ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکلات whmc

roozbeh837
December 24th, 2014, 15:14
با سلام خدمت دوستان بنده whmc چندین مورد و راهنمائی میخواستم

1.دو عدد سرور دایرکت ادمین به whmc اتصال دادم اولی انلاین میباشد ولی دومی افلان میزنه حتی پورت و خود دایرکت ادمین که ای سرور whmc رو بلوک نکرده باشه رو چک کردم حتی سرور جدیدم اوکی میکنم و پورتشمت باز میکنم باز میزنه افلاین

2.قسمت whmc وقتی کاربری عضو میشه ایمیل خوش اومد گویی هم واسش ایجاد نمیشه حتی در ناحیه کاربریشم از مدیریت چک میشه بازم ایجا نمیشه مشکل از کجا میباشد؟

3.سامانه پیامک نصب کردم مشکلی نداره ماژولش ولی وقتی میرم تنظیمات وب سرویس پیامک رو انجام میدم مثلا شماره و رمز پیامک رو میزنم سیو میکنم سیو رو انجام میده ولی وقتی یه بار خروج و ورود میکنی بازم همون شماره سا بق هستش

4. ماژول ریسلو هم نصب کردم. موقع استفاده صفحه سفید میشه

دوستانی که کامل مشکلات رو میدونن ممنون میشم راهنمائی کنن حلش کنم. ورژن 5.3.10 نال شد میباشد

- - - Updated - - -

از دوستان کسی نبود راهنمائی کنه؟

sht-design
December 24th, 2014, 15:21
آخرین نسخه که 5.3.11 هست نصب کنید و تست کنید اگر مشکل حل نشد در یک آدرس دیگر نصب کنید و مجددا تست کنید
اگر همچنان مشکل پابرجا بود مشکل ممکن است از سرورتون باشه
برای ماژول ریسلو هم متاسفانه همین مشکل رو داریم که از قسمت دیباگ میتونید کد خطا رو ببینید ( البته روی یک سایت دیگه هم نصب کردیم اسکریپت راحت جواب میده ! )
برای سامانه پیامک شما وقتی تغییرات انجام میدید احتمالا از توی دیتابیس تغییر پیدا کرده پس اول برید دیتابیس ببینید تغییر کرده یا نه چون یکی از ماژول های ما هم همینجور بوده مثل شما ، توی دیتابیس تغییر میکنه اما توی صفحه افزونه نه که مشکلی نداره چون مهم دیتابیس هست

softlayer
December 24th, 2014, 15:21
درود
1 احتمالا به خاطر غیرفعال بودن curl به روی سرور دایرکت ادمین شماست
2- cronjobs های whmcs به طور صحیح به سرور میزبان سایتتون متصل نیست
3- باید از طریق ارائه دهندتون پیگیر باشید
4- احتمالا هاست وبسایت شما یک نیازمندیهای whmcs رو نداره ، هنگام نصب whmcs سرویس هایی که میبایست روی هاست شما نصب باشه معرفی میشه که باید بررسی بفرمایید
موفق باشید

roozbeh837
December 25th, 2014, 00:55
1. crul فعال میباشد

2.کرون جاب تنظیم شبانه روزی میباشد دوست عزیز.سیستمwhmc وقتی کاربر عضو میشه یا محصولی سفارش میده هیچ ایمیلی براش ایجا نمیکنه که بفرسته

3.افزونه پیامک حل شد

4.ماژول هم دوستان گفتن سالمه ولی واسه ما که استفاده میکنیم سقید میشه

sht-design
December 25th, 2014, 15:56
آخرین نسخه رو نصب کردید در یک آدرس دیگر که تست کنید ؟

roozbeh837
December 25th, 2014, 23:37
همین نسخه رو اپگرید کردم. بازم این مورد هستش

sht-design
December 26th, 2014, 11:19
خب شما همین آخرین نسخه رو روی یک سایت یا هاست دیگر امتحان کنید بعدش میتونید متوجه بشید مشکل از کجاست

roozbeh837
January 2nd, 2015, 11:45
روی سایت دیگر تست شد ایمیل ها ایجاد نمیشدن در پروفایل کاربر حتی ایمیل خوش آمدی گویی

- - - Updated - - -

دوستان چطور بفهمم ای پی سرورم بلوک هست و چطور ازادش کنم؟

- - - Updated - - -

1. crul فعال میباشد این مور سرور های دیگری هم اضاف میشه همین مورد هست

2.کرون جاب تنظیم شبانه روزی میباشد دوست عزیز.سیستمwhmc وقتی کاربر عضو میشه یا محصولی سفارش میده هیچ ایمیلی براش ایجا نمیکنه که بفرسته

3.افزونه پیامک حل شد

4.ماژول ریسلو حل شد

vahab00
January 2nd, 2015, 12:30
ایجاد نشدن ایمیل خوش امد گویی چند امکان داره
اولیش ممکن هست از قالب ایمیلی که ایمپورت کردید باشه
مورد دوم انتخاب نکردن ایمیل برای محصول هست
البته چند مورد دیگه هم هست که احتمالش ضعیفه
تا نبینم نظری نمیتونم بدم

jahromweb
January 2nd, 2015, 12:39
روی سایت دیگر تست شد ایمیل ها ایجاد نمیشدن در پروفایل کاربر حتی ایمیل خوش آمدی گویی

- - - updated - - -

دوستان چطور بفهمم ای پی سرورم بلوک هست و چطور ازادش کنم؟

- - - updated - - -

1. Crul فعال میباشد این مور سرور های دیگری هم اضاف میشه همین مورد هست

3.افزونه پیامک حل شد

4.ماژول ریسلو حل شد

هیچ ایمیلی ارسال نمیشه؟
تنظیمات عمومی رو چک کنید ببینید بخش میل دست نخوره؟ یه وقت smtp رو فعال نکردید؟
البته اون مواردی که اقا وهاب گفتن هم بررسی بشه

!MihanIt!
January 2nd, 2015, 13:11
همشهری عزیز شما شاید مشکل از قالب ایمیلی که ایمپورت کردید ناقص ایمپورت شده بعد اگر شما برای محصول مثلا دایرکت ادمین ایمیل انتخاب نکنید نمیره
براش اینا رو چک کنید جواب ها رو بدید ممنون زنگنه./

roozbeh837
January 2nd, 2015, 15:32
دوست عزیز اصلا ایمیل محصولات به کنار.چرا وقتی یه کاربر عضو میشه ایمیل خوش اوم گویی براش ایجاد نمیشه بنده داخل پروفایلشم چک میکنم چیزی موجود نیست و مینویسه هیچ ایمیلی وجو ندارد؟این مسئله رو میخوام حل کنم

!MihanIt!
January 2nd, 2015, 15:40
اگر مقدور هست مشخصات ورود رو لطف کنید چک کنم

mobinhost.in
January 2nd, 2015, 15:55
دوست من یک SMTP در قسمت ایمیل Whmcs اضافه کن ببین با این روش هم ایمیل اتن نمیره ؟

مور دوم اینکه آیا همه ایمل ها میرن ب جز ایمیل های خوش امد و فامتور و.. یا تیمت هم میدین ایمیل نمیره

roozbeh837
January 3rd, 2015, 10:14
هیچ ایمیلی ر سایت ایجاد نمیشه