ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور مجازی ایران با ترافیک 200 گیگ در ماه و پهنای باند تضمین شده

takdns
December 22nd, 2014, 10:51
با سلام

چندی پیش از یکی از همکاران شما که در این انجمن هم عضو هستن drsweb و خدمات ارائه میدهند سرور مجازی از ایران از پارس آنلاین خریداری کردم ایشان سرور را از لحظه ای که تحویلم داد متوجه شدم مشکل پهنای باند لینک خارج دارد و وقتی از چیز پی ان سرور استفاده میکردم متوجه شدم از هاستهای که لینکشون داخل ایران است با حداکثر سرعت دانلود میکند اما از لینک خارج با 100 الی 200 کیلو بایت بیشتر دانلود نمیکند . این مشکل من را ناراحت کرد و من به ایشان تیکت زدم که بازگشت وجه را انجام دهد اما ایشان بهانه و دلیل آورد تا مانع از بازگشت هزینه سرویس شود خلاصه من هم با این مساله کنار آمدم و بیخیال شدم

اما صحبتهای که در بالا ذکر کردم همینقدر روشن است که سرویسی میخواهم که ترافیک و پهنای باند تضمین شده به من ارائه کند و خدمات درست و خوب و با کیفیت بدهد و کلا انسان درستکار و امینی باشد و هر موقع تیکت زدیم در اسرع وقت پاسخویی کند

امیدوارم در بین شما فروشندگانی باشند که خدمتگذار مشریانشان باشند

رم 512
bw 150G
پورت داخلی 100
پورت خارجی 20 مگ تضمین شده باشد که در اکثر ساعات شبانه روز بخصوص شبها افت سرعت نداشته باشد
از بهترین دیتا سنتر ایران باشد

RoobinaServer
December 22nd, 2014, 11:25
با سلام

چندی پیش از یکی از همکاران شما که در این انجمن هم عضو هستن drsweb و خدمات ارائه میدهند سرور مجازی از ایران از پارس آنلاین خریداری کردم ایشان سرور را از لحظه ای که تحویلم داد متوجه شدم مشکل پهنای باند لینک خارج دارد و وقتی از چیز پی ان سرور استفاده میکردم متوجه شدم از هاستهای که لینکشون داخل ایران است با حداکثر سرعت دانلود میکند اما از لینک خارج با 100 الی 200 کیلو بایت بیشتر دانلود نمیکند . این مشکل من را ناراحت کرد و من به ایشان تیکت زدم که بازگشت وجه را انجام دهد اما ایشان بهانه و دلیل آورد تا مانع از بازگشت هزینه سرویس شود خلاصه من هم با این مساله کنار آمدم و بیخیال شدم

اما صحبتهای که در بالا ذکر کردم همینقدر روشن است که سرویسی میخواهم که ترافیک و پهنای باند تضمین شده به من ارائه کند و خدمات درست و خوب و با کیفیت بدهد و کلا انسان درستکار و امینی باشد و هر موقع تیکت زدیم در اسرع وقت پاسخویی کند

رم 512
bw 150G
پورت داخلی 100
پورت خارجی 20 مگ تضمین شده باشد که در اکثر ساعات شبانه روز بخصوص شبها افت سرعت نداشته باشد

ترافیک دانلودی گران قیمت هست و برای این که هزینه ترافیک کمتر شود باید محدودیت هایی اعمال شود که توسط دیتاسنتر این موارد معمولا انجام میشود.

شما دقیقا میزان ترافیک مورد نیاز دانلود و آپلود را مشخص نمائید.

بنده با دید نصف دانلود و نصف آپلود این سرویس را به شما پیشنهاد میکنم :

سرور مجازی میکروتیک،سرور مجازی ایران،میکروتیک،سرور میکروتیک،سرور کاهش پینگ،سرور میکروتیک تبیان،vps mikrotik،vps mikrotik iran،vps iran (http://www.roobinaserver.ir/vps-mikrotik-iran.php)
(امکان ارائه سیستم عامل ویندوز و لینوکس نیز میباشد)

سرور با 160 گیگ ترافیک 225 هزار تومان.

باتشکر

hadi_am
December 22nd, 2014, 11:50
با سلام خدمت شما از دیتاسنتر افرانت در خدمت شما هستم امکان تست قبل از خرید ممکن می باشد
در دیتاسنتر افرانت محدودیت لینک به خارج وجود ندارد از سمت ما هم سرور شما بدون هیچ محدودیتی است
سرویس پیشنهادی شما با قیمت 59 هزارتومان قابل ارائه می باشد
برا اطلاع از نرخ سرویس ها به سایت ما مراجع نماید
ایرانیکا سرور: سرور مجازی ایران | هاست لینوکس ایران | IRAN VPS (http://iranicaserver.com)

amirfateh
December 22nd, 2014, 13:00
باسلام،
از دیتاسنتر افرانت قابل ارائه هست،
سرور ها و تجهیزات متعلق به وب ایده می باسد
دوپلن میکروتیک در حال حاضر داریم:
سبد خرید - سامانه فروش و پشتیبانی وب ایده (http://web-ide.ir/cart.php?gid=17)

mehrshad.ho
December 22nd, 2014, 13:05
اگر احساس می کنیم کیفیت نیاز دارید در خدمتیم

