان کم کم سال جدید خونست و باید قولنامه تمدید کنیم لطفا افرهای خودتون رو ارسال کنید :d
- - - Updated - - -
جناب Yas-Host روشی که میفرمایید اونقدرا هم دانش فنی و اطلاعات و این چیزا لازم نداره به سادگی در چند دقیقه بنده هم میتونم با خرید یک لایسنس 100 ها وی پی اس رو براتون لایسنس کنم اما از ما ها که خودمون رو مسلمون میدونیم اینکارا بعیده
Yas-Host
January 1st, 2015, 06:43
جناب Yas-Host روشی که میفرمایید اونقدرا هم دانش فنی و اطلاعات و این چیزا لازم نداره به سادگی در چند دقیقه بنده هم میتونم با خرید یک لایسنس 100 ها وی پی اس رو براتون لایسنس کنم اما از ما ها که خودمون رو مسلمون میدونیم اینکارا بعیده
بله روشی که شما میفرمایید صحیح است اما بعد از گذشت چند روز expire می شود !
در ضمن لایسنس هایی که ما قرار میدهیم توسط وریفای قابل دیدن هست و 3 ساله هم هستند !
twohost
January 1st, 2015, 08:38
جناب فک کنم کمترین قیمت رو ما گفتیم :دی
حالا اگه لایسنس هم خواستید رایگان نمیدیم ولی سه ماهه ۸۰ تومان هس و توی سایت سی پنل میتونید مشخصاتش رو ببینید
برای مشتری های خودمون لایسنس با پنل سی پنل میدیم
company_hosting
January 1st, 2015, 10:10
از مشاهده این تاپیک خورسند شدیم :d از لایسنس رایگان تا سرور اختصاصی رایگان
دوستان شما صاحب خونه ای هم میشناسید به ما خونه رایگان بده ؟ الان کم کم سال جدید خونست و باید قولنامه تمدید کنیم لطفا افرهای خودتون رو ارسال کنید :d
- - - Updated - - -
صاحب خونه میشناسم خونه رایگان میده جیب عزیز و گرامی پدر
ourweb
January 1st, 2015, 10:23
با سلام من میتوانم بر روی شبکه اختصاصی خود مان بهتون سرویس بدم که میشه گفت اپتایم بالایی دارد ولی یک چیز شما بخواهید سرور اختصاصی بگیرید باید هزینه لایسنس و مدیریت سرور هم بدهید از این طرف هم هزینه مدیریت ماهیانه و هزینه های دیگر من به شما یک پیشنهاد میدم امیدوارم ازش استقبال کنید و برای تست هم شده چند روزی رو مهمان ما باشید
در حال حاضر سرور جدیدی برای میزبانی راه اندازی کرده ایم که میشه گفت خیلی قوی هست و منابع آزاد .
مشخصات سرور
در حال حاضر ما میتوانیم برای میزبانی وب سایت شما اقدام نماییم و شما میتوانید اول تست کنید سرویس را بعد برای حساب و کتاب یا بنر ها صحبت میکنیم این اولین روش ما هست و دومین روش هم همون مدیریت سرور هست که شما میتوانید یکی از پنل های سرور اختصاصی ما را وردارید که در صورت سفارش یکی از سرور های ما با هزینه ماهیانه 30 هزار تومان مدیریت سرور انجام میگردد .
سرور اختصاصی – ایران هاستینگ 24 (http://irhosting24.com/dedicated/)