ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک فوری: دامنم گم شده و دیگه پیدا نشده

amin ta
December 28th, 2014, 23:08
سلام.
زود میرم سر اصل مطلب.بنده یه دامین ای ار از یه شرکت خریداری کردم و بعد تو ایرنیک ثبت کردم .بعد تو اکانت ایرنیک رفتم و دامنه ثبت شده بود.روی اون دی ان اس ثبت کردم.دیدم اتفاقی نیافتاد یه گزینه رو زدم که دامنم حذف شد:d.حالا هرچی میگردم دنبالش نیست.ولی تو اکانت نمایندگی هست.قابلیت خرید دوبارش هم نیست.ولی توی دامین های ازاد هست.
حالا چیکار کنم؟ اسم دامینم خیل زیبا بود؟(شکلک گریه هم که نیستش)

mhiizadi
December 28th, 2014, 23:14
سلام.
زود میرم سر اصل مطلب.بنده یه دامین ای ار از یه شرکت خریداری کردم و بعد تو ایرنیک ثبت کردم .بعد تو اکانت ایرنیک رفتم و دامنه ثبت شده بود.روی اون دی ان اس ثبت کردم.دیدم اتفاقی نیافتاد یه گزینه رو زدم که دامنم حذف شد:d.حالا هرچی میگردم دنبالش نیست.ولی تو اکانت نمایندگی هست.قابلیت خرید دوبارش هم نیست.ولی توی دامین های ازاد هست.
حالا چیکار کنم؟ اسم دامینم خیل زیبا بود؟(شکلک گریه هم که نیستش)
جای دیگه ای ثبتش کنید .

rezakhani
December 28th, 2014, 23:19
برای منم این مشکل پیش اومد برای یکی از مشتریانم یک دامنه خریدم ( خبری ) دامنه رند و زیبایی بود از میهن وب هاست خریدم و در ایرانیک ثبت شد ( منتظر تایید ) بعد از یک روز از پنل هم حذف شد .

royl
December 28th, 2014, 23:24
باسلام
دوباره ثبتش کنید
بااحترام

alimosavi
December 28th, 2014, 23:30
برا من که جالبتره دامنه ثبت کردم تایید هم شد بعد ازم مدارک خواستن چند روز دیر فرستادم الان دامنه به نام فردی دیگر هست پولشم برگشت نزدن .
برای همین به هیچ وجه من با دامنه .ir کار نمی کنم .
الکی تر از اینا خودشونن ...

amin ta
December 29th, 2014, 00:10
خب میرم و دوباره ثبتش میکنم.اما خود اون نمایندگی نمیتونه برام یه کاری کنه؟یعنی دیگه به فکر برگشت هزینش هم نباشم؟

spsgorgan
December 29th, 2014, 00:33
شما این وقتی که گذاشتی از 4 یا 5 تومن بیشتر ارزش داشت دوست من. یه ایمیل به همون شرکت بزنید توضیح بخواهید خب

amin ta
December 29th, 2014, 00:47
اهه.
راستی کاری که کردم در کل اشتباهه یا این یه مورده.منظورم اینه که رفتم و از تو ایرنیک دامنه رو پس زدم.و دیگه نشد که بشه......
اینو بخاطر کسب تجربه میگم.

webelizer
December 29th, 2014, 08:42
ارتباطی به اون نمایندگی نداره.

پروسه ثبت دامنه به این صورت هست که شما درخواست ثبت رو از طریق نماینده میدید و دامنه هزینه اش توسط نماینده پرداخت میشه و به نام شما رزرو میشه، بعد توسط نیک تایید میشه. تا هنوز دامنه کاملا توسط نیک تایید نشده باشه شما نمی تونید از دامنه استفاده کنید و فرصت لغو رایگانش رو دارید. اگر در این بازه برید دامنه رو لغو کنید (که گویا شما اینکار رو انجام دادید) دامنه از پنل نیک تون حذف و بعد از چند ساعت مجددا قابل ثبت خواهد بود و نیازی نیست به شرکت دیگه ای مراجعه کنید.
هزینه این لغو رو هم نیک به نماینده برگشت میزنه که میتونید از جایی که ثبت کردید درخواست کنید هزینه رو برگشت بزنند که البته گاهی همراه با جریمه از سمت نماینده هم خواهد بود.