رم 512 + ترافیک 50 گیگ ماهیانه 35.000 تومان

هر 100 گیگ ترافیک متقارن 20.000 تومان

سرور مجازی ایران (http://nikserver.com/vps-ir.html)

takdns
December 22nd, 2014, 13:17
از فروشندگان عزیز کسی میتواند سرویس دهد و آخر هر ماه حساب کنم چون تضمینی برای من خواهد بود تا با شما کار کنم

RoobinaServer
December 22nd, 2014, 13:18
از فروشندگان عزیز کسی میتواند سرویس دهد و آخر هر ماه حساب کنم چون تضمینی برای من خواهد بود تا با شما کار کنم

در صورت ارائه چک و سفته امکان ارائه این مورد میباشد.
با هماهنگی قبلی به دفتر تهران مراجعه نمائید.

باتشکر

parax
December 22nd, 2014, 14:07
سلام خدمت شما
با سرورهای فوق ارزان در خدمتیم

سرور مجازی ایران با پهنای باند نامحدود

سبد خرید - Z-VPS سرور مجازی ارزان (http://www.z-vps.com/client/cart.php?gid=2)

یاهو: vps_z
تیکت: سوالات پیش از خرید - Z-VPS سرور مجازی ارزان (http://www.z-vps.com/client/contact.php)

با احترام
z-vps.com

takdns
December 22nd, 2014, 15:18
همچنان پرداخت آخر ماه هستم اگر مشتری خوب میخوایید و ثابت

ali0000
December 22nd, 2014, 16:25
درود / بحث پرداخت آخر ماه داستان رها کردن نقد است و چسبیدن به نسیه البته در صورتیکه دیتاسنتر هم آخر ماه هزینه را از فروشنده بگیره پیشنهادی خوب و معقول دادید .

takdns
December 22nd, 2014, 17:45
مشکل فروشنده ها آخر ماه نیست حتما میدونند اگر سرویس بی کیفیت دادند به مشتری دستشون بازه که مشتری رو دور خودشون بچرخونند من خودم تجربه زیاد دارم و نام نمیبرم از کسانی که اینکارو کردند

amirfateh
December 23rd, 2014, 11:22
دوست گرامی
شمکل اصلی این هست که مشترکین اینگونه احتمال اینکه آخر ماه ناپدید شوند و هزینه روی دست سرویس دهنده باقی بماند بسیار زیاد هست.

s0NY
December 23rd, 2014, 11:28
شما باید ضمانت بدید بعد مصرف پرداخت میکنین و الی کاری ندارد قبل از سررسید و استفاده از سرور بگید خوشم نیامد از حای دیگر می خرم :|

takdns
December 23rd, 2014, 16:26
به هر حال فروشنده ها صاحب سرور هستند و دستشون بازه و مطمئنا کل وی پی اس هاشون پر نیست و هیچ کس هم منکرش نیست و خیلی راحت میتونه برای جذب مشتری سرویسو بهش بده و اعتمادشو به مشتری ثابت کنه مشتری هم اگه آدم درستی باشه همیشه در سر رسید ماهانه مبلغ رو پرداخت میکنه
حالا دوستانی که دوست دارن با من کار کنند به من پ خ کنند با تشکر

تاپیک رو هم با حاشیه نکشید چیز عجیبی نیست فقط پرداخت آخر ماه است موفق باشید

farmanrava
December 23rd, 2014, 21:36
به هر حال فروشنده ها صاحب سرور هستند و دستشون بازه و مطمئنا کل وی پی اس هاشون پر نیست و هیچ کس هم منکرش نیست و خیلی راحت میتونه برای جذب مشتری سرویسو بهش بده و اعتمادشو به مشتری ثابت کنه مشتری هم اگه آدم درستی باشه همیشه در سر رسید ماهانه مبلغ رو پرداخت میکنه
حالا دوستانی که دوست دارن با من کار کنند به من پ خ کنند با تشکر

تاپیک رو هم با حاشیه نکشید چیز عجیبی نیست فقط پرداخت آخر ماه است موفق باشید

درود

به هر حال فروشنده ها صاحب سرور هستند و دستشون بازه ==> سرور مال صاحب سرور هستش درست ، آیا پهنای باند هم مال صاحب سرور هستش ؟ صاحب سرور پهنای باند رو خریداری میکنه پیدا که نمیکنه :-| شما بیای استفاده کنی از پهنای باندی که صاحب سرور خریداری کرده بعد بگی نمیخوام به درد من نخورد ؟

مطمئنا کل وی پی اس هاشون پر نیست ==> فکر کردید سرور خارج هستش ؟ که فقط بحث منابع و نصب سرور باشه و پهنای باند مهم نباشه ؟
خیر سروری که شما میخوید ایران هستش و ایران برای هر 1 گیگ پهنای باند توسط صاحب سرور هزینه پرداخت میشه !

