PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فروشندگان سرور مجازی ایران حتماً شرکت کنید

ali0000
December 11th, 2014, 18:04
با سلام و آرزوی موفقیت برای یکایک شما عزیزان
با استفاده از روش IPIP اینترنت خارج رو میدادم به میکروتیک ایرانی خب حتماً خیلی از اساتید برای cpanel های ایرانیشون از همین روشها استفاده کردن اما مسئله اینجاست من سرور از شاتل و پارس آنلاین تهیه کردم حدوداً هر 10 تا 20 دقیقه ارتباط سرور ایران با خارج قطع میشه یعنی بهتره اشاره کنم دیتا قطع میشه ، همون لحظه از سرور خارج ping میگیرم مشکلی نیست ، بعضی مواقع سرور خارج رو تغییر میدم برای 20 تا 30 دقیقه مطلوبه و دوباره همان آش و همان کاسه
توجه نمایید 3 سرور از 3 رنج متفاوت پارس آنلاین و شاتل تهیه کردم و همگی مشابه هم با این مشکل مواجه هستن ، نماینده دیتاسنتر هم پاسخ شفافی نمیده همون داستان مشکل از زیر ساخته و ...
کلاً راه حل این مشکل چیه ؟ اصلاً با این مورد برخورد داشتین ؟
لازم به ذکره در مدت زمانی که دیتا قطع میشه هیچ نوع کلاینتی با هر روش که در میکروتیک پابلیک هست از سرور ایران نمیتونه با خارج ارتباط بر قرار کنه
واقعاً این موضوع دردسری شده چون خیلی از دیتاسنترهای خارجی و بعضی از خدمات سایتها با IP ایران مشکل دارن و باید رابط سرور خارجی باشه و بعد از دریافت به ایران انتقال داده بشه

amin0181
December 11th, 2014, 19:07
از روش sstp برای برقراری دیتا استفاده کنید پایداری بهتری داره

novin-web
December 11th, 2014, 19:15
سلام
بله از sstp استفاده کنید
از پورت دیفالت هم استفاده نکنید

ali0000
December 11th, 2014, 19:19
درود
روش فوق هم تست کردم در سمت سرور خارج هنگام قطع شدن دیتا خطای Reject میده
از کانفیگ و سلامت سرورها اطمینان دارم هدف اینه فروشندگان محترمی که با این مشکل مواجه شدن و بر طرف کردن روش حل این مشکل رو اعلام کنن

RoobinaServer
December 11th, 2014, 19:29
با سلام و آرزوی موفقیت برای یکایک شما عزیزان
با استفاده از روش ipip اینترنت خارج رو میدادم به میکروتیک ایرانی خب حتماً خیلی از اساتید برای cpanel های ایرانیشون از همین روشها استفاده کردن اما مسئله اینجاست من سرور از شاتل و پارس آنلاین تهیه کردم حدوداً هر 10 تا 20 دقیقه ارتباط سرور ایران با خارج قطع میشه یعنی بهتره اشاره کنم دیتا قطع میشه ، همون لحظه از سرور خارج ping میگیرم مشکلی نیست ، بعضی مواقع سرور خارج رو تغییر میدم برای 20 تا 30 دقیقه مطلوبه و دوباره همان آش و همان کاسه
توجه نمایید 3 سرور از 3 رنج متفاوت پارس آنلاین و شاتل تهیه کردم و همگی مشابه هم با این مشکل مواجه هستن ، نماینده دیتاسنتر هم پاسخ شفافی نمیده همون داستان مشکل از زیر ساخته و ...
کلاً راه حل این مشکل چیه ؟ اصلاً با این مورد برخورد داشتین ؟
لازم به ذکره در مدت زمانی که دیتا قطع میشه هیچ نوع کلاینتی با هر روش که در میکروتیک پابلیک هست از سرور ایران نمیتونه با خارج ارتباط بر قرار کنه
واقعاً این موضوع دردسری شده چون خیلی از دیتاسنترهای خارجی و بعضی از خدمات سایتها با ip ایران مشکل دارن و باید رابط سرور خارجی باشه و بعد از دریافت به ایران انتقال داده بشه

دو تا مورد هست :

1. یا برای مصرف شما قطع میکنند
2. یا کلا قطع میشوند

ما هیچ موردی را تاحالا ندیدیم مخصوصا اگر مورد 2 باشد چون اگر کلا قطع شود دیگه فاتحه سئوی سایت های میزبانی شده در این مراکز داده و بازدیدکنندگان خارجی را باید خواند.

از مراکز داده دیگر خب تست نمائید این همه مرکز داده و isp در ایران هست چرا این همه سرور فقط از همین دو مرکز ؟ سه مرکز داده شاتل، پارس آنلاین و آسیاتک سیاست هایی را در پیش میگیرند برای کم کردن هزینه ترافیک و ممکن هست چنین مشکلاتی در حالت عادی داشته باشید، از مراکز دیگر تست کنید مثل فن آوران ایلیا (جدیدا تو انجمن یکی از کاربران میده) یا ...

موفق باشید.