توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چگونگی فروش سرور مجازی
5hahab
December 11th, 2014, 12:10
میخواستم بدونم چه جوری میتونم سرور مجازی بفروشم
یه سرور مجازی با رم 512 هارد 20 گیگ و پهنای باند نا محدود دارم تو نت یه چیزایی راجع به یه مجازی ساز vhm خوندم که میشه باش هاست ساخت
حالا من چون تاکیدم رو سرور مجازی هستش فعلا کاری با هاست ندارم . میخواستم یکی از دوستان اگر ممکنه راهنمایی کنه که چه جوری میشه این کارو کرد
منظورم مثلا ریسلر و نمایندگی یا خرید سرور و کار با مجازی سازها هستش
خرید سرور اختصاصی و کار با مجازی سازها که خیلی تخیلی میشه واسه من فکر کنم
منظورم همون نمایندگی یا ریسلر هستش . یعنی من الان ریسلر بگیرم دقیقا بعدش چه کار باید کنم ؟ و همین طور نمایندگی . و قیمت هاش چه جوریه ؟
ممنون میشم
!MihanIt!
December 11th, 2014, 13:39
سرور مجازی بخوایید بدید باید حتما سرور اختصاصی داشته باشید
-----------------
اگر شما تازه کار هستید پس باید رسیلر بگیرید و کم کم ارتقا بدید البته روی بعضی سرور ها که زامفو و مثل اون دارن مستر رسلر-آلفا و سوپرآلفا
اگر شما مشتری هاتون رفت بالا اون موقع سرور اختصاصی و یا مجازی با مشخصات سخت افزاری مناسل بگیرید که به مشکل برنخورید
کار سرور و هاستینگ دردسر زیاد داره و اگر دانش کافی ندارین بهتره اول یادبگیرید بعد شروع کنید
:53:باتشکر
tizparvaz
December 11th, 2014, 13:46
سلام
یک پیشنهاد دارم وارد اینکار نشید تا زمانی که نخصصش رو ندارید اول کاملا آموزش ببینید بعد وارد بشید
w.h.t
December 11th, 2014, 13:57
سلام
یک پیشنهاد دارم وارد اینکار نشید تا زمانی که نخصصش رو ندارید اول کاملا آموزش ببینید بعد وارد بشید
استارت عزیز ایشون درست میگن.امکان نداره بتونین وارد دنیای سرور بشین مگر شروع با هاست - ریسلر - مستر - آلفا - سوپر آلفا
وقتی کار کردن کامل با سی پنل و دایرکت ادمین و پنل های دیگه رو یاد گرفتین هاستینگ بزنین و هاست بفروشین بعد که مشتریاتون زیاد شد سرور مجازی بگیرین و مشتریارو منتقل کنین روی اون بعد که کاملا حرفه ای شدین برین سراغ سرور و طریقه نصب سیستم عامل ها و...
بروز باشید
5hahab
December 11th, 2014, 14:14
وقتی کار کردن کامل با سی پنل و دایرکت ادمین و پنل های دیگه رو یاد گرفتین هاستینگ بزنین
بروز باشید
اینا رو بلدم! میشتریشم دارم هم واسه هاست هم واسه سرور مجازی منتها الان سرور و هاست رو از جای دیگه میگیرم که اینجوری فایده نداره!
واسه فروش هاست الان من واسه یاد گیری ( به گفته شما اول واسه شروع از هاست ) اول باید برم راجع به چیا اطلاعات کسب کنم ؟
!MihanIt!
December 11th, 2014, 14:22
خوب برای هاست
کار با پنل WHM / Cpanel
کار با پنل Directadmin
کار با اسکریپت WHMCS
اگر با اشکریپت WHMCS کار کنید کاراتون آسون تر و اتوماتیک تر میشه
-------------------------
واسه سرور مجازی
دانش کامل در مورد نصب انواع سیستم عامل
دانش کامل نسبت به انواع مجازی ساز ها
اینو بگم برای سرور مجازی باید عیب یابی هم یاد بگیرید که اون هم مشکل هست , برای همین اگر شما یکی از مشتریاتون مشکلی پیش بیاد درسته وظیفه خودش هست ولی باید شما برای مشتری مداری هم که شده باید کارشون رو راه بندازید.اگر شما فعلا درس میخونید مثل من :( بهتره شروع نکنید سرور مجازیو
5hahab
December 11th, 2014, 14:27
خوب برای هاست
کار با پنل WHM / Cpanel
کار با پنل Directadmin
کار با اسکریپت WHMCS
اگر با اشکریپت WHMCS کار کنید کاراتون آسون تر و اتوماتیک تر میشه
-------------------------
واسه سرور مجازی
دانش کامل در مورد نصب انواع سیستم عامل
دانش کامل نسبت به انواع مجازی ساز ها
اینو بگم برای سرور مجازی باید عیب یابی هم یاد بگیرید که اون هم مشکل هست , برای همین اگر شما یکی از مشتریاتون مشکلی پیش بیاد درسته وظیفه خودش هست ولی باید شما برای مشتری مداری هم که شده باید کارشون رو راه بندازید.اگر شما فعلا درس میخونید مثل من :( بهتره شروع نکنید سرور مجازیو
کار با WHMCS رو بلدم منظور شما از WHM / Cpanel هم همون WHMCS هستش دیگه ؟ خب واسه اینکار نیاز به رسیلر هست دیگه ؟ WHMCS خودش که نمیتونه هاست بده!
