توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اجرا نشدن پروژه ی mvc روی سرور 2008
hosseinonline7
December 19th, 2014, 12:40
سلام روی سرور 2008 و iis 7.5 پروژه ی وب فرم اجرا میشه ولی mvc 4 کار نمیکنه و خطای Forbidden : Access Denied میده .
دات نت 4.5 هم نصب هست . باید mvc را بصورت جداگانه دانلود و روی سرور نصب کنم ؟ مشکل برای چیه ؟
pakradm
December 19th, 2014, 13:43
سلام
روز بخیر
در صورتی که مایل بودید اطلاعات سرور خود را برایم پیام خصوصی فرمایید تا مشکل شما را بررسی و رفع نمایم.
سپاسگزارم:53:
hosseinonline7
December 19th, 2014, 19:00
سلام
روز بخیر
در صورتی که مایل بودید اطلاعات سرور خود را برایم پیام خصوصی فرمایید تا مشکل شما را بررسی و رفع نمایم.
سپاسگزارم:53:
ممنون از شما ولی سرور برای شرکت هست و بخاطر این که اطلاعات بسیار مهمی روش دارن منم دسترسی بسیار محدودی به سرور دارم و اجازه ی این کار را متاسفانه به من نمیدن .
دوستان لطفا راهنمایی بفرمایید تا مشکل را برطرف کنم .
Asp.Net
December 19th, 2014, 19:09
شما باید با توجه به ورژن mvc دانلود و نصب کنید ، اگر نصب کنید نیازی به نصب دات نت نیست پشتیبانی میکنه
pakradm
December 19th, 2014, 20:11
خطای Forbidden : Access Denied یک خطای کلی و جنرال هست و هنگامی که شما سایت را از طرف کاربر اجرا می نمایید این خطا نمایش داده خواهد شد.
جهت مشاهده خطای دقیق و کامل یکبار سایت را در داخل سرور با Internet Explorer اجرا فرمایید تا متن کامل خطا را مشاهده فرمایید.
hosseinonline7
December 22nd, 2014, 09:54
mvc 4 را جدا نصب کردم ولی بازم درست نشد !
خطا میده :
403 - Forbidden: Access is denied. You do not have permission to view this directory or page using the credentials that you supplied.
Reza.Mansouri
December 22nd, 2014, 13:15
احتمالا مشکل از Web.Config هستش. تگی وجود داره که باعث ارور میشه ( تنها وقتی وب کانفیگ ارور داره چنین حاتی پیش میاد وگرنه اگر ارور از خود برنامه باشه صفحه ارور خود ASP میاد ).
پیشنهاد میکنم دونه دونه تگ های وب کانفیگ رو پاک کنید و تست کنید تا بفهمید مشکل از کجاست .
اگه خواستید اطلاعات ftp برام بفرستید تا برسی کنم.
hosseinonline7
December 22nd, 2014, 13:37
احتمالا مشکل از Web.Config هستش. تگی وجود داره که باعث ارور میشه ( تنها وقتی وب کانفیگ ارور داره چنین حاتی پیش میاد وگرنه اگر ارور از خود برنامه باشه صفحه ارور خود ASP میاد ).
پیشنهاد میکنم دونه دونه تگ های وب کانفیگ رو پاک کنید و تست کنید تا بفهمید مشکل از کجاست .
اگه خواستید اطلاعات ftp برام بفرستید تا برسی کنم.
دقیقا همین پروژه را روی سرور 2012 آپ کردم کار کرد .
Reza.Mansouri
December 22nd, 2014, 14:10
خوب دلیل نمیشه به ویندوز مربوط باشه ، شاید تو وب کانفیگ میخواید به پوشه ای دسترسی داشته باشید که مجوزشو ندارید و یا خیلی احتمالات دیگه. عرض کردم به نظرم دونه دونه تگ های وب کانفیگ رو پاک کنید و تست کنید تا بفهمید مشکل از کجاست بهترین راه حله ( برای خودم بارها پیش اومده و اینجوری حل شده ) . فقط این سایت اینطوریه ؟ سایتای دیگه ای رو سرور هستند ؟ این مشکل برای اونا نیست؟
hadi2002
December 22nd, 2014, 14:15
از داخل خود سرور که سایت رو باز کنید و ببینید چه اروری می دهد
البته به راه دیگه هم هست که امتحان کنیدمحتویات پوشه dll که روی لوکال هاست (کامپیوتری که پروژه روی آن هست) داخل پوشه dll سرور کپی کتید
hosseinonline7
December 22nd, 2014, 19:09
خوب دلیل نمیشه به ویندوز مربوط باشه ، شاید تو وب کانفیگ میخواید به پوشه ای دسترسی داشته باشید که مجوزشو ندارید و یا خیلی احتمالات دیگه. عرض کردم به نظرم دونه دونه تگ های وب کانفیگ رو پاک کنید و تست کنید تا بفهمید مشکل از کجاست بهترین راه حله ( برای خودم بارها پیش اومده و اینجوری حل شده ) . فقط این سایت اینطوریه ؟ سایتای دیگه ای رو سرور هستند ؟ این مشکل برای اونا نیست؟
سایتهای دیگه روی سرور مشکلی ندارن البته اونها وب فرم هستن . یک سایت mvc دیگه هم هست که اون کار میکنه که فکر کنم ورژن mvc اون قدیمی تر باشه . دسترسی ها را کامل به تمام فایلها و فولدرها دادم . توی iis هم کامل دسترسی دادم . توی وب کانفیگ اجازه ی دسترسی برای هیچ فایل و فولدری تعیین نکردم .
از داخل خود سرور که سایت رو باز کنید و ببینید چه اروری می دهد
البته به راه دیگه هم هست که امتحان کنیدمحتویات پوشه dll که روی لوکال هاست (کامپیوتری که پروژه روی آن هست) داخل پوشه dll سرور کپی کتید
از روی خود سرور هم اجرا کردم همون ارور را داد . dll ها هم درسته و دقیقا همونا روی سرور هست .
نیاز به فعال کردن کامپوننتی نیست ؟ مثل گزینه ی خاصی باید فعال بشه یا کار خاصی انجام بشه ؟ من احتمال میدم mvc هنوز روی سرور فعال نشده یا مشکل از فعال نبودن دانت 4.5 هست با اینکه من نصبش کردم و رجیسترش هم کردم !
hadi2002
December 23rd, 2014, 08:21
MVC رو از چه طریقی نصب کردید ؟ اگه بصورت دستی نصب کردید پیشنهاد میکنم از طریق Microsoft Web Platform Installer نصب کنید
hosseinonline7
December 23rd, 2014, 11:13
MVC رو از چه طریقی نصب کردید ؟ اگه بصورت دستی نصب کردید پیشنهاد میکنم از طریق Microsoft Web Platform Installer نصب کنید
از اینجا دانلود کردم :Download ASP.NET MVC 4 for Visual Studio 2010 SP1 and Visual Web Developer 2010 SP1 from Official Microsoft Download Center (http://www.microsoft.com/en-ca/download/confirmation.aspx?id=30683&cffa64c5-a636-96fc-e97a-0e907fcc4c04=True)