توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کیفیت خدمات
clack
December 27th, 2014, 20:51
سلام دوستان .
سرور مجازی پارس آنلاین میخوام بگیرم .
با تجربه هاش این سایت ها به نظر میرسه هستند : www.onlineservers.ir (http://www.onlineservers.in) و هاست سرورپارس, هاست, هاست لینوکس, هاست ویندوز,دامنه ,SSL گواهینامه ,دامین, سروراختصاصی, میزبانی هاست,هاستینگ (http://www.serverpars.com) .
این هم بگم که اگه پست های من رو بخونید میفهمید که پارس چند بار داشتم و ناراضیم ولی بازم میخوام تست کنم :63:
تا انجا که من میدونم دیتاسنتر پارس آنلاین هیچ فایروال سخت افزاری نداره و راحت با یک اتک ساده فروشنده های سرور , سرور شما رو میبندن .
این دوستان فایروال اختصاصی دارند ؟ که مثلآ همین اتک خورد سرور دان نشه .... ای.پی بلاک نشه ...
چون تا انجا که پی بردم سرور های پارس آنلاین با یک اتک نسبتآ ساده سرور هاش بسته میشن .
مثلآ با یک سرور مجازی پورت 1 میتونی یک سایت که سرور مجازی پارس میفروشه (اینا که من تجربه داشتم) رو از نون خوردن بندازی .
بله دیتاسنتر های دیگم هستند اما قیمتا سر به فلک میکشه ..
بعضی ها که ....:104:
مثلآ شاتل 50 بوده رم 512 شده 150 تومن ..
- - - Updated - - -
سلام .
در هیچ جایی دنیا این امکان وجود نداره که 100% جلوی اتک دادان و دیداس کردن بگیرند.
اما میشه برای جلوگیریش تلاش کرد.
شما سیع کن با کسی دشمنی نداشته باشی .
سپاس
بله هیچ راه 100% وجود ندارد صحیح هست.
دشمنی که نمیشه گفت. تو ایران اونم . :53:
مثلآ اگه من به شما بگم تو ... شما ممکنه دلخور بشه و با یک سرور معمولی یه حمله بزنی به من ... اگه دیتاسنتر پارس آنلاین بود میخوام مشکلاتی که گفتم به وجود نیاد.
RoobinaServer
December 27th, 2014, 21:07
بله دیتاسنتر های دیگم هستند اما قیمتا سر به فلک میکشه ..
بعضی ها که ....:104:
مثلآ شاتل 50 بوده رم 512 شده 150 تومن ..
بالاخره آفر یک زمانی به اتمام میرسه. شاتل هم کوله بارش رو بسته و داره به مشکل میخوره بر اساس تاپیک ها اخیر در همین انجمن میشه این حرف را زد چه برسد تحقیق از مشتریانش برای همین ناچاره دیگه کم کم برسه سمت هزینه وافعی و هنوز 150 هم خیلی کمه.
پارس آنلاین هم داره تغییراتی میده برای بهبود بیشترش و احتمالا قیمت آن هم افزایش داره (البته احتمالا، دوستان پارس آنلاینی نیان بگن توهین کردی کمر اقتصاد مملکت رو شکستی و از این حرف ها :) )
باتشکر
mehdi.gh
December 27th, 2014, 21:40
فراسو هم با پارس آنلاین کار میکنه
به نظر من از دوستانی که در تبیان کولو کرده اند خریداری کنید بهتره
rezaserver
December 27th, 2014, 21:51
سلام دوستان .
سرور مجازی پارس آنلاین میخوام بگیرم .
با تجربه هاش این سایت ها به نظر میرسه هستند : www.onlineservers.ir (http://www.onlineservers.in) و هاست سرورپارس, هاست, هاست لینوکس, هاست ویندوز,دامنه ,SSL گواهینامه ,دامین, سروراختصاصی, میزبانی هاست,هاستینگ (http://www.serverpars.com) .
این هم بگم که اگه پست های من رو بخونید میفهمید که پارس چند بار داشتم و ناراضیم ولی بازم میخوام تست کنم :63:
تا انجا که من میدونم دیتاسنتر پارس آنلاین هیچ فایروال سخت افزاری نداره و راحت با یک اتک ساده فروشنده های سرور , سرور شما رو میبندن .
این دوستان فایروال اختصاصی دارند ؟ که مثلآ همین اتک خورد سرور دان نشه .... ای.پی بلاک نشه ...
چون تا انجا که پی بردم سرور های پارس آنلاین با یک اتک نسبتآ ساده سرور هاش بسته میشن .
مثلآ با یک سرور مجازی پورت 1 میتونی یک سایت که سرور مجازی پارس میفروشه (اینا که من تجربه داشتم) رو از نون خوردن بندازی .
چرا افرانت استفاده نمیکنید؟
clack
December 27th, 2014, 23:03
بالاخره آفر یک زمانی به اتمام میرسه. شاتل هم کوله بارش رو بسته و داره به مشکل میخوره بر اساس تاپیک ها اخیر در همین انجمن میشه این حرف را زد چه برسد تحقیق از مشتریانش برای همین ناچاره دیگه کم کم برسه سمت هزینه وافعی و هنوز 150 هم خیلی کمه.