درسته ؟
w.h.t
December 11th, 2014, 14:31
سلام
دایرکت ادمین
سی پنل
کلوکسو و پلسک
دیتابیس
پی اچ پی مال ادمین
بک آپ
سابدامین
نصب چیزایی مثل وردپرس و جوملا
ساخت اکانت ایمیل
نصب دایرکت ادمین
نصب سی پنل
کانفیگ دایرکت ادمین
کانفیگ سی پنل
whmcs طریقه نصب و کانفیگش و طریقه کارباهاش
آموزش کار با مجازی سازی مثل وی ام ویر
یادگیری طریقه نصب چیزایی مثل iis
یادگیری دستورات لینوکس
یادگیری تفاوت لینوکس و ویندوز
یادگیری طریقه نصب سیستم عامل ها
یادگیری آموزش هایی درباره رم - هارد - سی پی یو و جزئیاتش و...
و
و
و
و
البته به ترتیب نگفتم
بروز باشید
w.h.t
December 11th, 2014, 14:33
کار با WHMCS رو بلدم منظور شما از WHM / Cpanel هم همون WHMCS هستش دیگه ؟ خب واسه اینکار نیاز به رسیلر هست دیگه ؟ WHMCS خودش که نمیتونه هاست بده!
درسته ؟
نه عزیز cpanel/whm کنترل پنل مدیریتی هست ولی whmcs سیستم مدیریت هاستینگ ، سیستم تیکتینگ و... هست
نه عزیز cpanel/whm کنترل پنل مدیریتی هست ولی whmcs سیستم مدیریت هاستینگ ، سیستم تیکتینگ و... هست
Whm یک کنترل پنل می باشد که می تونید پکیج و اکانت باز کنید و.... البته این در حد رسیلر هست ولی اگر دسترسی Root داشته باشید کارهای زیادی هست که اگرم بگم سر خودم گیج میشه
خخخ
5hahab
December 11th, 2014, 14:42
سلام
دایرکت ادمین
سی پنل
کلوکسو و پلسک
دیتابیس
پی اچ پی مال ادمین
بک آپ
سابدامین
نصب چیزایی مثل وردپرس و جوملا
ساخت اکانت ایمیل
نصب دایرکت ادمین
نصب سی پنل
کانفیگ دایرکت ادمین
کانفیگ سی پنل
whmcs طریقه نصب و کانفیگش و طریقه کارباهاش
آموزش کار با مجازی سازی مثل وی ام ویر
یادگیری طریقه نصب چیزایی مثل iis
یادگیری دستورات لینوکس
یادگیری تفاوت لینوکس و ویندوز
یادگیری طریقه نصب سیستم عامل ها
یادگیری آموزش هایی درباره رم - هارد - سی پی یو و جزئیاتش و...
و
و
و
و
البته به ترتیب نگفتم
بروز باشید
ممنون
من برنامه نویسی تحت وب HTML - CSS - PHP - Joomla & ... رو بلدم راجع به سخت افزار ها مثل رم و فلان و اینا هم میدونم رشتم کامپیوتر هستش کارمم مونتاژ کامپیوتر هستش! کار با WHMCS و کنترل پنل CPanel & Direct Admin و ...! نصب و امثالهم هم بلدم با VMWare هم کار کردم اینارو فقط واسه این گفتم که زیاد هم دیگه منو شوت فرض نکنید :)
در کل ممنون که توضیح دادید اما فکر نکنم تمام کسایی که الان سرور میدن یا هاست این چیزایی که شما گفتید رو بلد باشن! ملاک فقط واسه من درآمدش هستش کم کم بقیه موارد هم یاد میگیرم فکر کنم با این توضیحاتی که شما و دوستان دادید من کار با مجازی ساز ها و همون قسمت مربوط به هاست WHMCS رو یاد بگیرم کافی باشه!
