PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هک از طریق تغییر مشخصات در whmcs

m0rt3za
December 29th, 2014, 12:00
سلام
مدتی هست کاربری ثبت نام میکنه هاست و دامنه سفارش میده و بعد مشخصات خود را به صورت زیر تغییر میده!

First Name: 'Aganteng' to 'Andri'
Last Name: 'Rooterz' to 'Cyber4rt'
Address 1: 'dm' to 'AES_ENCRYPT(1,1), address1= (SELECT MIN(ipaddress) FROM tblservers)'
Address 2: 'dm' to 'AES_ENCRYPT(1,1), address2= (SELECT MIN(username) FROM tblservers)'
City: 'dm' to 'AES_ENCRYPT(1,1), city= (SELECT MIN(accesshash) FROM tblservers)'
Postcode: '404404' to 'dm'
Default Payment Method: '' to ''

برای مقابله با این روش هک چه کارهایی باید انجام بشه؟

تغییر خودکار مشخصات در whmcs رو غیر فعال کردم
کاربر حذف شد. آی پی بن شد

و البته پوشه هایی که لازم بود قبلا به روت هاست منتقل شده

کار خاص دیگری لازمه انجام بشه؟
البته تا الان مشکلی مبنی بر هک شدن سایت ندیدم

- - - Updated - - -

فکر میکنم این روش هک روی ورژن های جدید تر whmcs کارساز نیست. درسته؟

elementary
December 29th, 2014, 12:10
سلام
مدتی هست کاربری ثبت نام میکنه هاست و دامنه سفارش میده و بعد مشخصات خود را به صورت زیر تغییر میده!

First Name: 'Aganteng' to 'Andri'
Last Name: 'Rooterz' to 'Cyber4rt'
Address 1: 'dm' to 'AES_ENCRYPT(1,1), address1= (SELECT MIN(ipaddress) FROM tblservers)'
Address 2: 'dm' to 'AES_ENCRYPT(1,1), address2= (SELECT MIN(username) FROM tblservers)'
City: 'dm' to 'AES_ENCRYPT(1,1), city= (SELECT MIN(accesshash) FROM tblservers)'
Postcode: '404404' to 'dm'
Default Payment Method: '' to ''

برای مقابله با این روش هک چه کارهایی باید انجام بشه؟

تغییر خودکار مشخصات در whmcs رو غیر فعال کردم
کاربر حذف شد. آی پی بن شد

و البته پوشه هایی که لازم بود قبلا به روت هاست منتقل شده

کار خاص دیگری لازمه انجام بشه؟
البته تا الان مشکلی مبنی بر هک شدن سایت ندیدم

- - - Updated - - -

فکر میکنم این روش هک روی ورژن های جدید تر whmcs کارساز نیست. درسته؟

این روش در همه سیستم های whmcs تا الان بوده . شخصی هم که اینکارو تو سیستم شماانجام داده به احتمال زیاد داره یاد میگیره چون ناقص اطلاعات رو وارد کرده

این روش تزریق به دیتابیس هست و تغییر اسم و فامیلیش به پسورد روت whm هست ! البته یوزر و پسورد Whmcs هم میشه پیدا کرد

راه حلی برای برطرف کردن نداره چون این سیستم مدیریت محتوا متن باز نیست و نمیشه تغییری توش داد بنابراین فقط خود شرکتشون میتونه یک پچ ارایه بده که این اسیب پذیری برطرف بشه

تا حالا که برطرف نشده

----------------------------------------------

خب مثل اینکه برطرف شده از ورژن 5.1 به بعد دیگه این مشکل حل شده

WHMCS Blog - All The Latest News & Announcements (http://blog.whmcs.com/?t=79527)

mehrangta
December 29th, 2014, 12:37
جناب ورژن whmcs تون پایین هست ... این باگ فیکس شده!