PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیاز به آموزش کانفیگ سرور میکروتیک برای کاهش پینگ

hybrid
December 22nd, 2014, 08:37
با سلام
بنده یه سرور میکروتیک از دیتا سنتر پارس آنلاین دارم !
میخواستم برای کاهش پینگ استفاده کنم در حال حاضر پینگ به 4.2.2.4 روی 210 هست !
دوستان کسی هست که به همراه آموزش برام انجام بده
هزینه هم یه هزینه منطقی باشه
و قبلش یه سرور بهشون داده میشه و ایشون پسورد و عوض کنه و یه عکس از این که کانفیگشون روی این سرور بدرستی کار میکنه به ما بدن و ما هزینه و واریز میکنم براشون
و سپس آموزش هم بهمون بدن !
-
لطفا از دادن افر هایی مثل از ما تهیه کنید رایگان و یا از فلان دیتا سنتر بگیرین و ... خود داری کنید

در صورتی که ای دی یاهو دارین هم اعلام کنید
دوستانی که هزینه بالا میخوان لطفا افر ندن !:-o
آموزش حتما داده بشه روش کانفیگ شدن از طریق ویدیو و یا تیم و هر روشی که خود شخص راحت هست
سپاس از همگی

- - - Updated - - -

تقریبا همه تو انجمن فروش سرور برای کاهش پینگ و دارن اما کسی حاضر به آموزش نیست ! حتی با هزینه

alihadian2
December 22nd, 2014, 11:04
نیازی نیست هزینه پرداخت کنید
آموزشش توی اینترنت هستش

hybrid
December 22nd, 2014, 12:03
نیازی نیست هزینه پرداخت کنید
آموزشش توی اینترنت هستش
جناب اگه آموزش و پیدا کرده بودم که تاپیک نمیزدم
لینک آموزش و اگه دارین قرار بدین ( آموزش راه اندازی میخوام که پینگ کاملا کاهش پیدا کنه )

sssoheil
December 22nd, 2014, 12:11
سلام

همانطور که دوست عزیزمون فرمودند آموزش توی اینترنت هست.مشکل شما این هست که هیچ آشنایی با میکروتیک ندارید و میخواهید کانفیگ جزیی از میکروتیک را یاد بگیرید.چیزی به نام کانفیگ کاهش پینگ وجود ندارد.شما ابتدا ببینید چه سرویسی از میکروتیک را میخواهید کانفیگ کنید به وفور آموزش آن یافت میشود.

RoobinaServer
December 22nd, 2014, 12:16
با سلام
بنده یه سرور میکروتیک از دیتا سنتر پارس آنلاین دارم !
میخواستم برای کاهش پینگ استفاده کنم در حال حاضر پینگ به 4.2.2.4 روی 210 هست !
دوستان کسی هست که به همراه آموزش برام انجام بده
هزینه هم یه هزینه منطقی باشه
و قبلش یه سرور بهشون داده میشه و ایشون پسورد و عوض کنه و یه عکس از این که کانفیگشون روی این سرور بدرستی کار میکنه به ما بدن و ما هزینه و واریز میکنم براشون
و سپس آموزش هم بهمون بدن !
-
لطفا از دادن افر هایی مثل از ما تهیه کنید رایگان و یا از فلان دیتا سنتر بگیرین و ... خود داری کنید

در صورتی که ای دی یاهو دارین هم اعلام کنید
دوستانی که هزینه بالا میخوان لطفا افر ندن !:-o
آموزش حتما داده بشه روش کانفیگ شدن از طریق ویدیو و یا تیم و هر روشی که خود شخص راحت هست
سپاس از همگی

- - - Updated - - -

تقریبا همه تو انجمن فروش سرور برای کاهش پینگ و دارن اما کسی حاضر به آموزش نیست ! حتی با هزینه

شما با سروری که خودش به 4.2.2.4 پینگ 210 میدهد چه طور میخواهید سرویس کاهش پینگ راه بندازید ؟

هرچند هم کانفیگ کنید و به آن متصل شوید باز پینگ کم نمیشود چون پینگ از خود سرورتون بالا هست.

برای چنین سرویسی باید سرور از تبیان یا کلا مراکزی که پینگ به خارج بین 80-120 هست تهیه نمائید، 210 خیلی بالا هست و کاربران خانگی همین الان 250-300 معمولا (میانگین) پینگشون هست و یعنی به سرور شما وصل شود میشود :

پینک کاربر تا سرور شما (50 مثلا) + پینگ سرور به 4.2.2.4 (210) = 260 پینگ اصلی کاربر

خب چه کاریه نت خودش همین پینگ رو میده. :)

باتشکر