ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل عجیب با سرور اختصاصی

EhsanAvr
December 12th, 2014, 01:51
درود بر دوستان
چند وقته شدیدا درگیر یک مشکل با سرور هستم و هرکار کردم نتونستم مشکل رو برطرف کنم
من یک سرور اختصاصی با پورت 1گیگ دارم که چند تا سایت و سرور دانلود روی چند تا vps از سرور نصب کردم.
سرور از نظر سرعت هیچ مشکلی نداره و راحت تا 80 مگابایت بر ثانیه سرعت دانلود میده
متاسفانه شب ها از ساعت 2 تا 7 صبح کل سرور با افت سرعت زیادی مواجه میشه تا حدی که سایت ها به زور بالا میان و سرور دانلود هم چیزی نمیشه ازش دانلود کرد.
من پس از بررسی هایی که انجام دادم متوجه شدم مشکل مربوط به یکی از vps ها است که زیاد ازش دانلود می کنند.
این وی پی اس 9 ترابایت هارد داره که تقریبا 7 ترابایتش پره
شب ها وقتی این وی پی اس رو خاموش می کنم مشکل حل میشه اما زمانی که روشن میشه کل سرور کند میشه.
سرور دانلود من روی IIS است و حتی به یکی از همکاران هزینه پرداخت کردم و آوردم روی Nginx و مشکل حل نشد.
کل ترافیکی که از روی این وی پی اس عبور می کند 13 مگابایت بر ثانیه است و اصلا سرعت دانلود از این بیشتر نمی شود. روزها تا 80 مگ بر ثانیه میشه ازش دانلود کرد اما شب ها سرعت کل وی پی اس روی 13 مگابایت بر ثانیه قفل می کند و بیشتر نمی شود (با اینکه حداقل 20 مگابایت بر ثانیه نیاز دارد)
مشکل فقط از IIS است. زمانی که IIS رو stop می کنم مشکل کل سرور برطرف میشه و زمانی که start می کنم مشکل دوباره ایجاد میشه.
کانفیگ IIS مشکلی نداره و قبلا روی یه سرور دیگه بودم ترافیک خیلی بالاتر از این رو هم بدون هیچ مشکلی پشتیبانی می کرد.
با توضیحات بالا چند تا حدس میشه زد:
- اول اینکه IIS تمام پورت رو اشغال می کنه (این مورد صحیح نیست چون نهایتا 13 مگابایت بر ثانیه ازش دانلود می کنند و روزها از همین وی پی اس راحت تا 80 مگ بر ثانیه میشه دانلود کرد. شب ها هم اگه این وی پی اس رو خاموش کنم با بقیه وی پی اس ها با همین سرعت میشه دانلود کرد)
- دوم اینکه هارد رو مشغول می کنه (این مورد رو مطمئن نیستم اما یک عکس از Resource Monitor گرفتم و میزان استفاده از هارد با میزان استفاده از پورت یکیه)
چند بار سیستم عامل رو هم عوض کردم اما مشکل حل نشد.

چجوری میتونم بفهمم مشکل از کجاست؟

شب ها معمولا 150 تا آیپی به سرور وصل میشن و حدود 1500 تا کانکشن میزنن به سرور
آیا تعداد کانکشن ها به این اندازه (حدود 1500 کانکشن) روی یک آیپی میتونه مشکل رو ایجاد کرده باشه؟
آیا مشکل میتونه از پر بودن بیش از حد هارد سرور باشه؟ (16 ترابایت هارد داره و فقط 100 گیگ خالیه)
آیا آماری که Resource Monitor ویندوز سرور 2008 میده درسته؟
از دوستان باتجربه ممنون میشه پاسخ بدن
http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f55/24131-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%B9%D8%AC%DB%8C%D8%A8-%D8%A8%D8%A7-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%B5%DB%8C-res-jpg

