PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با گوگل وبمستر

raminramz
December 14th, 2014, 22:58
سلام
بعضی از کاربران یک سرور در قسمت Fetch as Google به مشکل خوردن

مدام ارور Temporarily unreachable میده

بعد از انتقال سرور حدود 1 هفتست اینطوری شده

پیام دادن به گوگل
جواب زیر روداده

1) Fetch as Google can’t currently fetch your URL because the server took too long to reply.

OR

2) Fetch as Google cancelled your fetch because too many consecutive requests were made to the server for different URLs.

Note the URL is not unreachable for all of Google-- it is just unreachable for the Fetch as Google simulation tool.

Yas-Host
December 14th, 2014, 23:01
سلام

این ارور در کنترل پنل سی پنل به دلایل استفاده و کانفیگ ناصحیح mod_security ممکن است به وجود آمده باشد.

بهتر است در csf آی پی ها و رنج های موتور های جستجوی google , msn , yahoo رو باز کنید تا این مشکل رفع شود.

secureconfig
December 14th, 2014, 23:08
سلام.

جهت جلوگیری از بلاک ip در csf بخواطر رول های mod_security ، فایل کانفیگ csf را باز کنید و LF_MODSEC = "1" را روی 0 قرار دهید سپس ریستارت کنید.

موفق باشید.

raminramz
December 14th, 2014, 23:09
سلام

این ارور در کنترل پنل سی پنل به دلایل استفاده و کانفیگ ناصحیح mod_security ممکن است به وجود آمده باشد.

بهتر است در csf آی پی ها و رنج های موتور های جستجوی google , msn , yahoo رو باز کنید تا این مشکل رفع شود.

به خاطر نصب لایت اسپید mod_security رو کلا غیر فعال کردم

csf رو هم کلا خاموش کردم گفتم تست کنن بهم گفتن مشکل هنوز وجود نداره
رنج موتور های جست وجو رو چطوری باز کنم؟

secureconfig
December 14th, 2014, 23:12
جهت مشاهده ی رنج ایپی های گوگل به لینک زیر مراجعه کنید :
https://support.google.com/a/answer/60764?hl=en

موفق باشید./

raminramz
December 14th, 2014, 23:16
سلام.

جهت جلوگیری از بلاک ip در csf بخواطر رول های mod_security ، فایل کانفیگ csf را باز کنید و lf_modsec = "1" را روی 0 قرار دهید سپس ریستارت کنید.

موفق باشید.

این کارو انجام دادم

lf_modsec این 5 بود زدم 0

lf_modsec_perm اینم 1 بود زدم 0

تست کنم ببینم چی میشه

secureconfig
December 14th, 2014, 23:21
باتوجه به اینکه گفتید mod_security نصب نیست این مورد رو نیاز نیست انجام دهید.
داخل csf.deny ، چه ایپی هایی از کشور امریکا هست ؟ اگر تعداد انها زیاد نیست چک کنید ببینید ایپی از گوگل هم هست یا خیر - اگر بود علت انرا میتوانید متوجه شوید.
اگر ایپی بلاک نشده بود باید لاگ ldf را بررسی کنید تا متوجه شوید مشکل از کدام بخش هست.

- - - Updated - - -

همچنین توصیه میکنم اگر با روش های بالا رفع نشد ، csf را حذف کنید و مجدد نصب کنید و با Profile_Low ست کنید (بدون انجام تنظیمات اضافه)

raminramz
December 15th, 2014, 15:42
فکر نکنم از csf و تنظیمات سرور باشه

روی 2 تا سایت متفاوت تست کردم
یک سایت که آی پیش جدا بود کارکرد

- - - Updated - - -

آی پی یک سایت رو ادیت کردم حل نشد
اما یک dns اختصاصی ساختم حل شد

یعنی از dns است یا آی پی ؟
جالبه

یا اینکه ip که برای اون dns تنظیم شده مشکل داره