ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یه سوال ساده از اساتید داشتم

taksis
December 15th, 2014, 23:35
سلام دوستان
یه سوال داشتم
من کارمند راه آهن هستم رشته ی تحصیلیم هم ارتباطی با هاست و سرور و سایت و خلاصه این مباحث نداره
حدود هفت هشت ماه پیش علاقمند به سایت شدم و روی هاست اشتراکی یه سایت درست کردم که تجربه خوبی هم بود.خیلی چیز ها هم بصورت تجربی یاد گرفتم
الان بخاطر یه تجربه جدید و اشنایی بیشتر با این دنیای کد و کامپیوتری و سرور و..... تصمیم گرفتم یه سرور مجازی بگیرم
دامین جدید هم ثبت کردم.خواستم بدونم برای یک سایت نوپا (حالا شما بازدید روزانه رو یه چیزی بین 500 - 700 در نظر بگیرید)
با کنترل پنل دایرکت ادمین و وب سرور انجینکس+انتی ویروس
چقدر منابع لازمه؟؟مثلا رم و سی پی یو و.....
۳ گیگ رم و ۳ هسته سی پی یو و ۱۰۰ گیگ هارد کافیه یا کم؟
مدیریت محتوا هم وردپرس هستش.

takman_236
December 15th, 2014, 23:39
سلام
داداش این چیزی که شما میگی نهایتا یه گیگ رم و دو هسته سی پی یو جواب کارتو میده.فضا هم که بستگی به کارت داره

mhiizadi
December 15th, 2014, 23:39
اره همون کانفیگ کافیه ؛ شایدم زیاد ؛ میتونیدم از هاست استفاده کنید چون ان چنان بازدیدی نداره
البته بستگی به فشاری که اسکریپت به سرور میاره هم داره .

taksis
December 15th, 2014, 23:45
اهان
اخه تو همین انجمن خونده بودم نوشته بود نصب دایرکت ادمین +clameave دو گیگ رم لازم داره
حالا نمیدونم این دو گیگ مصرف چطور هستش.یعنی وقتی این دوتا نصب بشن دو گیگ رم کلا پر میشه و همیشه در حال استفاده س؟

TN Projects
December 15th, 2014, 23:52
با درود و احترام.
باتوجه به میزان مصارف شما طبق توضیحاتتون و اینکه بعدا هم میتونید سرور رو ارتقا بدین .... بهتره از رم یک یا دو گیگ شروع کنید و طبق تجربه های کاری تا مدت نسبتا زیادی بخوبی پاسخگو نیازهاتون هست معمولا.
اگر سرورتون با کیفیت باشه ، مهمترین امر کانفیگ هست که باید بصورت حرفه ای کانفیگ بشه و بهتره کانفیگ رو دست هر کسی ندین و گول قیمت ارزان نخورید.!
موفق باشید.

007
December 16th, 2014, 00:12
سلام
یک رم ۵۱۲+هارد ۲۰ گیگ زیادم هست براتون
بعدشم شما برای کارتون نیاز به نصب دایرکت ادمین ندارین که!
ارادت

morgoet
December 16th, 2014, 10:46
با سلام
نصب دایرکت ادمین + فایروال + آنتی ویروس به صورت پیشفرض حدود 2 گیگابایت رم لازم دارد

هاست 97
December 16th, 2014, 10:50
با بازدید روزانه زیر 1000 هاست اشتراکی بگیرید جواب میدهد

اگر هم سرور مجازی میخواهید اگر سایتتان بهینه باشید نهایتا 512 مگابایت رم کفایت میکند

bamahost
December 16th, 2014, 11:01
دایرکت ادمین از cpanel سبک تره با این حال شما میتونید روی رم 512 هم بیارید بالا و مشکلی نداشته باشه ولی 1 گیگ رم کافیه حالا 3 گیگ هدر دادن پولتونه
به سایتی هم که میخواید بزنید بستگی داره
در حال حاظر این سرویسی که در نظر گرفتید کافیه

taksis
December 16th, 2014, 11:02
سلام
یک رم ۵۱۲+هارد ۲۰ گیگ زیادم هست براتون
بعدشم شما برای کارتون نیاز به نصب دایرکت ادمین ندارین که!
ارادت
پس چی نصب کنم؟؟کنترل پنل های رایگان زیاد جالب نبودن.دمو هاشون رو دیدم
بهترینش کدوماس؟

هاست 97
December 16th, 2014, 11:03
lxadmin کنترل پنل رایگان و مناسبی هست

chatsaz
December 16th, 2014, 11:03
چون مدریت محتوی میخوایید وردپرس نصب کنید باید درست حسابی کانفینگ بشه که بعدا مثل بعضی دوستان با مشکل مواجه نشید

morgoet
December 16th, 2014, 11:16
lxadmin کنترل پنل رایگان و مناسبی هست

اگر منظور شما kloxo هست اصلا پیشنهاد نمیشود

loox2music
December 16th, 2014, 16:50
پس چی نصب کنم؟؟کنترل پنل های رایگان زیاد جالب نبودن.دمو هاشون رو دیدم
بهترینش کدوماس؟

