توی سایت های ایرانی و خارجی خیلی سرچ کردم اما آموزشی که کامل و دقیق باشه پیدا نکردم
میخوام روی یک سرور مجازی یک میل سرور راه اندازی کنم به این شکل که یک smtp و pop3 برای من ایجاد کند و با ست کردن این مقادیر در نرم افزاری مثل outlook بتوانم از طریق آن ایمیل بفرستم .
یعنی میخواهم میل سرور اختصاصی برای خودم ایجاد کنم ، نه اینکه از میل سرور هایی مثل گوگل و ... استفاده کنم
اگر بهترین نرم افزار برای این کار و روش کانفیگ آن را به من معرفی کنید ممنون میشم
همچنین یک توضیحی هم در مورد دامینی که باید روی وی ی اس ست کنم به من بدهید . (چون میخوام این ایمیل ها از آدرس دامین خودم ارسال بشه)
ممنون
Metalik
December 14th, 2014, 08:53
سلام
روی ویندوز نرم افزار میل سرور رایگان، hmailserver می باشد که می توانید آن را دانلود و نصب کنید.
برای تنظیمات دامنه نیز می بایست رکوردهای mx و spf ایجاد کنید.
صرفا نصب hmailserver کافی نیست و می بایست آن به طور کامل و با دقت config شود تا مشکلات برگشت ایمیل، دریافت spam و ... نداشته باشید.
موفق باشید
008iresf
December 15th, 2014, 08:53
سلام
روی ویندوز نرم افزار میل سرور رایگان، hmailserver می باشد که می توانید آن را دانلود و نصب کنید.
برای تنظیمات دامنه نیز می بایست رکوردهای mx و spf ایجاد کنید.
صرفا نصب hmailserver کافی نیست و می بایست آن به طور کامل و با دقت config شود تا مشکلات برگشت ایمیل، دریافت spam و ... نداشته باشید.
موفق باشید
سلام
ممنون از راهنمایی شما .
این تنظیمات mx و spf را کجا باید انجام دهم ؟ در دایرکت ادمین یا کنترل پنل دامین ؟ اگه ممکن هست این مورد رو یکم بیشتر راهنمایی کنید چون بنده در این زمینه مبتدی هستم
-----------
یک نفر به بنده نرم افزار mailenable رو پیشنهاد کرد ، اون چطور نرم افزاری هست ؟
من کانفیگ اون رو تا آخر انجام دادم و فقط سر ست کردن دامین موندم
به نظرتون mailenable رو استفاده کنم یا hmailserver ؟
- - - Updated - - -
metalic عزیز ، بنده hmailserver را نصب و کانفیگ کردم (به طور کامل)
و برای اطمینان کارم از بخش Diagnostics هم یک گزارش از وضعیت کانفیگی که انجام دادم گرفتم . همه چیز اوکی بود به جز MX records
دو تا ارور درباره ی MX record داد :
MX records for domain ads.mydomain.com could not be resolved
و
MX records for local domain ads.mydomain.com could not be resolved
این رو اضافه کنم که بنده یک دامین دات کام دارم که روی اون سایتم قرار داره و میخوام این میل سرور رو روی یک ساب دامین راه اندازی کنم به نام : ads.mydomain.com
لطفا یک راهنمایی در مورد ست کردن MX records ارائه دهید ، هم در مورد کارهایی که در کنترل پنل دامین باید انجام دهم و هم در مورد کارهایی که در خود وی پی اس باید انجام دهم