PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ندادن بک اپ توسط وب ایده | راه حل ارائه کنید

Web4
December 13th, 2014, 21:14
الان دقیقا چرا نمیخواد این شرکت به من بک اپ بده ؟:52:
http://up.vbiran.ir/uploads/40980141849285532885_Capture2.PNG
http://up.vbiran.ir/uploads/4406141849285519262_Capture.PNG

فایل که روی VPS هست دارای اطلاعات مهمی هست ساعت ها وقت من و دوستان روی اون فایل ها برای فارسی سازی و ویرایش انها گذاشته شده

partserver
December 13th, 2014, 21:20
به نظر من که کارشون درست نیست. مشتری هر موقعی که نیاز داشته باشه باید بهش بک آپ کامل ارائه بشه.

mahdiazarnia
December 13th, 2014, 21:29
با سلام
اگر دارای اطلاعات مهمی هست پهنای بیشتر تهیه کنید و بکاپ رو خودتون انتقال بدید

RoobinaServer
December 13th, 2014, 21:38
به نظر من که کارشون درست نیست. مشتری هر موقعی که نیاز داشته باشه باید بهش بک آپ کامل ارائه بشه.

استارتر محترم دنبال سرویس های ارزان قیمت و unmanage میباشد. http://www.webhostingtalk.ir/f13/129684/?highlight=

اینی که شما میفرمائید برای هاست هست نه سرور مجازی و صحبت سخت افزار.

شما سخت افزار اجاره میکنید یا میخرید از جایی به همانجا میگید براتون رایگان ویندوز نصب کنه یا کارهای سیستم عاملتون را انجام بده ؟

api
December 13th, 2014, 21:41
هر هاستینگی سیاست کاری خودش رو داره
در اصل هیچ هاستینگی موظف نیست که بعد از اتمام مدت زمان سرویس به کاربر بکاپ بده

partserver
استارتر محترم دنبال سرویس های ارزان قیمت و unmanage میباشد.

اینی که شما میفرمائید برای هاست هست نه سرور مجازی و صحبت سخت افزار.

شما سخت افزار اجاره میکنید یا میخرید از جایی به همانجا میگید براتون رایگان ویندوز نصب کنه یا کارهای سیستم عاملتون را انجام بده ؟

حرف دوستمون صحیح هست. بنده فکر کردم هاست هست. اگر vps باشه که هیچ جایی به شما بک آپ نمیده. مگر اینکه از قبل فضای مخصوص بک آپ تهیه کردید باشید برای vps

RoobinaServer
الان دقیقا چرا نمیخواد این شرکت به من بک اپ بده ؟:52:
http://up.vbiran.ir/uploads/40980141849285532885_Capture2.PNG
http://up.vbiran.ir/uploads/4406141849285519262_Capture.PNG

فایل که روی VPS هست دارای اطلاعات مهمی هست ساعت ها وقت من و دوستان روی اون فایل ها برای فارسی سازی و ویرایش انها گذاشته شده

بهترین راه همین هست که ترافیک خرید کنید.

سرویستون احتمال 99.99% unmanage هست و پشتیبانی نرم افزاری ندارید - از دید دیگر هم ممکن هست بکاب ارائه شود و سرور پاک شود و شما ادعا کنید که بکاب ناقص میباشد و شرکت مذکور از عمد چنین کاری کرده است و ... (خدایی نکرده توهین به شخص شما نیست این مورد تجربه هست و دید کلی برای مشتریان نادرست هست و شما هرچند هم درست باشید یک میزبان حرفه ای معمولا قبول نمیکنه به خاطر همین مشتریان نادرست و نمیتواند بر اساس اعتماد و ... به یک مشتری کاری انجام دهد که مربوط به امنیت و اطلاعات وی شود).

به نظرم همان ترافیک را خرید کنید هم خیال خودتون راحت بشه هم میزبان و مشکلتون هم حل بشه.

(البته یک مورد هم هست معمولا سرویس هایی که ارزش های قابل توجهی داره برای یک میزبان یک روز یا چند ساعت جهت بکاب گیری باز میشه ولی خب این مورد هم همه جا نیست و بسته به سیاست میزبان و قوانین وی دارد.)

باتشکر

chatsaz
December 13th, 2014, 21:44
واقعا این کار زشت هست
اسم نمیبرم ولی یکی از سرویس دهنده ها که دوست بنده ازش سرور داشت وسط ماه از کیفیت راضی نبود میخواست ببره روی سرور دیگه تا زمانی که بک اپ گرفت و منتقل کرد 5 بار سرور مسدود شد باید هزینه میداد برای پهنا باند که فعال بشه بتونه بک اپ بگیره

دوستان بعضی جاها یه مقدار باهم راه بیایید دشمن هم نیستید که

hostfire
December 13th, 2014, 21:53
بهترین راه همین هست که ترافیک خرید کنید.

