توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نگران دسته بندی نشدن مطالب هستم.
Mr_mehran
December 22nd, 2014, 17:09
سلام ، من وردپرس رو دستکاری کردم که از دیگر وبلاگها کپی به صورت اتوماتیک متن کپی کنه ، چون مشخص نیست وبلاگ ها از چه دسته ای هستن نتونستم دسته بندی کنم . تو اکثر مطالبی که در مورد سئو خوندم تاکید زیادی به دسته بندی شده بود ، به نظرتون مشکلی پیش میاد ؟ راه حلی ، پیشنهادی دارین ؟
hamid53214
December 22nd, 2014, 17:21
نگرانی نداره داداش
به نظر من پستا رو مستقیم منتشر نکن
یکم تغییر بده و سئو کن و دسته بندی و مطالب مفید رو منتشر کن
Mr_mehran
December 22nd, 2014, 17:22
نگرانی نداره داداش
به نظر من پستا رو مستقیم منتشر نکن
یکم تغییر بده و سئو کن و دسته بندی و مطالب مفید رو منتشر کن
ممنون ، اما چطوری این همه پست ویرایش کنم ، تو روز اول بیشتر از 300 پست کپی کرده : دی
hamid53214
December 22nd, 2014, 17:30
ممنون ، اما چطوری این همه پست ویرایش کنم ، تو روز اول بیشتر از 300 پست کپی کرده : دی
همه رو نمیخواد ویرایش کنی
هر کدوم به نظرت جالب بود
در ضمن بهتره مستقیما منتشر نکنه
Mr_mehran
December 22nd, 2014, 17:38
همه رو نمیخواد ویرایش کنی
هر کدوم به نظرت جالب بود
در ضمن بهتره مستقیما منتشر نکنه
چشم ، جسارتا" مستقیما" ویرایش نکنه یعنی چی ، متوجه نشدم
یعنی اول پست تایید نشده بیفته بعد ویرایش انتشارش بدم ؟
hamid53214
December 22nd, 2014, 17:54
چشم ، جسارتا" مستقیما" ویرایش نکنه یعنی چی ، متوجه نشدم
یعنی اول پست تایید نشده بیفته بعد ویرایش انتشارش بدم ؟
آره یعنی به صورت پیش نویس ذخیره بشه
SerialDownload.IR
December 22nd, 2014, 18:04
از این پلاگین rss خوان استفاده کن!
خودش میره تو دسته ایی که براش تعیین میکنی!
Mr_mehran
December 22nd, 2014, 18:19
از این پلاگین rss خوان استفاده کن!
خودش میره تو دسته ایی که براش تعیین میکنی!
اینی که خودم درست کردم هم قابلیت اینو داره که تو هر دسته ای بخوام قرار بگیره اما وقتی ندونیم پست از نوعی هست که نمی تونم بگیم منتقل شو به دسته فلان ، مگر اینکه از " هوش مصنوعی " استفاده بشه
پلاگین هایی رو که شما می فرمایید نمی دونم چه شکلی هست اما اکثر پلاگین ها اینطوری بودند که باید بهشون می گفتی از کدوم سایت بخون و به صورت دستی rrs رو وارد می کردی
اما اونی که من الان استفاده می کنم به این صورت نیست .
SerialDownload.IR
December 23rd, 2014, 09:59
پلاگینی که شما داری نمیدونم چیه!
یه مدل داشتم من بهش چند تا rss میدادی بعد میگفتی این دسته rss که دادم بهت رو تو فلان دسته قرار بده!
اینطوری راحت مشکل حل میشه!
اما اگر سایت ها و rss ها رو شما نمیدی بهش خوب احتمالا یا شاید اصلا امکان اینکه بهش دسته بدید نباشه!( مثل برنامه اندروید میره تو یه دسته دیگه)
راه هایی که شما داری
یا دستی انتشار بزنی که دوستان اشاره کردند
یا دستی بهش rss بدی تو فلان دسته منتشر کنه!
یا طوری برنامه نویسی کنی که بر اساس تگ هایی که مطلب داره(کلمات درون مجتوای پست) دسته رو تعیین کنه! - اگر اینکارو بتونی عملی کنی مشکلت حله
پلاگین میگرده تو پست مثلا کلمه دانلود برنامه اندروید (فلان) رو پیدا میکنه تشخیص میده که اندروید هست و منتظر میکنه!!
