توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چگونه مشتری هاستینگ بگیریم
voipsky
December 29th, 2014, 22:02
سلام دوستان
من پتانسیل زیادی برای فروش هاستینگ دارم
به نظر دوستان با تجربه به چه صورت میشه روی فروش هاستینگ کار کرد ؟
توی سه سال گذشته هاستینگ شرکت صرفا برای مشتری های خود شرکت بوده .
لطفا اگر راه کار خوبی برای فروش دارید به بنده نیز انتقال بدهید
ممنون از لطف دوستانی که نظر میدهند.
- - - Updated - - -
دوستان با تجریه جوابهای خیلی خوبی دادید از همه ممنونم
:->
xphost
December 29th, 2014, 22:30
درود
اول شروع هر کار باید علاقه وجود داشته باشه
و دوم اینکه باید صبور باشی
فکر نکنی به این زودی ها کارت راه میفته
سعی کن اول کار از بهترین جا نمایندگی بگیری تا مشکلات قطعی نداشته باشی و خوش بخورد باش با مشتری در کل دوره فعالیتت
سعی کن تو کار راستگو باشی
در حد توانم راه هارو بهتون گفتم امید وارم مفید واقع شده باشه
بدرود
TN Projects
December 29th, 2014, 22:33
با درود و احترام.
دوست گرامی اگر پیش نیازها رو دارید (دانش فنی کافی و سعودی ، سرمایه مورد نیاز) و از فروشتون راضی نیستید یعنی عرصه رقابت بیش از پیش داره تنگ میشه که قاعدتا اگر ایده های قدیمی رو بخوبی اجرا کردین قبلا ایده های جدیدی رو در نظر داشته باشید ... که معمولا خیلی کم پیش میاد این موارد به اشتراک گذاشته بشه.
اما یک ایده شاید جالب میتونه این باشه : ابتدا سرمایتون رو جمع کنید کاملا و در این حین دانش فنیتون رو همچنان در حالت سعودی بالا ببرید + یک برنامه ریزی نسبتا یا شاید کاملا انعطاف پذیر داشته باشید و یک سایت آموزشی (مربوط به هاستینگ یا برنامه نویسی ...) راه اندازی کنید طبیعتا مشتریها اعتماد بیشتری نسبت به سایتهای آموزشی تا تجاری دارن (جهت جذب بیشتر مشتری)!!!.
این یکی از ساده ترین و شاید جالبترین ایده ها باشه... !
بهتره ابتدا شاخه هایی رو مشخص کنید و بعد از دوستان درخواست همفکری کنید که باز هم معمولا اگر توجه کنید اینجا (با توجه به وضعیت انجمن) به ندرت یک نتیجه مطلوب رو مشاهده میکنید از پستها ... .
بهتون پیشنهاد میدم اگر واقعا به فکر یادگیری بیشتر از اینی که دارین هستید و همچنین به فکر انعطاف و باز هم شاید یکسری موارد دیگه ... هستین به فکر تعامل با سایتهای دیگه باشید و تیمی کار کنید و از همین الان یه اولویت بندی انجام بدین.
اینها گوشه هایی از اصول مرتبط با سوالتون بود هر چه بیشتر این اصول رو بشناسید بنظر بنده موفقتر خواهید شد.!
موفق باشید.
rezakhani
December 29th, 2014, 22:36
از طراحان سایت که مشتری طراحی سایت میگرن حتما صدرصد به هاست هم نیاز دارن من خودم واسه بعضی از مشتریانم هاست خریدم و بهترین و بیشترین مشتری رو میتونید از گوگل بگیرید روی سئو و بهینه سازی سایت زیاد توجه کنید
pc.rootall
December 29th, 2014, 22:42
با درود و احترام.
دوست گرامی اگر پیش نیازها رو دارید (دانش فنی کافی و سعودی ، سرمایه مورد نیاز) و از فروشتون راضی نیستید یعنی عرصه رقابت بیش از پیش داره تنگ میشه که قاعدتا اگر ایده های قدیمی رو بخوبی اجرا کردین قبلا ایده های جدیدی رو در نظر داشته باشید ... که معمولا خیلی کم پیش میاد این موارد به اشتراک گذاشته بشه.
اما یک ایده شاید جالب میتونه این باشه : ابتدا سرمایتون رو جمع کنید کاملا و در این حین دانش فنیتون رو همچنان در حالت سعودی بالا ببرید + یک برنامه ریزی نسبتا یا شاید کاملا انعطاف پذیر داشته باشید و یک سایت آموزشی (مربوط به هاستینگ یا برنامه نویسی ...) راه اندازی کنید طبیعتا مشتریها اعتماد بیشتری نسبت به سایتهای آموزشی تا تجاری دارن (جهت جذب بیشتر مشتری)!!!.
این یکی از ساده ترین و شاید جالبترین ایده ها باشه... !
بهتره ابتدا شاخه هایی رو مشخص کنید و بعد از دوستان درخواست همفکری کنید که باز هم معمولا اگر توجه کنید اینجا (با توجه به وضعیت انجمن) به ندرت یک نتیجه مطلوب رو مشاهده میکنید از پستها ... .
بهتون پیشنهاد میدم اگر واقعا به فکر یادگیری بیشتر از اینی که دارین هستید و همچنین به فکر انعطاف و باز هم شاید یکسری موارد دیگه ... هستین به فکر تعامل با سایتهای دیگه باشید و تیمی کار کنید و از همین الان یه اولویت بندی انجام بدین.
اینها گوشه هایی از اصول مرتبط با سوالتون بود هر چه بیشتر این اصول رو بشناسید بنظر بنده موفقتر خواهید شد.!
موفق باشید.
عذر میخام اگر اسپم هست
بنده کالا با نظر شما موافق هستم و بنده در حقیقت تحت تاثیر حرف هاتون قرار گرفتم که کاملا منطقی هست
!MihanIt!
December 29th, 2014, 22:47
دوست عزیز اگر شما دانش ندارید باید سرمایه جاش داشته باشید
اگر شما سرمایه دار خوبی باشید می تونید متخصصشو استخدام کنید
بهترین سرور ها
بهترین بنر ها در بهترین سایت ها
بعد یک مدت آپتایم و پشتیبانی 20 دو برابر سرمایه اولیتون در میارید