پارس آنلاین هم داره تغییراتی میده برای بهبود بیشترش و احتمالا قیمت آن هم افزایش داره (البته احتمالا، دوستان پارس آنلاینی نیان بگن توهین کردی کمر اقتصاد مملکت رو شکستی و از این حرف ها :) )
باتشکر
با یکی از بچه های انجمن در باره سرور پارسش صحبت کردم ...
گفتن همین اتک بیاد ما سریع بلاکت میکنیم.
آقای روبینا سرور نظر شما چیه ؟
به نظر من اکثر سرور های ایرانی اتک میخورن ... از طرف هم وطنان عزیزمون البته به عنوان هدیه :53:
چطوری پس این همه سرور آنلاین هست ؟؟ این همه هاستینگ ؟؟
شما خودتون فایروال دارین رو سرور هاتون ؟؟ جلو اتک تا چه حد میگیره ؟؟
یکی از دوستان که یاهو پیام دادن گفتن شما حاضری 30 میلیون بدی آنتی اتک بزارم ؟ ( برای یک سرور 50 تومنی :-ss )
- - - Updated - - -
چرا افرانت استفاده نمیکنید؟
چون قیمت پهنا باند بالاست و اکثرآ پنل کنترل پهنای باند نمیدن . یعنی هروقت دلشون بخوان میتونن بگن ترافیکت تمومه .
شما جایی میشناسید پنل بده ؟ قیمتاشم خوب باشه ؟... قیمت هر 100 گیگ ؟؟
- - - Updated - - -
فراسو هم با پارس آنلاین کار میکنه
به نظر من از دوستانی که در تبیان کولو کرده اند خریداری کنید بهتره
یه زمانی فراسو هم داشتم دوستان دیگر هم داشتن ..
خوب بود ولی یک دفعه کیفیتش خیلی افت کرد و نوسانش بالا بود.
RoobinaServer
December 27th, 2014, 23:18
با یکی از بچه های انجمن در باره سرور پارسش صحبت کردم ...
گفتن همین اتک بیاد ما سریع بلاکت میکنیم.
آقای روبینا سرور نظر شما چیه ؟
به نظر من اکثر سرور های ایرانی اتک میخورن ... از طرف هم وطنان عزیزمون البته به عنوان هدیه http://www.webhostingtalk.ir/images/IPBPRO/smilies_IPBPRO/53.gif
چطوری پس این همه سرور آنلاین هست ؟؟ این همه هاستینگ ؟؟
شما خودتون فایروال دارین رو سرور هاتون ؟؟ جلو اتک تا چه حد میگیره ؟؟
یکی از دوستان که یاهو پیام دادن گفتن شما حاضری 30 میلیون بدی آنتی اتک بزارم ؟ ( برای یک سرور 50 تومنی http://www.webhostingtalk.ir/images/IPBPRO/smilies_IPBPRO/42.gif )
بله، تا حدی که پهنای باند مرکز داده نخوابه. اتک های داخلی هم 99% گرفته میشه، اما با یک سری شرایط این جور موارد دارای اتک میزبانی میشوند.
اتک اگر خارج از کشور باشد نه تنها با 30 میلیون بلکه با 100 میلیاردم هزینه کردن برای فایروال (نه آنتی اتک) نمیتوانید جلوی آن را بگیرید صحبت اینجا ایستادگی و توان فنی نیست صحبت اینجا کشش پهنای باند ایران و زیر ساخت اصلی هست و هر مرکزی باشید اگر آن مرکز تحمل کند زیر ساخت شبکه شما را به سمت خارج کشور بلاک میکند بنابراین حرف این دوستمون کاملا اشتباه هست.
اتک داخل کشور هم خیلی راحت گرفته میشود http://www.webhostingtalk.ir/images/IPBPRO/smilies_IPBPRO/1.gif مگر صحبت از پهنای باند بزرگی باشه (توسط کارمند مستقیم یک ISP یا مرکز داده) از داخل کشور و بخواد سمتتون بیاد که جلوی آن هم میشه گرفت اما با دردسر و پیگیری خیلی بیشتر.
شما در مرحله اول باید فقط از IDC خرید کنید یک ISP مشتری های adsl خودش را نمیگذاره کنار و سرور 50 تومانی شما را تحمل نمیکنه چون مشتریهای adsl برای خودش خیلی خیلی مهمتر هست و شالوده کارشه.
برای قیمت کمتر فقط باید به isp مراجعه نمائید و اکثر سایت های بزرگ که هستند یا اسپانسر بزرگ دارند که داره اون اسپانسر تحمل میکنه یا مثل خیلی سایت های دیگر در مراکز فقط idc هستند یا مثل خیلی های دیگر هم بعد اومدن به ایران فرار کردند و مجدد به خارج از کشور رفتند.
