توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قرار دادن پست ثابت در ادامه مطلب
demonvictor
December 26th, 2014, 19:13
عرض سلام و خسته نباشید
توی سایتایی رفتم و دیدم که در هر ادامه مطلبی که میرم همیشه در پست اول اون ادامه مطلب تبلیغ از یک سایت دیگه بوده همینطور غف در پست های بعدی نرم افزار مورد نظر قرار گرفته.ممنون میشم که راهنمایی کنین که چطور میشه همچین کاری کرد.
مدیریت محتوای بنده وردپرس هستش.
December 26th, 2014, 19:18
عرض سلام و خسته نباشید
توی سایتایی رفتم و دیدم که در هر ادامه مطلبی که میرم همیشه در پست اول اون ادامه مطلب تبلیغ از یک سایت دیگه بوده همینطور غف در پست های بعدی نرم افزار مورد نظر قرار گرفته.ممنون میشم که راهنمایی کنین که چطور میشه همچین کاری کرد.
مدیریت محتوای بنده وردپرس هستش.
از استایل و تگ های html های مربوطه پست خود کپی برداری کنید و در پوسته ی ادامه مطلب قیل یا بعد از پست بگزارید.
موفق باشید
demonvictor
December 26th, 2014, 20:37
با سلام.
از استایل و تگ های html های مربوطه پست خود کپی برداری کنید و در پوسته ی ادامه مطلب قیل یا بعد از پست بگزارید.
موفق باشید
از طریق وردپرس این امکان وجود نداره؟
shakari
December 26th, 2014, 20:40
از طریق ویرایش قالب در وردپرس بصورت دستی امکان پذیر است.
demonvictor
January 2nd, 2015, 11:25
این امکان از طریق افزونه ای وجود نداره؟چون الآن ادیت کردن تمامی ادامه مطالب به صورت دستی وجود نداره و تعداد مطالب ارسال شده تا زمان حال خیلی زیاد هست.
ممنون میشم که اگه روشی که با استفاده از افزونه ای باشه بگین.ممنون
shakari
January 2nd, 2015, 12:35
این امکان از طریق افزونه ای وجود نداره؟چون الآن ادیت کردن تمامی ادامه مطالب به صورت دستی وجود نداره و تعداد مطالب ارسال شده تا زمان حال خیلی زیاد هست.
ممنون میشم که اگه روشی که با استفاده از افزونه ای باشه بگین.ممنون
عزیز قرار نیست همه ی پستاتونو ویرایش کنین.
مگم که برین ویرایش قالب از اونجا پوسته ادامه مطلبو ویرایش کنین و کد موردنظرتونو زیر تگ پست قرار بدین
saeed1988m
January 2nd, 2015, 12:44
دوست عزیز با الگو برداری و در ادامه مطلب قرار دادن همون الگو براتون در ادامه مطلب میاد برای همه مطالب
میزبانی کهکشان
January 2nd, 2015, 12:49
سلام
روش گوناگونی هست ، ساده ترینش اینه که
اول شما یک فایل ایجاد کنید و محتوای تبلیغات را در ان قرار بدید
بعد بوسیله کد زیر
<?php include(TEMPLATEPATH .'/nam file shoma.php'); ?>
در فایل ادامه مطلب قالب فایل را فراخوانی کنید
اینطور نیازی نیست برای تغییرات به فایل های اصلی قالب دست بزنید ، تنها یک فایل رو ادیت می کنید.
!MihanIt!
January 2nd, 2015, 13:08
شما می تونید به صورت دستی Ctrl+O در موزیلا میتونید کد ها رو به دست آورده و اون رو تو پوسته وارد کنید فقط عنوان ها و... رو باید ویرایش کنید
این کار به شما کمک میکنه که کد هاتون مرتب بشه
script
January 4th, 2015, 13:20
دوست عزیز اگه تونستید این کار رو انجام بدید ممنون میشم به من کمک کنید تا من هم بتونم این کار رو انجام بدم
demonvictor
January 7th, 2015, 08:08
سلام
روش گوناگونی هست ، ساده ترینش اینه که
اول شما یک فایل ایجاد کنید و محتوای تبلیغات را در ان قرار بدید
بعد بوسیله کد زیر
اینطور نیازی نیست برای تغییرات به فایل های اصلی قالب دست بزنید ، تنها یک فایل رو ادیت می کنید.
ممنون میشم اگه بگین داخل اون فایل باید چه چیزی باشه؟اگه میگین تبلیغات باید باشه خب من میخوام تبلیغ من مثله یه پست ساده توی سایتم باشه.همین.چطور میتونم همچین چیزی رو قرار بدم داخل یه فایل؟
bass
January 11th, 2015, 12:45
شما تو قسمتی که قالب وردپرس ( تو cpanel ) هست این فایل رو اضافه کن ( new file بزن ) و تایپ کن
tablighatsabet.php
ذخیره کن و ویرایشش کن : تبلیغات مربوطه رو داخلش قرار بده
بعد برو داخل فایل
single.php
کد
<?php include(TEMPLATEPATH .'/tablighatsabet.php'); ?>
رو بعد از کد های
end while
و
end if
و
?>
قرار بده ( یا هر کجا که دلت میخواد )
ذخیره کن
اگر نمیدونی چطوری تبلیغات رو هم قرار بدی عکس و متن و لینک خرید و لینک توضیحاتشو همینجا بذار برات درستش کنم