PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : میزبانی وب برای سایت های خلاف مصادیق جرایم رایانه ای

demonvictor
December 23rd, 2014, 20:36
درود
میخواستم بپرسم که اگه میزبانی وب برای یه سایت که ***** شده و خلاف قوانین جرایم رایانه ای هستش مشکلی ایجاد میکنه برای میزبان وبش؟یعنی اون کسی که هاست بده به یه شخصی که سایتش س ک س ی هستش چه اتفاقی میفته براش؟منظور برای هاست دهنده شه.فروشنده ی هاستش.
تشکر کامل بابت راهنمایی های قبل...

almandata
December 23rd, 2014, 20:46
من اینکارو کردم خودتو ***** می کنن

downloaddl
December 23rd, 2014, 20:48
درود
میخواستم بپرسم که اگه میزبانی وب برای یه سایت که ***** شده و خلاف قوانین جرایم رایانه ای هستش مشکلی ایجاد میکنه برای میزبان وبش؟یعنی اون کسی که هاست بده به یه شخصی که سایتش س ک س ی هستش چه اتفاقی میفته براش؟منظور برای هاست دهنده شه.فروشنده ی هاستش.
تشکر کامل بابت راهنمایی های قبل...

تکنولوژی شیشه نوشابه

دردسری بیش نیست
بیشتر کسایی که دیدم سایت ... راه اندازی کردن از سرویس دهنده های خارج از ایران استفاده می کنند
در کل بهتون پیشنهاد میکنم از این سایت ها نگه ندارین ( حتی اگه نماد ندارید و یا ثبت نیستید یا ... )

!MihanIt!
December 23rd, 2014, 20:55
در کل نکنید اگرم بهتون گیر ندن
اگر شما یک سایت مشکل دار رو میزبانی کنید یه طور دارید همکاریش میکنید و در گناهش شریک هستید
پس حواستون باشه برای چیز ناچیزی کار اشتباهی کنید
ممنون

سرزمین
December 23rd, 2014, 21:15
اگه شما میزبان هستین خودتون رو با گناه دیگران شریک نکنید و اگه صاحب سایت، رها کنید

mansour207
December 23rd, 2014, 21:29
بله .. همینطور که دوستان در بالا هم گفتن ..
این کار اصلا به صلاحتون نیست و کلی دردسر داره .

pc30
December 23rd, 2014, 21:32
اول از جنبه شرعی ما ایرانی ها که کاملا گناه هست !
پس پیشنهاد میکنم اگه سایت فارسی هست به انگلیسی تبدیل کنید و به کاربران خارجی خدمات دهید

مورد دوم هم که گیر میدن که هیچ کلا میان خودتو با کامپیوترت جمع میکنند می برند

البته دفعه اول اینطور نیست ! اول اخطار میاد

بهترین راهش تهیه یه سرور از شرکت خارجی هست

سرزمین
December 23rd, 2014, 21:47
اول از جنبه شرعی ما ایرانی ها که کاملا گناه هست !
پس پیشنهاد میکنم اگه سایت فارسی هست به انگلیسی تبدیل کنید و به کاربران خارجی خدمات دهید

مورد دوم هم که گیر میدن که هیچ کلا میان خودتو با کامپیوترت جمع میکنند می برند

البته دفعه اول اینطور نیست ! اول اخطار میاد

بهترین راهش تهیه یه سرور از شرکت خارجی هست

فکر میکنم کلاً حرام باشه (البته باید تحقیق کرد و نظرات مراجع رو دید) چه به خارجی ها و چه ایرانی ها چون شما انسانی رو به سمت گناه می کشونی.

البته اونا خودشون انقدر از این سایتا دارن که سیرن

بازم عرض میکنم باید نظر مراجع رو دید ولی از نظر من که کسب درآمد از این جور سایتا اصلاً خوب نیست.

m0rt3za
December 23rd, 2014, 21:49
سلام
به هیچ عنوان چنین کاری نکنید
از نظر شرعی و فرهنگی اصلا درست نیست شما هم شریک هستید در این کار!!!
از نظر قانونی هم خلاف مقررات هست و هرچند ممکنه بار اول فقط از شما بخوان سایت رو ببندید ولی در کل دردسر میشه براتون

