توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فروش دامین زیبا با موضوع هاستینگ
mansour207
December 25th, 2014, 09:44
فروخته شد .
jahromweb
December 25th, 2014, 09:56
www.mizbandata.net
با وجود این ، دامنه ی شما احتمال رشد بسیار کمی دارد و مشکلات زیادی درست میکند
mansour207
December 25th, 2014, 16:13
ممنون ..
ولی فکر کنم اولویت با دامین .com هست .
موفق باشید .
- - - Updated - - -
بیا بالا ...
Yas-Host
December 25th, 2014, 16:24
بهتر نیست برای فروش با گروه فنی و مهندسی میزبان دیتا (http://www.mizbandata.net/) تماس بگیرید ؟
jahromweb
December 25th, 2014, 16:32
بهتر نیست برای فروش با گروه فنی و مهندسی میزبان دیتا (http://www.mizbandata.net/) تماس بگیرید ؟
شاید اون ها نخریدند و امده این جا گذاشته برا فروش تا یک جور تهدید باشه ......
البته به نظرم این نشان ضعف قانونی هست چون من برای ثبت hostinger.ir بهم گفتن که ممکنه دامنه رو ازت بگیرن برای همین ابتدا از hostinger.com و hosting24.com اجازه گرفتم و با پذیرش کلی شرایط ثبت کردم .....
mansour207
December 28th, 2014, 00:21
آپ /..././././
- - - Updated - - -
بیا بالا ...
- - - Updated - - -
بیا بالا ...
hossein6151
December 28th, 2014, 00:29
شاید اون ها نخریدند و امده این جا گذاشته برا فروش تا یک جور تهدید باشه ......
البته به نظرم این نشان ضعف قانونی هست چون من برای ثبت hostinger.ir بهم گفتن که ممکنه دامنه رو ازت بگیرن برای همین ابتدا از hostinger.com و hosting24.com اجازه گرفتم و با پذیرش کلی شرایط ثبت کردم .....
چه اجازه ای؟
به نظر من شما داری یه دامنه رو ثبت میکنی بعدا بیاد ازت بگیرن دیگه چه قانونیه البته برای ایرانیک خوب ممکنه این اتفاق بی افته ولی خوب نباید اجازه میگرفتی ازشون من یه دامنه دارم اسمش کلا برای یه شرکت هاستینگه فقط یه - بینشون فرق داره
majidisaloo1
January 2nd, 2015, 00:12
به قیمت پایه خریداریم
mansour207
January 2nd, 2015, 15:13
به قیمت پایه خریداریم
پ خ دادم .
- - - Updated - - -
فروخته شد .
!MihanIt!
January 2nd, 2015, 15:15
چه اجازه ای؟
به نظر من شما داری یه دامنه رو ثبت میکنی بعدا بیاد ازت بگیرن دیگه چه قانونیه البته برای ایرانیک خوب ممکنه این اتفاق بی افته ولی خوب نباید اجازه میگرفتی ازشون من یه دامنه دارم اسمش کلا برای یه شرکت هاستینگه فقط یه - بینشون فرق داره
گوگل که گرفته تاپیکم تو انجمن هست
تازه دامنه com بوده چه برسه ای ار
hossein6151
January 2nd, 2015, 15:46
آی آر درسته
ولی خوب خودشون باید این دامنه ها رو اول بگیرن برای خودشون نه اینکه بعد از ثبت تازه یادشون بیاد که آره چرا نگرفتیم
این مشکل شرکته