=============

گاهی اوقات دامنه را ثبت میکنید و نیک اون رو تایید نمیکنه و مدرک و تعهدنامه و یا مجوز ازتون درخواست میکنه، یک بازه 10 روزه هم فرصت میده، اگر در این ده روز مواردی که خواستن رو ارسال نکنید طبیعی هست که دامنه تون آزاد میشه لذا عزیزانی که دامنه آی آر ثبت میکنند حتما حتما باید صندوق پیام هاشون در نیک و همچنین ایمیل شون رو چک کنند تا از این موارد مطلع بشوند.

============

و اما نکته که شاید بعضی ها گله داشته باشند، همونطور که ذکر شد، دامنه ها توسط کارمندان نیک تایید میشوند، و این نتیجه اش ***** لغات در لحظه هست چون نمیتونند تمام نام های مورد دار رو از قبل ***** کنند! شما ممکن هست از یک دامنه هوئیز بگیرید و آزاد باشد، ثبتش کنید و یکی دو روز بعد، قبل از اینکه دامنه تان تایید شود، به کلی نیک از رزرو خارجش کند و بعد هم اگر هوئیز بگیرید، بنویسد:
This domain is only available for registration under certain conditions

مثلا این دامنه را ببینید:
Query Whois Server - IRNIC (http://whois.nic.ir/?name=irinic.ir)

دامنه هایی که به این صورت هستند، قابل ثبت می باشند اما برای ثبت اون ها باید شخصا با نیک تماس بگیرید و جویا شوید که چه شرایطی برایش در نظر گرفته اند. گاهی اوقات مجوزهایی برایش درخواست می کنند.

دقت کنید که هیچگاه نیک دامنه ای که تایید کند را حذف نمیکند و اجازه چنین کاری را هم ندارد اما تا زمانیکه در مرحله رزرو است و هنوز تایید نشده است می تواند آن را حذف کند و حتی دیگر اجازه ثبت آن را به کسی ندهد.

amin ta
December 29th, 2014, 11:40
بسیار بسیار متشکرم.بسیار عالی پاسخ دادید.
بنده قصدم از ایجاد این تایپیک بازگشت هزینه ناچیزی که کردم نبود.اون پست های بالایی رو هم از روی شوخی زدم.چون اولین بارم بود که به دامنه ثبت میکنم و اون دامنه به مشکل خورده خب باید کمی احتیاط کرد که مبادا مراحل کار رو اشتباه رفته باشم.
قضیه رو به نمایندگی توضیح دادم.اونها اولش جواب دادند که شما برای ایرنیک مدارک ارسال نکردید و ایرنیک هم به من پیامی نداده بود.منم تعجب کردم.اما بعدش پیام دادند که دامنه شما ثبت شده.تو ایرنیک هم ثبت شده بود.و منتظر تایید...
باز هم یه فکری ذهنمو مشغول کرده بود که برای تایید باید چه مدارکی ارسال کنم!!!!تا این که جواب شما دوست عزیز رو خوندم که نوشته بودید در موارد خاص ایرنیک از شما مدارک میخواد.البته دامنه من مشکلی نداره و ایرنیک هم پیام این چنینی نفرستاده.مشکل اصلی هم از خودم بود .
در قسمت وضعیت و تاریخ دامنه نوشته بود""شما دسترسی لازم برای تمدید این دامنه را ندارید."" جلوش گزینه انصراف درخواست بود که من اون رو (از روی کنجکاوی:39:)زدم و اینطور شد.البته نمایندگی بدون اخذ هزینه مجدد دوباره برام اوردش.اینو میگم که تجربه ای بشه برای سایر دوستان.البته اونایی که مثل من کنجکاوند.
در کل در اینگونه موارد پرسو جو از دوستان با تجربه ای مثل شما چیز خوبیست.......نتیجه نهایی رو هم به شما میگم.
با ارزوی موفقیت برای همه...:113: