PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمبود رم در سرور مجازی

mohammad2070
December 20th, 2014, 23:08
باسلام به همه

بنده سرور مجازی دارم رمش 4 گیگ هستش !

مشکلم اینه که رم سریع پر میشه و سایت دیگه بالا نمیاد ،

سایتمون هم بازدیدش روزانه 1000 است .

سیستم مانیتور رو هم نگاه می کنم ، ارور های زیادی هستش ولی ارور زیر 19 درصد از رم رو گرفته !

/usr/sbin/mysqld --basedir=/usr --datadir=/var/lib/mysql --plugin-dir=/usr/lib64/mysql/plugin --user=mysql --log-error=/var/lib/mysql/server.domian.ir.err --pid-file=/var/lib/mysql/server.domian.ir.pid

میشه کمک کنید ، سایت ما همش با کمبود رم مواجه میشه ، دوستان چه راهی رو پیشنهاد می دهند ؟

با تشکر

RoobinaServer
December 20th, 2014, 23:11
باسلام به همه

سیستم مانیتور رو هم نگاه می کنم ، ارور های زیادی هستش ولی ارور زیر 19 درصد از رم رو گرفته !

/usr/sbin/mysqld --basedir=/usr --datadir=/var/lib/mysql --plugin-dir=/usr/lib64/mysql/plugin --user=mysql --log-error=/var/lib/mysql/server.domian.ir.err --pid-file=/var/lib/mysql/server.domian.ir.pid

میشه کمک کنید ، سایت ما همش با کمبود رم مواجه میشه ، دوستان چه راهی رو پیشنهاد می دهند ؟

با تشکر

با سلام و احترام

سرورتون درست کانفیگ شده ؟

پنل نصب شده روی سرور چیست ؟

سیستم سایتتون ؟

از عدم اورسل جایی که سرور خرید کردید مطمئن هستید ؟ رم 4 گیگ طبیعتا نباید قیمت کمی داشته باشد.

باتشکر

novinvps.com
December 20th, 2014, 23:12
باسلام به همه

با تشکر
سلام
شما از کجا اطمینان دارید مشکلتون به خاطر پر بودن رم هست
نگاهی به cpu سرویستون کرده اید؟

Yas-Host
December 20th, 2014, 23:15
این لوگ نیست دوست خوبم

process و پردازش mysql سرور شماست! در صورت kill کردن mysql سرور شما به اشکال خواهد برخورد.

خروجی دستور زیر را قرار دهید :

cat /etc/my.cnf
cat /proc/cpuinfo
top -c

mohammad2070
December 20th, 2014, 23:36
با سلام و احترام

سرورتون درست کانفیگ شده ؟

پنل نصب شده روی سرور چیست ؟

سیستم سایتتون ؟

از عدم اورسل جایی که سرور خرید کردید مطمئن هستید ؟ رم 4 گیگ طبیعتا نباید قیمت کمی داشته باشد.

باتشکر

بله ، از ایران سرور گرفتم ...

دایرکت ادمین هستش .

جوملا ، و 60 دمو جوملا و وردپرس ....

بله مطئمن هستم ..

- - - Updated - - -

سلام
شما از کجا اطمینان دارید مشکلتون به خاطر پر بودن رم هست
نگاهی به cpu سرویستون کرده اید؟

چون که از سیستم مانیتورینگ وقتی نگاه می کنم ، رم وقتی کامل پر میشه سایت با اینترول ارور سرور بالا میاد یا ارور عدم کنکشن دیتابیس . و خود ایران سرور هم گفتن که از رم هستش .

- - - Updated - - -

این لوگ نیست دوست خوبم

process و پردازش mysql سرور شماست! در صورت kill کردن mysql سرور شما به اشکال خواهد برخورد.

خروجی دستور زیر را قرار دهید :

cat /etc/my.cnf
cat /proc/cpuinfo
top -c

باسلام

اگه این کد رو باید تو SSH قرار بدم ، اصلا با SSH کار نکردم ...

Mr.Te0
December 21st, 2014, 05:16
عوامل بسیاری میتواند در مشکل شما دخالت داشته باشد.
ممکن است منابع سرور شما اختصاصی نباشد و به صورت اشتراکی به سرور اختصاص داده شده باشد.
این دلیل هم بسیار محرض است که سرور به درستی کانفیگ نشده است و بهینه سازی sql با توجه به منابع سازگاری لازم را دارا نیست.
پیشنهاد میکنم اگر دانش کامل برای مدیریت و رفع مشکل سرور را ندارید ، حتما به یک متخصص مراجعه کنید چون در رابطه با این مورد شما نیاز به بررسی دقیق سرور میباشد.