hassanshaikhi
December 12th, 2014, 02:21
اگه توی خود سرور با idm یه فایل دانلود کنید باز سرعت بیشتر از 13 mb/s نمیشه؟ البته باید سرعت آپلود بررسی بشه چونکه سرعت اپلود سرور سرعت دانلود کاربرا هست.
واسه اینکه بدونید مشکل از تعداد کانکشن ها هست اون سایتی که پیشفرض iis هست و احتمالا پورت 80 هست رو غیر فعال کنید بعد یه سایت دیگه بسازید به فرض با پورت 81. بعد از یه سرور مجازی دیگه ازش دانلود کنید ببینید آیا باز 13mb/s دانلود میکنه یا نه.اگه بازم بیشتر از 13mb/s دانلود نکرد کلا iis رو خاموش کنید یه ftp سرور نصب کنید بعد دوباره تست کنید اگه اینبارم بیشتر از 13mb/s دانلود نکرد مشکل باید از پورت شبکه سرور باشه.
اون تعداد کانکشن نباید تاثیر بداره چونکه سرور جدا از بقیه هست فقط در صورتی روی بقیه تاثیر میذاره که کل سرعت پورت شبکه رو گرفته باشه توی عکسی هم که گذاشتید استفاده از cpu 1% هست که نشون میده فشاری هم روی سرور نیست.
مشکل نمیتونه از پر بودن هارد باشه چونکه روزها درسته.
آره آمار resource monitor درست هست.
وقتی این مشکل پیش میاد پینگ سرور هم زیاد میشه؟

EhsanAvr
December 12th, 2014, 02:35
منظورم از سرعت دانلود، سرعت دانلود از سرور یا همون سرعت آپلود هست. برای اندازه گیریش یه فایل از روی سرور روی یک سرور دیگه دانلود می کنم.
زمانی که سرعت میاد پایین، سرعت اف تی پی هم که روی filezilla server است میاد پایین.
روی iis چند تا سایت دارم که اکثر ترافیک مال دو تا از سایت ها است. وقتی این دو تا رو استپ میکنم مشکل حل میشه.
انگار این دو تا سایت هارد رو درگیر میکنن چون سرعت کار با کل وی پی اس ها شدیدا کاهش پیدا میکنه

hassanshaikhi
December 12th, 2014, 03:10
واسه اینکه 100% مطمئن بشی از تعداد کانکشن ها هست روی همون iis پورتش رو عوض کن بعد ازش دانلود کن ببین سرعت بیشتر از 13 میشه.
این مشکل عجیبی هست اگه سرعت هارد مشکل داشت پس توی روز هم باید مشکل داشته باشه ولی نه از ساعت 2 تا 7 شب. توی این ساعات با توجه به اینکه دانلود شبانه شروع میشه احتمال زیاد مشکل باید بخاطر همین تعداد کانکشن ها باشه که ملت حجوم میارن واسه دانلود. اما خوب این تعداد کانکشن زیاد نیست نباید مشکل ایجاد کنه.
واسه مانیتور دقیقتر از برنامه های مانیتور iis مثل iis tracer استفاده کنید

IIS Tracer web site monitoring tool (http://iismonitor.motobit.com)

da6276
December 12th, 2014, 04:20
درود
مشکل شما رو بنده قبلا تجربه کردم و فقط به این نتیجه رسیدم که تعداد بسیار بالای کانکشن باعث این مورد میشه و هارد رو به شدت درگیر میکنه ، کافیه یکم latacy هارد بالا بره کل سرور و مجازی ساز رو کند میکنه !
موردی که ما داشتیم کل مجازی ساز هنگ میکرد و هیچ دستوری هم انجام نمیشد که این خیلی خطرناک هست.

EhsanAvr
December 12th, 2014, 09:55
درود
مشکل شما رو بنده قبلا تجربه کردم و فقط به این نتیجه رسیدم که تعداد بسیار بالای کانکشن باعث این مورد میشه و هارد رو به شدت درگیر میکنه ، کافیه یکم latacy هارد بالا بره کل سرور و مجازی ساز رو کند میکنه !
موردی که ما داشتیم کل مجازی ساز هنگ میکرد و هیچ دستوری هم انجام نمیشد که این خیلی خطرناک هست.

