PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دیدن تراکنش مالی در کنترل پنل

alita
December 19th, 2014, 19:16
سلام.این افرادی که خدماتی مانند قند شکن رو ارائه می دهند و یا این سایت های شارژ ایرانسل و ....
ایا اینها هربار که مشتری از اون ها خرید می کنه ایا می توانند در منترل پنلی مثل دایرکت ادمین این تراکنش ها رو مشاهده کنند؟
یا مثلا این سایت شاتل وقتی پول رو می ریزیم و اینترنت رو باز نمی کنند با اون ها تماس می گیریم و اون ها شماره فیش و تراکنش رو می خواهند( مثلا شاتل تصویر فیش رو هم می خواد) و در صورت درست بودن شماره پیگیری و تراکنش نبلغ واریز شده رو تایید می کنند.
و یا در دانشگاه های پولی وقتی پول رو می ریزیم و سیستم میزکار دانشجو رو باز نکرده باشه برای پیگیری باید شماره پیگیری و تراکنش رو به اون ها اعلام کنیم.
حالا صاحبان این سایت ها چگونه متوجه این تراکنش ها می شود؟ ایا تنها گردش مالی حساب بانکی رو به صورت جداگانه بررسی می کنند و یا اینکه کاری کردند که این تراکنش ها در چیزی به نام کنترل پنل سایت درج شود؟ کلا سوالم اینه که من یک خدمات فروشی رو راه بندازم و مشتری پول رو به اون حسابی که براش باز کرده بودم بریزه و حالا مشتری بیاد بگه من پول رو ریختم اما خدمات به خوبی ارائه نشده و من برای پیگیری تراکنش مالی اون فرد چه کار کنم؟ ممنون.

sht-design
December 19th, 2014, 20:09
دوست عزیز این که شما میگید رو بستگی به پنلشون داره
اون اسکریپتی که استفاده میکنند پنلی رو داره که تراکنش هایی که توی دیتابیس ذخیره شده رو نمایش میده
علاوه بر اون افرادی که از پرداخت بانک سامان استفاده میکنند خود بانک هم اطلاعاتی در اختیارشون میزاره که یک پنل کامل برای مشاهده تمامی تراکنش های موجود انجام شده از سایتشون هست

Forozan
December 20th, 2014, 00:11
از طریق پنل مدیریت اسکریپت که نصب شده

کمی خودتون جستجو کنید تو گوگل میفهمید