بنده هم چنین مشتری داشتم البته از این موضوع خبر نداشتم. در واقع یه انجمن عمومی بود و چند فایل ... در تاپیکی برای دانلود گذاشته بود که سریعا سایتش رو مسدود کردم و پولش رو برگشت زدم

demonvictor
December 23rd, 2014, 22:46
دوستان متوجه نشدین.حالا صوای کنار گذاشتن مشکلات شرعی که کاملا درست عرض کردین ، من صاحب وب نیستم.در مقابل من مدیر سرور خودم هستم.ریسلر تهیه کردم.شخصی که ریسلر گرفته سایتی رو مشتریش داره که سایتش خلاف قوانین هست.در این حالت سوال من این هست که برای من همچنین برای مدیر ریسلر هم اتفاقی یا جرمی صورت گرفته یا نه؟در مقابل مجازاتی هم قرار گرفته یا نه.
تشکر بابت راهنمایی های جامع قبلیتون.

sht-design
December 23rd, 2014, 22:52
دوستان متوجه نشدین.حالا صوای کنار گذاشتن مشکلات شرعی که کاملا درست عرض کردین ، من صاحب وب نیستم.در مقابل من مدیر سرور خودم هستم.ریسلر تهیه کردم.شخصی که ریسلر گرفته سایتی رو مشتریش داره که سایتش خلاف قوانین هست.در این حالت سوال من این هست که برای من همچنین برای مدیر ریسلر هم اتفاقی یا جرمی صورت گرفته یا نه؟در مقابل مجازاتی هم قرار گرفته یا نه.

باید مدیر سرور چک کنه سایت هارو
چون قبلا پلیس فتا داشت اطلاعات تمامی هاستینگ ها و آی پی هاشونو چک میکرد و اگر یک سایتی زیر مجموعه یکی از ریسلر های شما هم باشه پس پای شما هم گیره
پس توصیه میشه سایت هایی که میزبانی میکنید رو از نظر محتوا چک کنید چون به ضررتون هست

m0rt3za
December 23rd, 2014, 23:26
به هر حال شما مدیر سرور هستید و شما هم در مقابل محتوای تمامی سایت ها مسئول هستید
پس به هیچ عنوان چنین ریسکی نکنید

TN Projects
December 23rd, 2014, 23:26
با درود و احترام.
اگر هاستینگتون در پلیس فتا ثبت شده یعنی حساب شما با مشتری جداست و شما سرویس دهنده هستید و اگر مشتری به عنوان خطا کار معرفی شد حالا به هر عنوانی ... شما می تونید اعلام کنید که اطلاع نداشتید از محتویات و یا زمانی که بررسی شده سایتشون مشکل مشاهده نشده و... اما باید حرفتون به دروغ اثبات نشه چون کلی دردسر ممکنه در پی داشته باشه.

mrasol
December 23rd, 2014, 23:38
سلام
شما فقط باید اطلاعات مشتری را داشته باشید و درصورت ارسال دستور قضائی ارائه دهید...

jahromweb
December 23rd, 2014, 23:45
ببینید بحث پلیس فتا کاری به مدیر سرور بودن یا نبودن نداره همکارانی که فرم رو پر کردند حتما به یاد دارند که درپشت فرم بخشی هست که اگر سرور دارید باید ای پی و یا رنج ایپی وارد کنید داخلش
و بخشی هم برای ریسلر ها هست که توضیح میدن از چه شرکتی یا چه سایتی ریسلر تهیه شده و ...
بعدشم این مورد که دوستان گفتند مدیر سرور باید سایت ها رو بررسی کنه : به نظر شما واقعا امکان پذیز هست؟ مثلا ممکنه یک کاربر در یک پوشه چند عکس .... قرار داده باشه حالا من باید از کجا خبر داشته باشم
---
به هر حا پیشنهاد نمیدم که میزبانی کنید چون واقعا کار درستی نیست ، هرچند که خودم دیدم که خیلی از همکارا قبول میکنند این مورد رو ...
درمورد مشکل هم : ما که جرم نکرده پلیس فتا دنبالمون هست تا اطلاعات رو تکمیل کنیم و ... خدا به فریاد روزی برسته که جرم هم بکنیم
اما اگر شما باز هم قانع نشدید و قصد میزبانی دارید یادتون باشه که حتما از کاربر تعهد کتبی بگیرید و درصورت توان از ای پی و دی ان اس اختصاصی براش استفاده کنید هرچند که این موراد تنها پاک کردن صورت مسئله هست ....

sssoheil
December 24th, 2014, 15:53
سلام

اگر از وجود همچین وبسایتی مدیر سرور اطلاع داشته باشد به نظر بنده باید سریعا سرویس کاربر را مسدود کند.ولی معمولا پلیس فتا در مرحله اول به مدیر سرور اخطار داده و انتظار همکاری دارد.فقط در صورت عدم همکاری برای مدیر سرور مشکل ایجاد خواهد شد.اطلاعات مشتری و وبسایت مورد نظر را محفوظ نگه دارید تا در صورت دستور مراجع قضایی امکان همکاری وجود داشته باشد.

