PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دنبال اسکریپت / پنل ریبوت با امکانات بالا

Arminit
December 26th, 2014, 12:02
سلام دوستان

من شنیدم این پنل ریبوت که حتی رایگانش هم هست مشکلاتی داره که به یکی از دوستان خود من هم ضرر زده

البته پنل که نه همون اسکریپتی که روی whmcs نصب میکنیم قابلیت خاموش / روشن کردن و ریست و تغییر و پسوورد و مشاهده منابع و اینا

الان در حال حاضر کار حساسیه چون تمام اطلاعات سرور اختصاصیتو میدی به سرور

در حال حاضر چه اسکریپتی هست حالا ایرانی هم نبود اشکالی نداره فقط امنیتش و راه نفوذش بسته باشه که با خیال راحت نصب کنیم برای کاربر ها چون کنسول دادن براشون سخته!

ممنون

- - - Updated - - -

کسی از دوستان پیشنهادی نداره؟

Dictator_
December 26th, 2014, 14:45
سلام دوستان

من شنیدم این پنل ریبوت که حتی رایگانش هم هست مشکلاتی داره که به یکی از دوستان خود من هم ضرر زده

البته پنل که نه همون اسکریپتی که روی whmcs نصب میکنیم قابلیت خاموش / روشن کردن و ریست و تغییر و پسوورد و مشاهده منابع و اینا

در حال حاضر چه اسکریپتی هست حالا ایرانی هم نبود اشکالی نداره فقط امنیتش و راه نفوذش بسته باشه که با خیال راحت نصب کنیم برای کاربر ها چون کنسول دادن براشون سخته!

ممنون

- - - Updated - - -

سلام.

از ایشون تهیه کنید ماهیانه 8 هزار تومان هست بنده راضی هستم .

یک ماژوال هست .

بنده دقیق منظورتون رو متوجه نشدم .فکر میکنم به دنبال همچین چیزی باشید

اعضا - اصفهان وي پي اس (http://www.isfahanvps.ir/whmcsx)

Mr.Te0
December 27th, 2014, 02:57
سلام دوستان

ممنون

- - - Updated - - -

بله سورس کد باز این نوع ماژول نیز منتشر شده بود ، ولی خوب دارای نواقص امنیتی بود که استفاده از ان را نامناسب میکرد.
اگر به دنبال فعال کردن این قابلیت در WHMCS هستید همانطور که دوستمون عرض کردند میتونید از ماژول مربوطه استفاده کنید.

http://www.webhostingtalk.ir/f212/55693/