باتشکر
navid2zp
December 27th, 2014, 23:30
برای پارس آنلاین یکی از سرویس دهنده های گیم سرور که سرور تهیه کرده بود با هزینه اضافه برای جلوگیری از اتک یک سری کار ها انجام داده بودند ولی خوب باز هم گاهی ( ماهی یک الی چهار بار ) مشکلاتی پیش میومد و سرور ها مقداری به مشکل می خوردند .
البته نه در حدی که کامل از سرویس خارج بشند ولی کیفیتشون پایین میومد . به عنوان مثال پینگ بالا می رفت ، سرعت پایین میومد و ... .
اتک ها هم از داخل بود ( سرور روی انترانت بود و اینترنت قابل دسترسی نبود )
شاتل هم بار ها و بار ها مشکلات اتک داشته که خود بنده شاهدش بودم . ( توی یه صبح تا ظهر چند ترابایت از سرور کشیدن )
جدیدا هم دوباره چنین مشکلی پیش اومده و تعدادی از سرور ها برای حتی چند روز در درسترس نبودند .
در مجموعه فکر نکنم انتظاری که از دیتاسنتر های بزرگ دنیا دارید بتونید از دیتاسنتر های ایران داشته باشید .
همین سایت های بزرگی که میگید مشکلاتی به همین دلایل داشتند .
خود بنده آسیاتک و شاتل رو تجربه کردم .
مخصوصا شاتل که اخیرا به شدت به مشکل خورده .
zartosht
December 28th, 2014, 08:36
چون قیمت پهنا باند بالاست و اکثرآ پنل کنترل پهنای باند نمیدن . یعنی هروقت دلشون بخوان میتونن بگن ترافیکت تمومه .
شما جایی میشناسید پنل بده ؟ قیمتاشم خوب باشه ؟... قیمت هر 100 گیگ ؟؟
- - - Updated - - -
.
شما با یک گراف ساده هم میتونید مشکل رو حل کنید ! گراف میزان پهنای باندتون رو بدن خیلی راحت با یک معادله ریاضی میتونید میزان مصرف رو هم بدست بیاورید .
البته نکته بالا مربوط به سرور اختصاصی بود ، سرور های مجازی میتوانید از مجازی ساز های KVM با کنترل پنل solusvm استفاده کنید تا مصرف دقیق رو محاسبه کنه .
هزینه ترافیک در دیتاسنتر افرانت و پارس آنلاین یکی هست . در هر 2 دیتاسنتر ترافیک 1/5 رایگان و ترافیک 1/1 هر ترابایت 220 هزارتومان است . ولی پایداری شبکه افرانت بهتر از پارس انلاین هست
mobinhost.in
December 28th, 2014, 10:38
دوست من شما باید از پارس انلاین تهران سرور بگیری
پارس انلاین پردیس شاید این مشکل رو داشتته باشه ولی پارس انلاین تهران سرویس دهی مور نظر شما رو ارائه می کند
aligoli
December 28th, 2014, 17:56
هیچ زمان امنیت 100% نیست.
اما راهکارهایی دارد تا دانتایمی بر اساس اتک را کاهش داد.
بزودی در آپادانا تهران، پارس آنلاین شرایط تغییر خواهد کرد، حداقل باید 30 ترابایت ترافیک مصرف داشته باشید تا بتوانید آنجا کلو نمایید.
شما برای چه کاری سرور را مد نظر دارید ؟
clack
January 1st, 2015, 20:18
هیچ زمان امنیت 100% نیست.
اما راهکارهایی دارد تا دانتایمی بر اساس اتک را کاهش داد.
بزودی در آپادانا تهران، پارس آنلاین شرایط تغییر خواهد کرد، حداقل باید 30 ترابایت ترافیک مصرف داشته باشید تا بتوانید آنجا کلو نمایید.
شما برای چه کاری سرور را مد نظر دارید ؟
گیم سرور ها و تیم اسپیک .
شما خودتون پارس آنلاین سرور تحویل میدین.
توی پست های قبلی گفتم :
من با یکی از دوستان صحبت کردم گفتن همین اتک ببینیم سریعآ سرور شما ساسپند میشه + اینکه هزینه بک نمیشه .
یکی از قدیمی های انجمن بودن البته .
گفتن فایروال میخواید ؟ 30 میلیون هزینه کنید . (تومان)
- - - Updated - - -
دوست من شما باید از پارس انلاین تهران سرور بگیری
پارس انلاین پردیس شاید این مشکل رو داشتته باشه ولی پارس انلاین تهران سرویس دهی مور نظر شما رو ارائه می کند
سرور ها فعلآ از افرانت تهیه شد .
اما برای اطلاعات بیشتر :
افرادی که در انجمن سرور از پارس آنلاین تهران سرور مجازی ارائه میدن میتونید معرفی کنید ؟
aligoli
January 1st, 2015, 20:23
پارس آنلاین انقدر خشن و دیکتاتور هم نیست، اما شما به عنوان یک وبمستر اگر سرور مجازی مستقیم از پارس تهیه می کنید باید نسبت به برقراری امنیتش هم اقدام کنید.
برای این دو مورد هم بهتر است در بستر اینترانت سرویس تهیه کنید.