توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آیا سرور های ex40 هتزنر راید 1 دارن؟
parsvia
December 12th, 2014, 08:18
سلام خسته نباشید
آیا سرور های ex40 هتزنر راید 1 دارن؟
اطلاعات هارد توی این سرور ها پاک بشن قابل بازگردانی هستن؟
Yas-Host
December 12th, 2014, 08:48
سلام خسته نباشید
آیا سرور های ex40 هتزنر راید 1 دارن؟
اطلاعات هارد توی این سرور ها پاک بشن قابل بازگردانی هستن؟
سلام
عملا دیتاسنتر هتزنر در پشتیبانی این موارد زیاد پاسخ خوبی نمیدهد.
شما همیشه باید بک آپ داشته باشید.
رید بصورت سخت افزاری نیست و فقط شما میتونید از رید نرم افزاری استفاده فرمایید.
parsvia
December 12th, 2014, 09:20
سلام
عملا دیتاسنتر هتزنر در پشتیبانی این موارد زیاد پاسخ خوبی نمیدهد.
شما همیشه باید بک آپ داشته باشید.
رید بصورت سخت افزاری نیست و فقط شما میتونید از رید نرم افزاری استفاده فرمایید.
از سرور های مجازی با اون حجم بالاشون بک آپ بگیریم؟ با عقل جور در نمیاد!
چجوری می تونیم از راید نرم افزاری استفاده کنیم؟
novin-web
December 12th, 2014, 09:39
سلام
شما میتونید هم سخت افزاری که ماهانه 15 یورور هست استفاده کنید و هم از رید نرم افزاری.
هارد های جدید دیتاسنتر هم اینترپرایس هستند و زیاد جای نگرانی نیست
parsvia
December 12th, 2014, 09:52
سلام
شما میتونید هم سخت افزاری که ماهانه 15 یورور هست استفاده کنید و هم از رید نرم افزاری.
هارد های جدید دیتاسنتر هم اینترپرایس هستند و زیاد جای نگرانی نیست
با رید نرم افزاری می تونیم اطلاعات رو برگردونیم؟ دیتاسنتر کمکی می کنه؟
یا کلا اگه مشکل حذف اطلاعات و سرور ها پیش بیاد باید قید اون هارو بزنیم؟
morgoet
December 12th, 2014, 09:58
با سلام
مشکل حذف اطلاعات و... بسیار نادر است
و در صورت حذف اطلاعات دیتاسنتر پاسخگو نمیباشد و هیچ راه چاره ای نیست
mrasol
December 12th, 2014, 10:45
سلام،معمولا رید نرم افزاری امنیت خوبی ندارد و در صورت بروز مشکل برای یکی از هاردها امکان لاست شدن دیتا هست
موفق باشید
razavihost
December 12th, 2014, 11:22
دیتاسنتر برای سرور های root پشتیبانی نرم افزاری اصلا نداره.کانفیگ و بک آپ گیری با خود شما یا مشتری شماست.
ServerDL.com
December 12th, 2014, 11:24
مهندس هماهنطور که آقای رضوی گفتند و بنده هم اعلام کردم به شما ...
دیتاسنتر برای سرور های root پشتیبانی نرم افزاری اصلا نداره.کانفیگ و بک آپ گیری با خود شما یا مشتری شماست.
parsvia
December 12th, 2014, 11:39
پس این راید نرم افزاری به چه درد می خوره؟!!
بک آپ گیری از سرور های مجازی که به عهده مشتریه
AvalinHost
December 12th, 2014, 11:56
رید نرم افزاری چیزی هست که شما به اختیار میتونید در زمان پارتیشن بندی انجام بدین و اجباری در اون نیست.
اگر روی سرور vmware نصب هست پس کلا موضوع software raid منتفی هست چون vmware ساپورت نمیکنه، دقت کنید اگر دوتا هارد داشته باشید در data store تون این نشاندهنده اینه که کلا روی سرور raid استفاده نشده.