سرویستون احتمال 99.99% unmanage هست و پشتیبانی نرم افزاری ندارید - از دید دیگر هم ممکن هست بکاب ارائه شود و سرور پاک شود و شما ادعا کنید که بکاب ناقص میباشد و شرکت مذکور از عمد چنین کاری کرده است و ... (خدایی نکرده توهین به شخص شما نیست این مورد تجربه هست و دید کلی برای مشتریان نادرست هست و شما هرچند هم درست باشید یک میزبان حرفه ای معمولا قبول نمیکنه به خاطر همین مشتریان نادرست و نمیتواند بر اساس اعتماد و ... به یک مشتری کاری انجام دهد که مربوط به امنیت و اطلاعات وی شود).

به نظرم همان ترافیک را خرید کنید هم خیال خودتون راحت بشه هم میزبان و مشکلتون هم حل بشه.

(البته یک مورد هم هست معمولا سرویس هایی که ارزش های قابل توجهی داره برای یک میزبان یک روز یا چند ساعت جهت بکاب گیری باز میشه ولی خب این مورد هم همه جا نیست و بسته به سیاست میزبان و قوانین وی دارد.)

باتشکر

شما حرفتون صحیحه ولی یه چیز رو قاطی کردید !!!
سرور چه منیج شده باشه و چه آن منیج شده تو هیچ کجازی دنیا طبق معیار ها و استاندارد ها نیست که :
1. پهنای باندتون تمام شد پهنای بان رایگان در اختیارتون بذارند
2.بک آپ بهتون بدن چون هزینه پهنای باند اضافه رو خود فروشنده باید متقبل بشه !!!! (بعضی جاها که بک آپ میدن یه پوئن مثبت هست ، استاندارد نیست)

--------
صد در صد مشکل از شماست استارتر گرامی
فایل شما نیم کیلو باید بایت اصلا دلیلی نمیشه که شما وظیفه پشتیبانی بدونید ، چون باید پول از جیبش بده ترافیک بخره که بک آپ شمارو دانلود و آپلود کنه براتون !!
سرور مجازی هاست نیست که ، حتی منیج شده هم تحویل بگیرید ربطی نداره ، شما ترافیکتون رو تموم کردید ، حالا چون نمیخواید پول بدید و ترافیک بخرید این درخواست نا به جا رو دارید !!!

hannah
December 13th, 2014, 21:55
اکثر سرور های مجازی مدیریت نشده هست و اینگونه کار ها با خودتونه اگر هاست بود موظف بودن بهتون بک آپ بدن ولی سرور مجازی نه باید پهنای باند بخرید و اطلاعات رو انتقال بدید
به نظر من کار شون درسته و کار غیر قانونی نکردن البته نظر منه

RoobinaServer
December 13th, 2014, 21:59
شما حرفتون صحیحه ولی یه چیز رو قاطی کردید !!!
سرور چه منیج شده باشه و چه آن منیج شده تو هیچ کجازی دنیا طبق معیار ها و استاندارد ها نیست که :
1. پهنای باندتون تمام شد پهنای بان رایگان در اختیارتون بذارند
2.بک آپ بهتون بدن چون هزینه پهنای باند اضافه رو خود فروشنده باید متقبل بشه !!!! (بعضی جاها که بک آپ میدن یه پوئن مثبت هست ، استاندارد نیست)

--------
صد در صد مشکل از شماست استارتر گرامی
فایل شما نیم کیلو باید بایت اصلا دلیلی نمیشه که شما وظیفه پشتیبانی بدونید ، چون باید پول از جیبش بده ترافیک بخره که بک آپ شمارو دانلود و آپلود کنه براتون !!
سرور مجازی هاست نیست که ، حتی منیج شده هم تحویل بگیرید ربطی نداره ، شما ترافیکتون رو تموم کردید ، حالا چون نمیخواید پول بدید و ترافیک بخرید این درخواست نا به جا رو دارید !!!

منیج و پشتیبانی وقتی با یک شخص هست اون شخص معمولا وظیفه بکاب گیری دارد. (نمیخوام برای خودمون را باز کنم که تبلیغ نشه و تاپیک به اون سمت نره)
و اون وقت هست که در چنین مواقعی یک بکابی از فایل هست و نیازی به سرور و سخت افزار و ... نیست و کلا مسئول مورد نرم افزاری (با توجه به نوع دریافت پکیج پشتیبانی نرم افزاری و حد مسئولیت ها) خود پشتیبان هست.
در مورد باز کردن جهت بکاب گیری هم اگر دقت نمائید دقیقا ذکر کردم سرویس هایی که ارزش قابل توجه برای میزبان داره ممکنه یک تایم محدود باز بشه و آن هم بسته به سیاست میزبان و قوانین وی (یعنی دادن این کهن مثبت دست میزبان هست و عرف نیست)

منظور بنده از اون خط که داخل پرانتر نوشتم همین بود.

