ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست برنامه بلاک ربات

saeed1988m
December 19th, 2014, 00:15
با سلام

دوستان نیاز به برنامه ای دارم که مثلا در قالب یک فایل .php نوشته بشه و در روت قرار بگیره مثلا و باعث بشه هر ip که به سایت میاد قبل از ورود اگر دارای سیستم عامل و مرورگر باشه بتونه وارد بشه در غیر اینصورت ip کلا بلاک بشه در واقع جلو ربات ها رو بگیره

shahinmq
December 19th, 2014, 00:22
سلام شما باید با user agent این کارو انجام بدید یا اینکه لیستی از آی پی های روبات ها تهیه کنید و اونهارو بلاک کنید (آی پی از قبل ثبت شده ، با جستجو کردن پیدا می کنید) در نهایت اسکریپتی که ساخته شد را در یک فایل

که در اکثر فایل ها فراخوانی می شه صدا کنید مثل فایل config در بعضی از اسکریپت ها.

دوست عزیز اینکار یاعث می شه در گوگل و بقیه سایت ها شناسایی نشید.فکر نمی کنم کار درستی باشه.

saeed1988m
December 19th, 2014, 00:34
سلام شما باید با user agent این کارو انجام بدید یا اینکه لیستی از آی پی های روبات ها تهیه کنید و اونهارو بلاک کنید (آی پی از قبل ثبت شده ، با جستجو کردن پیدا می کنید) در نهایت اسکریپتی که ساخته شد را در یک فایل

که در اکثر فایل ها فراخوانی می شه صدا کنید مثل فایل config در بعضی از اسکریپت ها.

دوست عزیز اینکار یاعث می شه در گوگل و بقیه سایت ها شناسایی نشید.فکر نمی کنم کار درستی باشه.

user agent ؟ شما میتونید همچین برنامه ای رو بسازید اگر میشه به شکل یه فایل .php اوکی کنید که بشه در روت قرار داد ممنون میشم زمان و مبلغ کار رو بفرمایید

shahinmq
December 19th, 2014, 00:42
user agent ؟ شما میتونید همچین برنامه ای رو بسازید اگر میشه به شکل یه فایل .php اوکی کنید که بشه در روت قرار داد ممنون میشم زمان و مبلغ کار رو بفرمایید

بله اینکار شدنیه اما بازهم اینکارو توصیه نمی کنم.

لطف بفرمایید تیکت بدید و سیستمی که در حال حاضر استفاده می کنید رو در تیکت بیان کنید : عضویت-وب سرویس ایگل تیم | Eagle Team (http://www.eagletm.net/register)

saeed1988m
December 19th, 2014, 00:54
بله اینکار شدنیه اما بازهم اینکارو توصیه نمی کنم.

لطف بفرمایید تیکت بدید و سیستمی که در حال حاضر استفاده می کنید رو در تیکت بیان کنید : عضویت-وب سرویس ایگل تیم | Eagle Team (http://www.eagletm.net/register)

هر چی میزنم برا ثبت نام میگه کد امنیتی اشتباه است درست میزنم کد رو بازم این ارور رو میده

shahinmq
December 19th, 2014, 00:56
هر چی میزنم برا ثبت نام میگه کد امنیتی اشتباه است درست میزنم کد رو بازم این ارور رو میده

فکر می کنم مشکل در کوچک و بزرگ بودن حروف می باشد

saeed1988m
December 19th, 2014, 01:02
فکر می کنم مشکل در کوچک و بزرگ بودن حروف می باشد
بله درسته به حروف بزرگ و کوچک حساس بود من ثبت نام کردم و از قسمت درخواست پروژه اقدام کردم منتظر پاسخ شما هستم سپاس از شما

فقط جسارتا من یادم رفت مدت زمان برای انجام پروژه رو هم اعلام کنید