PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی در انتقال هاست

asrehosting
July 24th, 2010, 01:24
می خوام یه حدود چند تا سایت رو انتقال بدم به سرور خودم 8-|

الان نمی دونم کدوم راه مطمئن ترین و بهترین هست
سایتها به صورت فول بک آپ هستند و الان روی ریسلر نیستند و دسترسی به روت سرور اولی ندارم .
می خوام این فول بک آپ ها رو بدون هیچ مشکلی بیارمشون رو سرور دومی که به روت هم دسترسی دارم

اگر دوستان لطف کنند آموزش انتقال ( همراه با کد های ssh ) رو اگر میشه بزارن که فول بک آپ ها رو ریستور کنم رو سرور دومی ( که دسترسی روت هم دارم ) ...
البته اگر میشه کد های کاملش رو بزارید چون اون چند سایت رو می خوام از طریق فول بک آپ ببرم تو یه ریسلر...

ممنون می شم واقعا کد ها و... رو برام با توضحات بزارید. ( کنترل پنل سی پنل )

یه دنیا ممنون:x

Hannan
July 24th, 2010, 04:10
ظاهرا Cpanel هست؟ اگر سی پنل هست که بهترین راه اینه که از خوده Cpanel بک آپ ها رو ریستور کنید؟

asrehosting
July 24th, 2010, 09:31
ممنون . میشه کد های ssh رو بیارید و اینکه چگونه باید این کار رو انجام بدم ؟

1eng.ir
July 24th, 2010, 10:28
کاری نداره که!
از هاست اول فول بک آپ بگیر. بک آپ رو ببر تو فولدری که لینک مستقیم بت بده.
برو تو هاست جدید، بک آپ رو آپ کن ... | از رو سرور هم میتونی انجام بدی. | با دستور wget ...

saeidj
July 24th, 2010, 13:13
http://www.webhostingtalk.ir/f10/%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D9%84-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-924/

اموزشي هم كه ممد داد يعني با فول بك اپ براي زمانيه كه پنل قديم و جديد يكي باشه. در غير اين صورت يا فول بم اپ بايد كانورت بشه يا از روش بالا

Online24
July 24th, 2010, 13:22
ممنون . میشه کد های ssh رو بیارید و اینکه چگونه باید این کار رو انجام بدم ؟

همونطوری که دوستان گفتند اول فایل بک آپ رو جایی قرار بدید که بشه دانلودش کرد ( به public_html انتقالش بدید و مثل یه فایل معمولی ازش لینک دانلود بدست بیارید )

وارد ssh بشید .

cd /home

wget http://site.com/backup.tar.gz

* لینک دانلود رو بعد از دستور wget قرار بدید .

بعد به قسمت backup restore سی پنل میرید ، username اکانت جدید رو وارد کادر میکنید و منتظر میشید تا restore انجام بشه .

asrehosting
July 24th, 2010, 13:31
همونطوری که دوستان گفتند اول فایل بک آپ رو جایی قرار بدید که بشه دانلودش کرد ( به public_html انتقالش بدید و مثل یه فایل معمولی ازش لینک دانلود بدست بیارید )

وارد ssh بشید .

cd /home

wget http://site.com/backup.tar.gz

* لینک دانلود رو بعد از دستور wget قرار بدید .

بعد به قسمت backup restore سی پنل میرید ، username اکانت جدید رو وارد کادر میکنید و منتظر میشید تا restore انجام بشه .

سلام . بسیار ممنون بخوام ببرمشون روی ریسلر باید چی کار کنم ؟

saeidj
July 24th, 2010, 13:35

تو ريسلر چون دسترسي روت نداري بايد دستي انتقال بدي تو همون لينكي كه دادم بگرد هست كامل و جامع;)

Online24
July 24th, 2010, 13:54

به هر حال restore رو باید انجام بدید .

بعد از restore میتونید owner اکانت رو به نام ریسلر بزنید تا به عنوان مشتری reseller شما شناخته بشه .

به این صورت که :

از قسمت

resseler center
و

change ownership of an account

asrehosting
July 24th, 2010, 14:36
به هر حال restore رو باید انجام بدید .

بعد از restore میتونید owner اکانت رو به نام ریسلر بزنید تا به عنوان مشتری reseller شما شناخته بشه .