Mr_mehran
December 23rd, 2014, 14:20
پلاگینی که شما داری نمیدونم چیه!
یه مدل داشتم من بهش چند تا rss میدادی بعد میگفتی این دسته rss که دادم بهت رو تو فلان دسته قرار بده!
اینطوری راحت مشکل حل میشه!
اما اگر سایت ها و rss ها رو شما نمیدی بهش خوب احتمالا یا شاید اصلا امکان اینکه بهش دسته بدید نباشه!( مثل برنامه اندروید میره تو یه دسته دیگه)
راه هایی که شما داری
یا دستی انتشار بزنی که دوستان اشاره کردند
یا دستی بهش rss بدی تو فلان دسته منتشر کنه!
یا طوری برنامه نویسی کنی که بر اساس تگ هایی که مطلب داره(کلمات درون مجتوای پست) دسته رو تعیین کنه! - اگر اینکارو بتونی عملی کنی مشکلت حله
پلاگین میگرده تو پست مثلا کلمه دانلود برنامه اندروید (فلان) رو پیدا میکنه تشخیص میده که اندروید هست و منتظر میکنه!!
مورد سومی که اشاره کردین برنامه نویسی اش مشکلی نداره ، اما دو تا دشواری هست
1- مثلا میخوام بگم هر جا کلمه " حرم " رو دیدی پست رو انتقال بده به دسته مذهبی ، حالا ممکنه دفعه بعدی پستی که خونده شعر " حرمسرا " باشه اون وقت به جای اینکه شعر بره تو قسمت ادبیات و شعر
می ره داخل دسته مذهبی (( مسائل بیشتری میشه زد اما الان ذهنم یاری نمی کنه ))
2- هستند پست هایی که فرضا" داخلشون از کامپیوتر و اینترنت نوشته شدن اما خاطرات چت نویسنده پست سایت منبع دختر عمه اشو : دی
به هر حال من دیروز به پیشنهاد دوستمون جناب حمید وسوسه شدم خودم دسته بندی و کنم و افزونه سئو رو هم پر کنم دیدم اعصابم نمی کشه ، واسه کسب تجربه بدون دسته بندی و نظارت منتشر می کنم ببینم چی میشه
cilek
December 24th, 2014, 17:00
داداش باسه اینکه مشکلی برات پیش نیاد حداقل یه کاری کن عناوین مطالب رو عوض کنی
medil0ne
December 25th, 2014, 01:04
وقت بخیر
به جای پاسخ به پرسشی که مطرح کردید:
اصولا از قبیل وبسایتهایی مثل وبسایت شما باعث و بانی مشکلات بسیار بسیار زیادی در اینترنت فارسیزبان هستند.
علاوه بر اینکه به گاها خواسته یا ناخواسته، مستقیم یا غیرمستقیم به دیگران خسارت مالی یا روحی وارد میکنید، خودتون هم با این قبیل وبسایتها به نتیجهی مطلوبی نمیرسید.
بهتر نیست به فکر تولید محتوای جدیتر و مفیدتر باشیم؟
موفق باشید و موید
Mr_mehran
December 25th, 2014, 13:21
وقت بخیر
به جای پاسخ به پرسشی که مطرح کردید:
اصولا از قبیل وبسایتهایی مثل وبسایت شما باعث و بانی مشکلات بسیار بسیار زیادی در اینترنت فارسیزبان هستند.
علاوه بر اینکه به گاها خواسته یا ناخواسته، مستقیم یا غیرمستقیم به دیگران خسارت مالی یا روحی وارد میکنید، خودتون هم با این قبیل وبسایتها به نتیجهی مطلوبی نمیرسید.
بهتر نیست به فکر تولید محتوای جدیتر و مفیدتر باشیم؟
موفق باشید و موید
سلام ، به این وسعت که شما شلوغش می کنین باعث مشکل برا دیگران نمیشه ، ضمنا" وقتی من که برنامه می نویسم و مردم در برابر کپی رایت اش اجساس مسولیت نمی کنند ، چندان هم نگران مشکلات همون مردم موقع جست و جو نیستم. ضمن اینکه " مسولیت پیدا کردن نتایج مورد نظر کاربر " مشکل گوگل هست نه من !