خود سرور هتزنر آلمان هم شما مثلا 4 ترابایت اطلاعات داشته باشید ترافیک تموم بشه و یک هفته هم از سرویس مانده باشه و بخواهید به جای دیگر منتقل کنید چه بالا برید چه پائین هیچ فرقی ندارد و شما را روی 10 مگ لیمیت میکند و سر موئد هم در صورت عدم تمدید سرویس ترمینت میشه.

امیدوار هستم سوء تفاهمی نباشه.

وب ایده هم یک همکار بیشتر نیست و کلا به ما هم مربوط نمیشود و این پاسخ ها هم فقط در عالم همکاری و عدم پیشروی اشتباه برای خوانندگان تازه وارد و مبتدی هست.

باتشکر

hossein6151
December 13th, 2014, 22:14
به نظر من هم باید بکاپ رو هاستینگ بده نباید بگه که هزینه باید پرداخت کنید یا حداقل باید تو قوانینشون این مورد ذکر میشد که بعد از اتمام سرویس بکاپ با هزینه داده میشه.
من خودم از یه هاستینگی سرویس داشتم که تا یکماه بعد از حذف شدن سرویسم لینک مستقیم بکاپ داشت.
ولی خوب الان بیشتر هاستینگ ها که مشتری پیدا کردن اینکار رو میکنن.یا باید این هزینه ها رو روی سرویس هاشون بزارن درسته هزینه بالاتر میره ولی تو این مواقع دیگه نمیگن که مبلغی رو پرداخت کنید تا بکاپ بدیم

hostfire
December 13th, 2014, 22:17
به نظر من هم باید بکاپ رو هاستینگ بده نباید بگه که هزینه باید پرداخت کنید یا حداقل باید تو قوانینشون این مورد ذکر میشد که بعد از اتمام سرویس بکاپ با هزینه داده میشه.
من خودم از یه هاستینگی سرویس داشتم که تا یکماه بعد از حذف شدن سرویسم لینک مستقیم بکاپ داشت.
ولی خوب الان بیشتر هاستینگ ها که مشتری پیدا کردن اینکار رو میکنن.یا باید این هزینه ها رو روی سرویس هاشون بزارن درسته هزینه بالاتر میره ولی تو این مواقع دیگه نمیگن که مبلغی رو پرداخت کنید تا بکاپ بدیم

عزیزم سرور مجازیه هاست نیست !! چرا نمیخونید نظر میدید؟

hossein6151
December 13th, 2014, 22:21
عزیزم سرور مجازیه هاست نیست !! چرا نمیخونید نظر میدید؟
خوندن رو که خوندم ولی موقع تایپ یادم رفت
بازم شرمند
از دوستان عذر خواهی میکنم
و در ادامه که یادآور شدین:d
روی سرور مجازی تست نکردم:d

royl
December 13th, 2014, 23:03
حق به صورت کامل با فروشنده هست
اگر هاست بود باید بک آپ رو میدادند ولی چون سرور مجازی هست نباید بک آپ بدن
در ضمن سرور شما مدیریت نشده هست
از این رو شما باید ترافیک بخرید و سپس خودتون بک آپ بگیرد
بااحترام

Ashkankamangar.ir
December 13th, 2014, 23:13
حق با سرویس دهندست
حتی در مورد هاست هم همینطور هست
شما به عنوان مشتری باید حواست به سرویست باشه
وقتی مسدود شد باید شارژ بشه
چرا باید سرویس دهنده به رایگان ترافیک مصرف کنه
اون فایل برای شما مهمه نه سرویس دهنده
پس برای چیزی که براتون ارزش داره یا یه کم حواستونو بیشتر جمع کنید
یا هزینه بفرمایید

mehrshad.ho
December 13th, 2014, 23:33
در اینجا حق با سرویس دهنده هست وقتی ترافیک تمام میشه باید برای ادامه سرویس دهی ترافیک خرید بشه، مسلما نمیشه میزبان از جیب خودش هزینه ترافیک رو بپردازه تا یوزر بک آپ بخواد برداره
نکنه مهم تر هم این است که تاپیک ایجاد کرده اید و همکار گرامی مون رو زیر سوال بردید که این مورد مناسبی نیست

Web4
December 14th, 2014, 06:28
با عرض سلام.
الان متوجه شدم که حق با سرویس دهنده هست ..
من فکر میکردم الان که من به vps دسترسی ندارم انها دسترسی دارند و مشکلی نیست براشون که یک فایل رو به من بدن ولی متوجه شدم که انها هم ندارند ..
خیلی ممنون بابت راهنماییتان ..