راهکار حل این مشکل غیر از محدود کردن کانکشن ها چیه؟
اگه سرور دانلود رو به چند وی پی اس دیگه تقسیم کنم تاثیر داره؟

mrasol
December 12th, 2014, 10:49
سلام!مشکل شما 100% از هارد هست(نه اینکه هارد مشکل داشته باشد)،هارد(ها) جوابگوی ریکوئست های زیاد (ساعت 2 تا 7 اکثرا نیم بها یا رایگان) نیست،به دلیل I/O wait !
راه حل : استفاده از تعداد بالای هارد همچنین هاردهای با کیفیت و اینترپرایز با کش بالا،استفاده از رید سخت افزاری...

da6276
December 12th, 2014, 15:51
راهکار حل این مشکل غیر از محدود کردن کانکشن ها چیه؟
اگه سرور دانلود رو به چند وی پی اس دیگه تقسیم کنم تاثیر داره؟
بله دقیقا باید همینکارو بکنید و خیلی تاثیر داره.

EhsanAvr
December 12th, 2014, 22:37
ممنون از راهنمایی شما

raminramz
December 13th, 2014, 02:19
به نظرم از io هارد است
میزان io اون vps و محدود کنید سپس تست کنید

EhsanAvr
December 13th, 2014, 02:35
وی پی اسی که مشکل رو ایجاد کرده بود رو به 2 تا وی پی اس تبدیل کردم.
یه ذره بهتره شده اما سرور centos که خود سایت ها روی اون هست رو دچار مشکل کرده و سرعت لود سایت ها خیلی کند شده.
دوستان راهکاری غیر از عوض کردن سرور دارید؟

محمد 2013
December 13th, 2014, 02:46
بهتر سرور اختصاصی برای دانلود سنتر استفاده بشه
و برای سایت هاتون هم همینطور وی پی اس جوابگو تعداد بالا دانلود نیست بعدا هارد ها به مشکل میخورند و اطلاعات به راحتی از بین میرند
سایت هاتون رو از سرور دانلود سنتر جدا کنید
یه وی پی اس کوچیک از یه جا تهیه کنید و سایتتون رو بیارید بالا

EhsanAvr
December 13th, 2014, 03:40
بهتر سرور اختصاصی برای دانلود سنتر استفاده بشه
و برای سایت هاتون هم همینطور وی پی اس جوابگو تعداد بالا دانلود نیست بعدا هارد ها به مشکل میخورند و اطلاعات به راحتی از بین میرند
سایت هاتون رو از سرور دانلود سنتر جدا کنید
یه وی پی اس کوچیک از یه جا تهیه کنید و سایتتون رو بیارید بالا
ممنونم قصد دارم این کار رو انجام بدم اما به خاطر اینکه روی سرور چندین درگاه پرداخت و کلی تنظیمات هست به سادگی نمیشه اونو جابجا کرد.
فعلا موندم این مشکل هارد رو چجوری برطرف کنم. هاردها در حالت عادی تا 90 مگ سرعت میدن اما زمانی که کانکشن ها میاد روی سرور سرعت از 10 مگ بیشتر نمیشه

mrasol
December 13th, 2014, 11:28
ممنونم قصد دارم این کار رو انجام بدم اما به خاطر اینکه روی سرور چندین درگاه پرداخت و کلی تنظیمات هست به سادگی نمیشه اونو جابجا کرد.
فعلا موندم این مشکل هارد رو چجوری برطرف کنم. هاردها در حالت عادی تا 90 مگ سرعت میدن اما زمانی که کانکشن ها میاد روی سرور سرعت از 10 مگ بیشتر نمیشه
پاسخ من رو خوندید؟