ali0000
December 24th, 2014, 16:49
درود
من احساس میکنم بحث سایت غیر اخلاقی که اشاره شده یه مثال بوده چون شما که نمیتونی خودت رو گول بزنی اصلاً پلیس فتا و دین و نظر مراجع بکنار از نظر اخلاقی و انسانی مسئولیت داره حمایت چنین فعالیتهایی البته نظر این حقیر در چارچوب آداب و رسوم ایران و ایرانی هست
اگرم بحث اکانتینگ و سایتهای موزیک و ... هست همانند خیلی از مشتریان ما بصورت متوالی دامنه ها فیل........ میشه خیلی وضعیت جدی باشه تذکر داده میشه توجه نشه دامنه اصلی هم فیل.... میشه اون بحث اطلاعات مشتری و ... هم زمانی استفاده میشه که احضاریه قضایی میاد ( که بندرت پیش میاد این روند انجام بشه مگر موارد خاص )

Yas-Host
December 24th, 2014, 16:59
در ادامه توضیحات دوستان باید عرض کنم:

شما در صورت دادن هاست به این نوع افراد حتی بعد از مرگتون هم براتون گناه ثبت میشه و جز اعمال ماتاخر هستند.

شما با هاست دادن به چنین افرادی به گناه کسانی که از این سایت ها استفاده می کنند شریک می شوید!

حتی با دانلود و پخش بین مردم تا ابد این گناه ها در پرونده اعمالتون نوشته خواهد شد بهتر است کلا بیخیال بشید .

demonvictor
January 7th, 2015, 08:14
دوستان واقعا ممنون.هاست مورد نظر با تمام محتویات حذف شد :))
حالا یه سوال دیگه که داشتم میخواستم بدونم که یه سایت که فروش Kerio و وی پی ان و ف ی ل ت ر شکن داره رو اگه میزبانیش رو انجام بدیم به چه شکل هستش؟اون هم از نظر شرعی و قانونی مشکل ایجاد میکنه یا نه؟

fox999
January 7th, 2015, 12:21
دوستان واقعا ممنون.هاست مورد نظر با تمام محتویات حذف شد
حالا یه سوال دیگه که داشتم میخواستم بدونم که یه سایت که فروش Kerio و وی پی ان و ف ی ل ت ر شکن داره رو اگه میزبانیش رو انجام بدیم به چه شکل هستش؟اون هم از نظر شرعی و قانونی مشکل ایجاد میکنه یا نه؟

من همین وب هاستین هم با وی پی ان میام....ثواب هم داره...البته میگن چند میلیون جریمه هم داره :-p

hell.machine
January 7th, 2015, 12:33
دوستان واقعا ممنون.هاست مورد نظر با تمام محتویات حذف شد :))
با سلام
میزبانی نکنید بهتره
سری که درد نمیکنه رو دستمال نمیبندن

demonvictor
January 9th, 2015, 15:17
با سلام
میزبانی نکنید بهتره
سری که درد نمیکنه رو دستمال نمیبندن

شرایطی وجود داره که بهتر بودن رو تغییر میده.فقط ممنون میشم اگه بگین که مشکلی از سمت ساماندهی برای ما پیش میاد و یا نه؟اگه اره ممنون میشم بگین که چه طور مشکلاتی.
Arminit
January 9th, 2015, 16:20
با سلام به استارتر عزیز

دوست عزیز مشکل اولتون که بقیه همکاران هم شرعی شو گفتن هم قانونیش

اما این مشکل دوم که مورد بحث هستش نظر بنده رو بخوایید میزبانی نکنید بهتره چون جدیدا همه پرداخت انلاین میزارن و درگاه ثبت میکنن

پس از طریق درگاه فرد مورد نظر و پیدا میکنن و میتونن شمارو هم پیدا کنن و جریمه بکنن

یه چیزی بگم و تمام - اگر بخاطر ماهانه 5 الی 10 هزار تومان پرونده برای آدم ساخته بشه از همه بدتره فردا نمیگن جرایم رایانه ای بوده و اصلا تقصیر ماهم نبوده میگن یارو خلافکار بوده پرونده داره

حالا باز خودتون صاحب اختیارید

demonvictor
January 10th, 2015, 14:44
ممنون بابت راهنمایی ها و جواب هاتون.
مرسی