خود سایت شما فقط به 512 مگ رم نیا دارد . اما چون میخواید آنتی ویروس هم نصب کنید حداقل 2 گیگ رم نیاز دادر

اگر میخواید یک ستین فول امنیت و سرعت عالی داشته باشید به شما دایرکت ادمین پیشنهاد میکنم .

mobinhost.in
December 16th, 2014, 18:54
دوست عزیز این منابع شاید در ابتدای راه زیاد باشه ولی قطعا در هر جایی حاشیه امنیت چیزه بدی نیست

در مورد دوم استفاده از دایرکت ادمین با این هزینه خیلی کم در مقایسه با سی پنل ارزش داره که شما به سمت کنترل پنل های مجانی نرید

ایم رو بر اساس تجربه می کوییم یک سرویسی که همه تاییدش کردن و استفاده می کن قطا با سرویسی که بسیار کم استفاده است تفاوت دارد

ourweb
December 16th, 2014, 18:55
چرا دادش از یک هاست استفاده نمیکنی؟ اینطور خیلی ارزون تر هست

taksis
December 17th, 2014, 01:21
هاست دارم داداش.میخواستم یه کم با سرور کار کنم
حالا جالبه من تا دیشب فکر میکردم روزی هفتصد هشتصد تا بازدید خیلیه باید سرور اختصاصی گرفت هههه بعد دیدم نه این بازدید خیلی ناچیزه

peyman0742
December 17th, 2014, 04:17
سلام دوستان
یه سوال داشتم
من کارمند راه آهن هستم رشته ی تحصیلیم هم ارتباطی با هاست و سرور و سایت و خلاصه این مباحث نداره
حدود هفت هشت ماه پیش علاقمند به سایت شدم و روی هاست اشتراکی یه سایت درست کردم که تجربه خوبی هم بود.خیلی چیز ها هم بصورت تجربی یاد گرفتم
الان بخاطر یه تجربه جدید و اشنایی بیشتر با این دنیای کد و کامپیوتری و سرور و..... تصمیم گرفتم یه سرور مجازی بگیرم
دامین جدید هم ثبت کردم.خواستم بدونم برای یک سایت نوپا (حالا شما بازدید روزانه رو یه چیزی بین 500 - 700 در نظر بگیرید)

با کنترل پنل دایرکت ادمین و وب سرور انجینکس+انتی ویروس
چقدر منابع لازمه؟؟مثلا رم و سی پی یو و.....
۳ گیگ رم و ۳ هسته سی پی یو و ۱۰۰ گیگ هارد کافیه یا کم؟
مدیریت محتوا هم وردپرس هستش.

دوست من خیلی منابع رو زیاد در نظر گرفتید ترافیک 50 گیگ هم براتون زیاده
رم 512 هم کارتو راه میندازه تازه زیادم هست + سی پی یو هم 700 مگاهرتز کافیه

bamahost
December 17th, 2014, 20:54
به نظر من چون سایت شخصیه از دایرکت ادمین استفاده کنید خیلی خوبه ، بعدا که تو این کار حرفه ای بشید به این حرف من میرسید گرچه خودم از سیپنل استفاده میکنم ولی منم اگر تعداد محدودی سایت میخواستم بزنم و قصدم فروش نبود حتما از دایرکت استفاده میکردم شاید در آینده یه سرور دایرکت هم بزنم ، دلیلشم کارایی پنل نسبت به هزینه ای که می پردازید هست.
موفق باشید.:53:

سرزمین
December 18th, 2014, 10:15
بهتره از حداقل 2 گیگ رم استفاده کنید

شما در نظر بگیرید سیستم عامل + کنترل پنل + آنتی ویروس و غیره اینا همه استفاده داره من جای شما بودم همون 3 گیگ خوبه (البته اگه اورسل نکنن) و در ادامه میتونید ارتقا هم بدید.

shahab-f
December 18th, 2014, 12:00
2 گیگ رم و 2 گیگاهرتز سی پیو (به شرطی که سرویس دهنده مورد نظر به طور واقعی این مقدار منابع رو در اختیار شما قرار دهید)
با یک سیستم عامل centos 32 bit به خوبی جواب کار شما را خواهد داد. کنترل پنل رایگان نیز می توانید از centos panel استفاده کنید دیگر کنترل پنل ها مانند سی پنل و ... هزینه لایسنس دارند.

da6276
December 18th, 2014, 14:55
درود
رم 2 گیگ و 1000 الی 2000 مگاهرتز سی پی یو برای شما مناسب هست و براحتی جواب کار شما رو میده.
اگر انتی ویروس نخواید رم 1 گیگ هم جواب کارتون رو میده.

taksis
December 19th, 2014, 00:10
بله دوستان ممنون.خیلی کمک کردید بهم.

Asp.Net
December 19th, 2014, 11:10
با این بازدید روی هاست اشتراکی هم میتونید میزبانی کنید حتی بیشتر از این هم میشه