توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چرا دو دی ان اس ؟
sadegh2010
December 21st, 2014, 10:11
سلام
دوستان چرا برای دامنه ها دوتا دی ان اس ست میشه ؟ یعنی دو تا سرور مجزا پوشش می ده و اگر یکی خراب شه اون یکی جاش میاد بالا ؟
یا دلایل دیگه ای داره ؟
ممنون
cartman10mpi
December 21st, 2014, 15:51
دی ان اس وظیفه ی آدرس دهی سرورهای (وب ، میل ، دیتا بیس و ...) یک سایت موقع درخواست کاربر رو داره . در هاستینگ ها و ساختار هایی که برای بالا آوردن یک سایت فقط و فقط از یک سرور استفاده میشه (یک وب سرور و تمامی خدمات از قبیل ایمیل ، دیتا بیس،دی ان اس و ... روی یک سرور فیزیکی) هست فایده ی چندانی ندارد و هدف از ایجاد 2 دی ان اس سرور فراتر از رعایت استاندارد ها نمیرود . ولی برای ساختار های حرفه ای داشتن چند دی ان اس باعث میشود که مشکلاتی از قبیل اشکالات شبکه ، وب سرور ، میل سرور و حتی یکی از دی ان اس سرور ها ، موجب اختلال در سرویس دهی نشود و یا اختلال به حداقل برسد .
sadegh2010
December 21st, 2014, 20:12
تشکر ولی منظورم اینه که شرکتی که به من دو تا دی ان اس میده یعنی روی دو تا سرور سایت من رو قرار داده و یا اینکه یک سرور داره و دو تا دی ان اس روی همان سرور می باشد
؟؟؟
mizban97
December 21st, 2014, 20:23
تشکر ولی منظورم اینه که شرکتی که به من دو تا دی ان اس میده یعنی روی دو تا سرور سایت من رو قرار داده و یا اینکه یک سرور داره و دو تا دی ان اس روی همان سرور می باشد
؟؟؟
خیر یک سرور هست
شما باید هر دو دی ان اس روی دامین خود ست کنید سایت شما روی یک سرور قرار داره
دوست عزیز بالا توضیح دادن
sadegh2010
December 21st, 2014, 20:41
حالا یه سوال مهندس اگر دو تا دی ان اس دیگه هم برای دامنه ست کنم ( جاشم که هست می دونید ) بعد از دو تا دی ان اس دیگه . حالا اگر سرور اولی از کار بیوفتد ، دی ان اس دیگر خوانده می شود و شروع به کار می کند ؟
مثلا
ns1.xxxx.com
ns2.xxxx.com
ns1.yyyy.com
ns2.yyyy.com
یعنی اگر سرور سایت x از کار بیوفتد برای دامنه از y استفاده می شود ؟
secureconfig
December 21st, 2014, 21:02
حالا یه سوال مهندس اگر دو تا دی ان اس دیگه هم برای دامنه ست کنم ( جاشم که هست می دونید ) بعد از دو تا دی ان اس دیگه . حالا اگر سرور اولی از کار بیوفتد ، دی ان اس دیگر خوانده می شود و شروع به کار می کند ؟
مثلا
ns1.xxxx.com
ns2.xxxx.com
ns1.yyyy.com
ns2.yyyy.com
سلام.
بله همینطور می باشد.
ضمنا میتوان این مورد را با 2 دی ان اس تعریف کرد - و مدیر دامنه ی دی ان اس باید ایپی هارا ست کند در دی ان اس ها.
+ باید تمامی الاعات از جمله ، فایل ها - دیتابیس ها - dns zone ها و ... در سرور دوم نیز ست شده باشد !
موفق باشید./
tizparvaz
December 22nd, 2014, 03:12
مثلا
ns1.xxxx.com
ns2.xxxx.com
ns1.yyyy.com
ns2.yyyy.com
البته این اتفاق داخل ایران نمیوفته همینطور انجام اینکار استاندارد نیست
SerialDownload.IR
December 22nd, 2014, 04:05
دوستان اولویت رجوع به کدوم دی ان اس هست؟؟؟
اولی دومی سومی یا چهارمی؟؟
--
یعنی اول برای آدرس دهی کدوم دی ان اس درحواست ارسال میشه؟
cartman10mpi
December 22nd, 2014, 04:12
--
به همون ترتیبی که خودتون گفتید : اولی دومی سومی و چهارمی
hamid.soltani92
December 22nd, 2014, 07:06
البته این اتفاق داخل ایران نمیوفته همینطور انجام اینکار استاندارد نیست
سلام و عرض ادب.
جسارتا، چرا استاندارد نیست؟!
hannah
December 22nd, 2014, 16:38
--
اکثرا دو دی ان اس روی یه سرور با دو ای پی هست که زمانی اگر یه ای پی مشکل پیدا کرد از اون یکی استفاده کنه این واسه اکثر هاست هایی که فروخته میشه هست
در بعضی مواقع هم روی ان اس 3 و 4 دی ان اس های وب سایت های بک آپ میزارن یسری سایت ها که اگر وب سایت شما سرورش از کار افتاد محتویات اصلی وب سایت مثل صفحات و ... باز میکنه که سایت بسته نباشه
در مورد ترتیب هم اگر ان اس 1 و 2 مثلا جواب نده و قطع باشه میره روی بعدی ها
SerialDownload.IR
December 22nd, 2014, 18:01
اکثرا دو دی ان اس روی یه سرور با دو ای پی هست که زمانی اگر یه ای پی مشکل پیدا کرد از اون یکی استفاده کنه این واسه اکثر هاست هایی که فروخته میشه هست
در بعضی مواقع هم روی ان اس 3 و 4 دی ان اس های وب سایت های بک آپ میزارن یسری سایت ها که اگر وب سایت شما سرورش از کار افتاد محتویات اصلی وب سایت مثل صفحات و ... باز میکنه که سایت بسته نباشه
در مورد ترتیب هم اگر ان اس 1 و 2 مثلا جواب نده و قطع باشه میره روی بعدی ها
خب من الان یک سرور دارم روش دایرکت نصب هست که 2 تا دی ان اس به صورت پیشفرض به آی پی اصلی تعیین شده!
چطوری یکی رو به آی پی دیگری تغییر بدم؟
نیاز به نصب dns server هست؟
امکان انجامش روی windows server هست؟