خیلی راحت میتونه برای جذب مشتری سرویسو بهش بده و اعتمادشو به مشتری ثابت کنه مشتری هم اگه آدم درستی باشه همیشه در سر رسید ماهانه مبلغ رو پرداخت میکنه ==> شما خودتون رو آدم درستی میدونید و فروشنده ها رو آدم نادرست ؟ چه طور انتظار دارید که فروشنده ها هم شما رو آدم درستی بدونن ؟
فروشنده ای که نماد اعتماد و هزار تا مجوز داره برای کارش ، شما چی دارین که فروشنده بهتون اعتماد کنه ؟؟؟

حالا دوستانی که دوست دارن با من کار کنند به من پ خ کنند ==> شرکتی که معتبر باشه و حرفی برای گفتن داشته باشه قطعا علاقه ای به همکاری به همچین یوزر هایی نداره ... یوزر هایی که جز شر برای آدم چیزی نداره ( طبق تجربه )

تاپیک رو هم با حاشیه نکشید چیز عجیبی نیست فقط پرداخت آخر ماه است ==> تاپیک رو خودتون با گفتن این مسائل به حاشیه کشدید نه دوستان که از گفته شما در برابر خودشون دفاع کردند !

اگه شما تجربه دارید مطمئن باشید یک فروشنده روزانه با 100 نفر مثل شما سر و کله میزنه ! پس تجربه شما در برابر تجربه ای که فروشنده داره چیزی نیست
اگه شما از بعضی فروشنده های معلوم والحال خرید کردید و ضربه خوردید ، این مشکل فروشنده های معتبری نیست که در این تایپیک به شما آفر دادند !!
زمانی که شما این فروشنده ها را نا مطمئن و نادرست میدونید انتظار نداشته باشید که اون ها هم به شما اعتماد کنند و بگن شما آدم درستی هستین

بدرود

asrhosting
December 23rd, 2014, 21:57
با سلام

رم 512
bw 150G
پورت داخلی 100

سلام .
بهتون پهنای باند داخل ایران رو روی یک گیگابیت و خارج ایران رو روی 50 تا 100 مگابیت تضمین می دیم ( البته همه چیز بستگی به لینک داره )
می تونیم با بهترین کیفیت و در صورت نارضایتی با برگشت کامل مبلغ بهتون سرور رو تحویل بدیم .
09136298914
اعضا - عصر هاستینگ (http://billing.asrhosting.com)

takdns
December 24th, 2014, 00:06
دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت ، معدن و تجارت و با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی!!!!!!:d
اون نماد الکترونیکی همش کشکه بنده خدای ازش وی پی اس میگرفتم سرور بی کیفیت داد و موقع شکایت دستم به هیج جا بند نبود مهم صداقت کار و درستکار بودن خود فروشنده است و این نمادها ظاهر سازیها تبلیغاتی بیش نیست

RoobinaServer
December 24th, 2014, 00:17
دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت ، معدن و تجارت و با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی!!!!!!:d
اون نماد الکترونیکی همش کشکه بنده خدای ازش وی پی اس میگرفتم سرور بی کیفیت داد و موقع شکایت دستم به هیج جا بند نبود مهم صداقت کار و درستکار بودن خود فروشنده است و این نمادها ظاهر سازیها تبلیغاتی بیش نیست

قبلا به شما ذکر کردم که محدودیت دست دیتاسنتر هست و دیتاسنتر وقتی میخواهد قیمت را پائین بیاورد باید چنین کاری کند.

گرانترین سرور و ترافیکی که خرید کردید چه میزان بوده است ؟

از قیمت های واقعی خبر دارید ؟

یک کاربر دارای سرور اختصاصی شاید بتواند پهنای باند کلی شما را لیمیت کند اما این که پهنای باند خارج را به سمت شما لیمیت کند یا خیر برای وی فایده ای ندارد و سخت ترین کار ممکن هست.

این سود را کسی جز مرکز داده نمیبرد و بیشتر در مراکز isp چنین کاری انجام میشود.

اشتباه شما در خرید های خارج از منطق و واقعیت هست،از مکان های معتبر و با قیمت درست خرید نمائید مطمئن باشید هیچ شرکت معتبری نمیاد به شما پیغام خصوصی بدهد که شما را جذب کند.

موفق باشید.

farmanrava
December 24th, 2014, 00:25

پس درست متوجه شدم ... شما مشکلتون با همه چیز هستش ... نماد و مجوز ها و فروشنده ها و... همه جزء مشکلات شما هستند

بدرود دوست عزیز

svgdata
December 24th, 2014, 14:56
با سلام

رم 512
bw 150G
پورت داخلی 100

با سلام
سرور از دیتا سنتر فن آوران ایلیا

هزینه هر 100 گیگ پهنای باند = 18000 تومان

سبد خرید - گروه سون وی پی اس (http://login.sevenvps.ir/cart.php?gid=6)

باتشکر