ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آیا رجیسترار می تواند پس از Expire شدن دامنه آن را بدون اطلاع صاحب دامنه تمدید کند؟

shahram maleki
December 14th, 2014, 20:57
با سلام
یه دامنه ای هست که در یکی از روزهای دسامبر امسال Expire شد. اما نکته اینجاست که در همون روز هم به ظاهر تمدید شده.

این در حالی بود که طبق پرس و جوی من با شرکت ثبت دامنه مورد نظر، صاحب آن دامنه اقدامی برای تمدید اعتبار دامنه انجام نداده بود!!!

WHOIS
Creation Date: 2003-12-A

Registrar Registration Expiration Date: 2015-12-A

Updated Date: 2014-12-B

chaleshtor
December 14th, 2014, 21:25
بزودی تمدید دامین لغو میشه چون برای ما هم این اتفاق افتاد که دامین آزاد شد برای ثبت در محلی دیگه

cartman10mpi
December 14th, 2014, 21:41
بله در موارد بسیاری دیده شده که ثبت کننده برای فروش دامنه در بازار آزاد دامنه های با ارزش رو پس از اکسپایر شدن ثبت میکند و یا در اختیار اینچنین دلال های دامنه قرار میدهد

kralpc
December 14th, 2014, 21:48
بله امکانش هست

Asp.Net
December 14th, 2014, 23:21
دوست عزیز بعضی از دامنه ها رو کسانیکه دامنه میخرن از قبل backorder میکنند یعنی پول میدن به ریجسترار تا اکسپایر شد بنام اونها ثبت بکنه. این مورد سالها هست که انجام میشه

Ashkankamangar.ir
December 14th, 2014, 23:44
دامنه به نام خودتون یوده؟
یا در پنل نیک صاحب هاستینگ؟

Ashkankamangar.ir
December 14th, 2014, 23:58
خب پس
دوست عزیز چه طور اجازه میدید دامنه را به نام خودشون ثبت کنند؟
ناراحت نشید ولی اون آقا یا هر کسی صاحب دامنه بوده و دوست داشته تمدیدش کنه
باید موقع خرید دامنه شناسه نیک خودتون رو بدید
تا به نام خودتون ثبت شه
من بیش از 1000 دامنه برای مشتری ثبت کردم همه به نام خود مشتری
میخواد با من تمدید میکنه
بخواد میتونه جای دیگه تمدید کنه
تمدیدم نکنه دامنه قفل میشه تا زمانی که خودش تمدید کنه ، تمدیدم نکنه دامنه برای عموم آزاد میشه
گردن نیک نندازید
اون ثبت کننده ی دامنتون اونو تمدید کرده نه خود نیک

دامنه ی شما به نام کس دیگری بوده و اون فرد بعد از انقضا تمدیدش کرده و به شما نگفته خود نیک همچین کاری نمیکنه
برای من هر ماه کلی ایمیل ار طرف نیک میاد که فلان دامنه که من رابط مالیش بودم قفل شده و برای صاحب دامنه محفوظه دوباره میگم دامنه ای که من رابط مالیشم نه صاحبش
اشتباه بزرگی کردید که به نام خودتون نزدید

هشدار!!!!!!!!!!!!!!
پلیس فتا هم بارها در جلسات اعلام کرده دامنه رو به نام مشتری ثبت کنید(مشتری سایت ناجور بیاره بالا باید شما جواب بدید چون صاحب دامنه اید)

مشتری گرامی نذارید دامنه به نام صاحب شرکت یا کس دیگری بشه
فردا دامنتون با ارزش شد هر کسی رو وسوسه میکنه

Ashkankamangar.ir
December 15th, 2014, 00:45
در مورد دامنه های بین المللی (من اشتباها فکر کردم منظورتون نیک .آی آر هست)
دامنه باز به نام شماست ولی در پنل شخص دیگریست
و متاسفانه صاحب هاستینگ میتونه به راحتی بدون اجازه شما اونو تمدید کنه حتی از نام شما در بیاره
مگر خودتون پانل خریداری نمایید