PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی برای ذخیره نشدن اطلاعات پاک شده در وی ام

ahmad19
December 18th, 2014, 02:47
سلام
من تو یه ماشینم یه هارد 100 گیگی اد کردم
کل اطلاعاتم هم 50 گیگ نمی شه
الان که دارم می بینم حدود 230 گیگ رو پر کرده و اینجوری که من فهمیدم اطلاعاتی رو هم که پاک می کنم از تو ماشین پاک نمی شه و همش داره دخیره می شه
حالا چطور می تونم کاری کنم که این اطلاعات از تو ماشین پاک بشه و فقط اطلاعاتی که می خوام بمونه؟
هزینشم می دم دوستان اگه می تونن راهنمایی کنن
الان این عکسشه 24226
کمکم کنید

TheEnnd
December 18th, 2014, 10:56
یک سری برنامه ها هست که فایل های اضافی و الکی رو پاک میکنه اگه اشتباه نکنم CCleaner بود تست کنین شاید کار کرد

ahmad19
December 31st, 2014, 02:33
دوستان کس دیگه ای نمی دونه چطور می شه این مشکل رو حل کرد
یعنی شما به این مشکل برنخوردید؟

Zagrio.com
December 31st, 2014, 13:50
سلام

شما وقتی هارد expandable میسازید مثلا با حجم 1 ترابایت و 200 گیگابایت داخلش کپی می کنید حجم اون فایل هارد مجازی 200 گیگابایت میشه

اگر اطلاعاتی رو حذف کنید اون حجم 200 گیگابایت کم نخواهد شد.

جهت کاهش باید قسمتهای خالی هارد رو با بیت 0 بازنویسی کنید و سپس با استفاده از ابزارهای مجازی سازتون اون هارد رو کوچک کنید.

در سرورهای Guest ویندوزی از ابزار sdelete با آپشن -z میتونید این کار رو انجام بدید. این commandlet رایگان و از سایت مایکروسافت میتونید دریافتش کنید.

با سپاس

ahmad19
January 1st, 2015, 00:22
آخه فایل اولی رو می سازه قبول،
اما باز می ره تو فایل های دوم و سوم و ...
تا هارد رو پر کنه
چطور می شه تا پر نشدن کامل هارد فایل دوم و سوم رو نسازه

ahmad19
March 17th, 2015, 03:47
کسی راه حلی برای این مشکل سراغ نداره ؟ یعنی کسی ب وی ام سرور بالا نیاورده ؟
مشکل من اینه که مثلا من تو یه هارد 2 ترا یه ماشین تعریف می کنم با 200 گیگ هارد و روش دایرکت ادمین می ریزم
بعد از 4 ما می بینم مثلا اسم فولدر بوده da (همونی که 200 گیگ بوده) حالا یه پوشه دیگه درست شده باحجم 1.1 ترا به اسم da_1
بعد از داخل سرور می زنم حجم اطلاعات رو بده می گه مثلا 75 گیگ
من الان نمی دونم اون فولدر دوم چرا ساخته شده اگه اطلاعات من 75 گیگه پس چرا هارد من پر شده که هیچ 1.1 ترا هم به همون اسم اومده رو سرور
ممنون می شم کمکم کنید دوستان متخصص

SixthElement
March 17th, 2015, 11:55
سلام.

شاید چند تا اسنپ شات دارید؟

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

ahmad19
March 17th, 2015, 12:27
خیر تمام اسنپ ها رو هم پاک کردم
فکر می کنم اینجوریه که هر فایلی که پاک می شه از تو ماشین پاک نمی شه مثل del معمولی تو ویندوزبا shift+del که دومی کلا پاک می کنه اما اولی هنوز حجم فایل رو داره