اما در مورد بازیابی اطلاعات باید عرض کنم هتزنر در این مورد همکاری نمیکنه، فقط هارد معیوب رو تعویض می کنند.
novin-web
December 12th, 2014, 17:09
دوست عزیز
با هاردهای جدید هتزنر این احتمال 1 در 1000 هست
یعد شما میتونید raid10 بکنید اگر خیلی نگران دیتاهاتون هستید و یا از دیتاسنترهای بهتری مثل رداستیشن استفاده کنید.
در کل مثبت فکر کنید دیتاها به همین راحتی از بین نمیرند
websazha
December 12th, 2014, 17:30
با سلام
دوستان عزیز بهتر هست توضیحات دقیق تری ارائه کنید که جواب نهایی برسند.
رید 1 : به صورت موازی ( هم زمان ) اطلاعات در 1 هارد نوشته و خوانده می شوند و در هارد دیگر هم زمان فقط نوشته می شوند. پس اگر در رید 1 اطلاعات از هارد 1 پاک شود در هارد 2 نیز پاک می شود.
رید 0 : به صورت هم زمان دیتا در 2 هارد هم حجم نوشته و خوانده خوانده خواهد شد. یعنی اگر یکی از 2هارد بسوزد دیتا هارد بعدی بی ارزش هست چون نصف یک فایل در هارد سوخته هست.
رید 10: 2 هارد به صورت رید 0 قرار می گیرند و 2 هارد به صورت رید 1 قرار می گیرند.
خوب عملا دیتاسنتر هتزنر اگر سرور شما بیس لینوکس باشد و پارتیشن بندی دیفالت خود دیتاسنتر نصب کرده باشید که رید 1 بوده و اگر یکی از هارد ها سوخته باشد خوبه چرا چون اون یکی هارد هست و دیتا دارید. ولی اگر از هارد 1 پاک شده در هارد 2 نیز پاک شده.
ولی اگر Vmware هست که کلا رید نرم افزاری ساپورت نمیشه.فقط باید ریکاوری کنید که یه جورایی بی فایده هست به قدری فایل پاک شده و بدون برگشت هست و این مدت هم فایل جدید روی هارد ها ذخیره شده که احتمال ریکاوری 100% یک فایل خیلی بعید هست.
حالا نمی دونیم هارد سوخته یا چی شده امیدواریم سوخته باشه و لینوکس هم باشید وگرنه فراموشش کنید اون فایل رو.
raminramz
December 16th, 2014, 14:38
هتزنر عالیه اما برای بدون رید
من برای سرور های بدون ریدم از هتزنر استفاده میکنم چون کارمو راه میندازه
برای سرور هایی که نیاز به رید دارن رداستیشن یا خودم تو هلند کولو میکنم که خودم سخت افزار رو بخرم مطمئن باشم
هتزنر با افزودنی هایی مثل فلکسی پک و رید و هارد و آی پی و ... هزینش میره بالا
طبق گفته دوستمون websazha بعد واسه رید 10 حداقل 4 تا هارد میخواید که تو هتزنر قیمتش از رداستیشن هم میزنه بالا
اگه رید بخواید پیشنهاد میشه برای سرور مجازی از رداستیشن استفاده کنید
مناسب این کاره
به قول دوستمون novin-web هارد های جدید هتزنر خوبه اما کاره دیگه به مشتری تضمین اطلاعات ندید بگید بک آپ گیری با خودتونه چرا ضمانت کنید بعد به دردسر بخورید اگه ضمانت میکنید قیمت بالاتر بدید سرور گران تر بخرید به خاطر رقابت با هاستینگ های دیگه تضمین الکی ندید
یک سرور رداستیشن با 4 هارد 4 ترا و یک رید h710 بگیرید رید 10 ببندید 8 ترابایت بهتون فضا میده خیالتون راحت
با توجه به ابیوزها رداستیشن واسه هاست دانلود و مجازی سازی خوبه