خیر ! به افراد تولید کننده محتوا صدمه ای نمی زنیم چون اکثر وبلاگ هایی که از اونها کپی میشن وبلاگ هایی هستند که صاحب اونا چند سال هست که وبلاگشون رو رها کردند .
تولید محتوای جدی و مفید به فارسی در مقابل انرژی ی که براش صرف میشه سود متقابل نداره ، اما به عنوان کسی که دوست دارم طراحی سایت یاد بگیرم
درست کردن این سایت با کد نویسی به من کمک می کنه از هم لحاظ دانش فنی پیشرفت کنم ، هم اینکه کنکجکاوم برخورد گوگل رو با این مدل سایت مشاهده کنم .
من که مردم ایران رو درک نمی کنم ، واسه ثبت نام تو ازمون استخدامی 53 هزارتومن از ادمای بی پولی مث من پول می گیرن کسی نمیگه اخلاقی نیست ، یکی 1 میلیارد وام می گیره و پس نمی ده
اما یکی مث من 5 میلیون نمی تونه وام کارافرینی بگیره ، کسی اعتراض نمی کنه چرا مجوز گرفن برا یه نرم افزار این همه روال مسخره و پیچیده ای داره ، کسی به نبود کپی رایت اعتراض نمی کنه
اما واسه مسائل ساده حساس میشن !
medil0ne
December 25th, 2014, 15:07
وقت بخیر
بنده شغلم بهینهسازی سایت هستش دوست عزیز و مشکلاتی که وبسایتهای کپیکار برای وبسایتهای منبع پیش میارن رو به عینه مشاهده کردم. وبسایتهایی که درآمد و زندگی افراد بهش وابستهس.
با هر آپدیتی که الگوریتم پاندا صورت میده تعداد بسیار زیادی سایتها پنالتی میشن. اینکه گوگل به اشتباه پنالتی میکنه یا نمیکنه، توجیهی برای کار شما نیست.
باقی فرمایشاتتونم در موردش نظری ندارم و ربطی به عرض بنده نداشت.
موفق باشید
Mr_mehran
December 25th, 2014, 15:51
وقت بخیر
بنده شغلم بهینهسازی سایت هستش دوست عزیز و مشکلاتی که وبسایتهای کپیکار برای وبسایتهای منبع پیش میارن رو به عینه مشاهده کردم. وبسایتهایی که درآمد و زندگی افراد بهش وابستهس.
با هر آپدیتی که الگوریتم پاندا صورت میده تعداد بسیار زیادی سایتها پنالتی میشن. اینکه گوگل به اشتباه پنالتی میکنه یا نمیکنه، توجیهی برای کار شما نیست.
باقی فرمایشاتتونم در موردش نظری ندارم و ربطی به عرض بنده نداشت.
موفق باشید
وقت شما هم بخیر ، شما یک سوال پرسیدین من هم با احترام کلیات یک موضوع رو براتون شرح دادم ، اینکه شما می فرمایید حرفام به فرمایشات شما ربطی نداشت دیدگاه شماست نه واقعیت ! چون من عقیده ام اینکه در مورد یه مساله باید از هر زوایه نگاه بشه .
به هر حال تو همون پست هم نوشتم مطالبی که کپی می شوند از وبلاگ هایی هستند که صاحب اونا به نوشتن ادامه ندادند. اگر هم به احتمال یک درصد کسی گزازش بده که این سایت ماتعی تو کسب و رونقش ایجاد کرده سریع اون پست ها رو حذف می کنم (( هر چند که بعید هست همچین اتفاقی بیفته )) . موفق باشید
medil0ne
December 25th, 2014, 18:42
وقت بخیر
حالا فرصت توضیح نیست که باز کنم چطور ممکنه به سایرین خسارت وارد کنه. اما بنده هم کلیتا عرض کردم که سایتهای کپیکار به سایتهای منبع میتونن خسارت بزنن. نگفتم شخص شما میزنه یا اصولا همیشه خسارت میزنه. بحث بنده شخصی نبود. کلیتا عرض کردم.