توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بهینه سازی کدهای سایت
hitech
December 15th, 2014, 12:31
سلام
من سایتم رو حدودا 1 سال نمیشه که دادم به کسی واسم کدنویسی کنه .برای سئو هم میگه باید ی سری تغییرات در کدهای سایت انجام بده تا هم تو سئو بالا بیایم و هم اینه که سرعت سایت بالا و سایت در کل سبک بشه اما مشکلم اینه که خیلی گرون میگیره می خواستم نظر شما رو بپرسم.سرور سایتمم اختصاصی هستش 2روزهستش که مدام ارور 500 دریافت میکنم و پشتیبانی سایت میگه ترافیک ماژول ها بالاس و باید بهینه بشن .خواهش میکنم کمکم کنید.بدجور گیرم
artuore
December 15th, 2014, 12:37
دوست عزیز شما نیاز به یک آنالیزر و یک سئو کار دارید که البته قیمت سئو زیاد بالا نیست حالا اون بنده خدا قیمت بالا به شما داده دیگه بحثش جداست
hitech
December 15th, 2014, 13:21
دوست عزیز شما نیاز به یک آنالیزر و یک سئو کار دارید که البته قیمت سئو زیاد بالا نیست حالا اون بنده خدا قیمت بالا به شما داده دیگه بحثش جداست
اخه می خوام بدونم واقعا دلیل ارور500 واس ترافیک ماژول های سایت هستش؟
artuore
December 15th, 2014, 13:22
بله دوست عزیز ارور 500 دلایل مختلفی میتونه داشته باشه که یکی از اونها واسه همین هست
hitech
December 15th, 2014, 13:33
بله دوست عزیز ارور 500 دلایل مختلفی میتونه داشته باشه که یکی از اونها واسه همین هست
ینی اگر من کدهای سایت رو بهینه و سبک کنم مشکل حل میشه
artuore
December 15th, 2014, 13:45
ینی اگر من کدهای سایت رو بهینه و سبک کنم مشکل حل میشه
آره تقریبا مشکل حل میشه
sharbazi
December 15th, 2014, 14:07
سلام
از پیام خصوصی در ارتباط باشین کمکتون کنم.
hamid53214
December 15th, 2014, 17:48
سلام
من سایتم رو حدودا 1 سال نمیشه که دادم به کسی واسم کدنویسی کنه .برای سئو هم میگه باید ی سری تغییرات در کدهای سایت انجام بده تا هم تو سئو بالا بیایم و هم اینه که سرعت سایت بالا و سایت در کل سبک بشه اما مشکلم اینه که خیلی گرون میگیره می خواستم نظر شما رو بپرسم.سرور سایتمم اختصاصی هستش 2روزهستش که مدام ارور 500 دریافت میکنم و پشتیبانی سایت میگه ترافیک ماژول ها بالاس و باید بهینه بشن .خواهش میکنم کمکم کنید.بدجور گیرم
میشه بگید گرون یعنی چقدر؟
در ضمن واقعا خیلی باید اسکریپت مشکل دار باشه که توی سرور اختصاصی هم با مشکل اجرا بشه
hitech
December 15th, 2014, 18:02
میشه بگید گرون یعنی چقدر؟
در ضمن واقعا خیلی باید اسکریپت مشکل دار باشه که توی سرور اختصاصی هم با مشکل اجرا بشه
من 10میلیون بابت طراحی پرداخت کردم و برای انجام سئو هم هنوز مبلغ مشخصی رو اعلام نکرده اما گفته که برای پشتیبانی سئو ماهی 4 میلیون دریافت میکنه.
artuore
December 15th, 2014, 18:07
من 10میلیون بابت طراحی پرداخت کردم و برای انجام سئو هم هنوز مبلغ مشخصی رو اعلام نکرده اما گفته که برای پشتیبانی سئو ماهی 4 میلیون دریافت میکنه.
چه خبره دوست عزیز ؟
بیش از حد پول دادین اصلا نیازی به هزینه کردن همچین مبلغی نیست !!!!
iFire
December 15th, 2014, 18:09
سلام
لطف کنید مشخصات سایت، تعداد بازدید روزانه، کانفیگ سرور اختصاصی، میزان لود سرور، حجم دیتابیس و … رو اعلام بفرمایید تا بهتر بشه راهنماییتون کرد!
شاید با یک سری بهینه سازی بشه لود سایت رو پایین آورد که حتی روی هاست اشتراکی هم قالب میزبانی باشه
hamid53214
December 15th, 2014, 19:09
با سلام
واقعا مبلغ بالایی رو پرداخت کردین
با این مبلغ میشه چنتا سایتو از پایه نوشت