توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مصرف بالای cpu
سمیه5
December 29th, 2014, 05:08
با سلام
مشکلی در این مورد داشتم که مثلا وقتی 3 دقیقه که با لپ تاپم کار نمی کنم میزان کارکرد cpu در بازه 50-100 قرار می گیره تا دست به موس می زنم به حالت عادی برمیگرده.
ممنون میشم راهنمای کنید.
hasanazizi
December 29th, 2014, 05:16
از مرورگر webfreer استفاده میکنید یا نصب کردید ؟
- - - Updated - - -
task manager رو باز کنید بعد به تب processes برید و ببینید کدام فایل های نرم افزار ها باعث مصرف cpu میشن اسمش رو اینجا بزار تا بتونم کمک کنم
سمیه5
December 29th, 2014, 17:36
تا دست به mouse می زنم همه چی رو به راه می شه و کارکرد cpu به حالت نرمال خودش برمی گرده و این باعث می شه که نتونم حتی از طریق کنترل Task Manager تشخیص بدم که چرا کارکرد cpu خود به خود می ره بالا!
mamalak
December 29th, 2014, 17:37
چک کن ببین سیستمت ویروسی نیست
rezakhani
December 29th, 2014, 17:40
اسکرین سیور چیزی نصب کردی ؟ از بخش run > msconfig > startup برنامه های اضافی رو غیر فعال کنید !
company_hosting
December 30th, 2014, 12:46
با سلام
مشکلی در این مورد داشتم که مثلا وقتی 3 دقیقه که با لپ تاپم کار نمی کنم میزان کارکرد cpu در بازه 50-100 قرار می گیره تا دست به موس می زنم به حالت عادی برمیگرده.
ممنون میشم راهنمای کنید.
سلام
برسی کنید از قسمت تسک منیجر ببینید برنامه svhost چند تا در حال اجرا هست
اگر مصرفش زیاد بود یا تعدادش 99% ویروسی شده سیستم
موفق باشید
سمیه5
December 30th, 2014, 22:24
تعداد
svhost در حالت عادی 9 تا هست و وقتی CPU کارکردش میره بالا، تعدادشون 10 تا می شه. اونی که اضافه می شه با این نام هستش service host disk difragmenter. یه دونه هم console window host اضافه می شه. اول service host disk difragmenter مصرفش خیلی زیاده ولی بعد از چند لحضه فقط system کارکردش میره بالا و Disk هم 99% استفاده می شه. آنتی ویروس دارم و update هستش. الان نمی دونم باید چی کار کنم. لطفا راهنمایی کنید.
hasanazizi
December 30th, 2014, 23:24
میدونید چی کار کنید ویندوز رو حذف و جدید نصب کنید خیلی بهتر هستش
بهترین راه هستش