به این صورت که :

از قسمت

resseler center
و

change ownership of an account

یعنی اول اکانت ها رو انتقال بدم بعد یکی رو ریسلر کنم و بقیه رو انتقال بدم داخل اون ریسلر ؟
نمی شه واضح تر توضیح بدید ؟

---------- Post added at 02:36 PM ---------- Previous post was at 02:36 PM ----------

تو ريسلر چون دسترسي روت نداري بايد دستي انتقال بدي تو همون لينكي كه دادم بگرد هست كامل و جامع;)

میشه توضیح بدید ؟

Online24
July 24th, 2010, 15:23
باور کنید نیاز به توضیح واضح تر نداره . وارد اون قسمت بشید . owner رو زده به نام شما . اون رو به username ریسلرتون تغییر بدید .

در مورد این سوال :

یعنی اول اکانت ها رو انتقال بدم بعد یکی رو ریسلر کنم و بقیه رو انتقال بدم داخل اون ریسلر ؟
نمی شه واضح تر توضیح بدید ؟[COLOR="Silver"]

شما فرمودید که :

[QUOTE=hostingdl;130138]
اون چند سایت رو می خوام از طریق فول بک آپ ببرم تو یه ریسلر...
:x

اگه هنوز اکانت ریسلر رو ایجاد نکردید رو سرور ، ایجاد کنید !

بعد هم backup کاربراشو بیارید رو سرور خودتون و resote کنید .

این کاربرا رو سرور شما ایجاد میشند . حالا باید این اکانت ها رو تحویل owner شون یعنی همون اکانت resseler بدید .
( از همون قسمتی که گفتم ! به جای owner نام کاربری این ریسلر رو بدید . )

asrehosting
July 25th, 2010, 11:56
ممنون از دوستان عزیز
الان همه رو اوردم رو سرور ولی چند تا مشکل دارم
یکی اینکه می خوام ببرمشون رو یک ریسلر ولی اصلا نمی دونم بخش مورد نظر رو پیدا کنم .
دوم اینکه فول بک آپ ها رو می خوام از رو سرور حذف کنم

اگر میشه این رو هم بگید
با نهایت سپاس از دوستان عزیز

---------- Post added at 10:58 AM ---------- Previous post was at 10:40 AM ----------

دوستان اولی رو تونستم با کمک دوست عزیزم ( انلاین 24 ) حل کنم الان مشکل من حذف اینها هست

بره شرشون کنده بشه[COLOR="Silver"]

Online24
July 25th, 2010, 12:31
اون قسمتی که گفتم داخل بخش reseller center در WHM هست .

با استفاده از SSH

وارد Home directory بشید

--> با دستور cd /home

دستور ls رو بزنید تا لیستی از محتوای داخل فولدر home ببینید ( فول بک آپ ها همین جا هستند ... )

با دستور rm -f backup.tar.gz میتونید فایل ها رو حذف کنید ...

* به جای backup.tar.gz نام واقعی فایل های بک آپ رو وارد کنید ...

asrehosting
July 25th, 2010, 13:32
ممنون دوست عزیز
پوشه ها همون سایت ها هستند ؟ ( اونها رو که نباید حذف کرد که ؟ )

ممنون

asrehosting
July 25th, 2010, 19:00
دوستان عزیز یه مشکل بسیار بزرگ برای دو سایتها
الان می خوام ازشون فول بک آپ بگیرم ولی ...
backup-7.25.2010_07-57-12_irhosth.tar.gz (Sun Jul 25 07:57:12 2010) [in progress]
backup-7.25.2010_07-57-12_wbssitess.tar.gz (Sun Jul 25 10:57:12 2010) [in progress]

حجم کمی هم دارن ( 500 تا 800 مگ ) ولی الان نیم ساعت هست و.لی هنوز بک آپ آماده نشده می توانید کمک کنید این مشکل بسیار بزرگ را حل کنیم ؟

Online24
July 25th, 2010, 19:33
بله ، پوشه هایی که داخل home directory هستند در واقع همون کاربران شما هستند .

به هیچ وجه نباید اونها رو حذف کنید ! ( به کلی اطلاعات مهم رو از دست میدید ... )
همونطوری که گفتم فایل های بک آپ با فرمت .tar.gz و با فرمت اسمی مشخص هستند 0 زمان و تاریخ و نام کاربری در اونها وجود داره که میتونید اونها رو حذف کنید .

برای این مشکل جدید هم همونطور که میبینید in progress هست .

اگر فکر میکنید مدت آماده شدن بک آپ زیاد و غیرعادی شده باید process مربوط به بک آپ cpanel رو متوقف ( kill ) کنید و دوباره بک آپ بگیرید .

برای این کار وارد ssh بشید .

دستور :

ps -aux | grep cpbackup

رو وارد کنید .

شماره پروسس یا PID اون رو بخاطر بسپارید

با دستور kill -9 PID اون پروسه رو غیر فعال کنید .

* برای مثال kill -9 5314