من میخواستم رسیلر از جایی بگیرم فقط باهاش بدونم چه جوری میشه هاست یا اینارو تقسیم کرد که به گمونم با مجازی ساز ها بشه! و شروع کنم نمیخواستم برم هر چیزی که راجع به اینها هست رو یاد بگیرم! که شما لطف کردی این لیست رو دادی . ممنونم از راهنماییت
باز اگر کسی از دوستان هست که میتونه با توضیحات بالای من راهنمایی واسه شروع ساده و فقط واسه در نظر گرفتن اینکه من میخوام کم کم شروع کنم و همراش یاد بگیرم راهنمایی کنه ممنون میشم
!MihanIt!
December 11th, 2014, 14:53
اگر خواستید ما بهتون آموزش میدیم البته اگر از ما تهیه کنید نمایندگی حتی براتون به صورت رایگان کانفیگ و آموزش هم میدیم whmcs
--------------------------
به هر حال اگر شما این چیز هایی که من و دوستان گفتیم بلد نباشید یقین کنید که به مشکل برمیخورید
Asp.Net
December 11th, 2014, 14:57
ممنون
من برنامه نویسی تحت وب HTML - CSS - PHP - Joomla & ... رو بلدم راجع به سخت افزار ها مثل رم و فلان و اینا هم میدونم رشتم کامپیوتر هستش کارمم مونتاژ کامپیوتر هستش! کار با WHMCS و کنترل پنل CPanel & Direct Admin و ...! نصب و امثالهم هم بلدم با VMWare هم کار کردم اینارو فقط واسه این گفتم که زیاد هم دیگه منو شوت فرض نکنید :)
در کل ممنون که توضیح دادید اما فکر نکنم تمام کسایی که الان سرور میدن یا هاست این چیزایی که شما گفتید رو بلد باشن! ملاک فقط واسه من درآمدش هستش کم کم بقیه موارد هم یاد میگیرم فکر کنم با این توضیحاتی که شما و دوستان دادید من کار با مجازی ساز ها و همون قسمت مربوط به هاست WHMCS رو یاد بگیرم کافی باشه!
من میخواستم رسیلر از جایی بگیرم فقط باهاش بدونم چه جوری میشه هاست یا اینارو تقسیم کرد که به گمونم با مجازی ساز ها بشه! و شروع کنم نمیخواستم برم هر چیزی که راجع به اینها هست رو یاد بگیرم! که شما لطف کردی این لیست رو دادی . ممنونم از راهنماییت
باز اگر کسی از دوستان هست که میتونه با توضیحات بالای من راهنمایی واسه شروع ساده و فقط واسه در نظر گرفتن اینکه من میخوام کم کم شروع کنم و همراش یاد بگیرم راهنمایی کنه ممنون میشم
حالا ما نفهمیدیم بلدی یا میخوای یواش یواش رو مشتریهات امتحان کنی سایت چند نفر رو بفرستی رو هوا بعدا یاد بگیری ؟
5hahab
December 11th, 2014, 15:20
یه چیزایی بلدم یه چیزایی هم بلد نیستم . حالا الان میخوام بدونم واسه اینکه بتونم هاست بفروشم و همینطور سرور مجازی نیاز دارم چی بلد باشم ؟ فقط واسه اینکه بفروشم! نه اینکه بیام هر چی راجع به سرور و تمامی مجازی ساز ها و همه رو یاد بگیرم نیازی ندارم بهش!
Asp.Net (http://www.webhostingtalk.ir/member/104627/) عزیز گزینه دوم که گفتید درسته . یه سری میره هوا یه سری هم نمیره . کلا فکر نکنم مشکل خاصی بخواد واسه هاست پیش بیاد تا الان که واسم پیش نیومده اگرم بخواد بیاد خیلی به ندرت پیش بیاد . منم که نمیخوام حرفه ای کار کنم . مشکلی هم پیش بیاد اومده دیگه! خلاصه یه جوری حلش میکنیم! بعدش اینکه این همه فروشنده هاست و سرور هستن همه که تمام این چیزایی که دوستان راهنمایی میکنن رو که بلد نیستن! بازم میگم مهم درآمدشه واسم
!MihanIt! (http://www.webhostingtalk.ir/member/105461/) عزیز پیام خصوصی میدم بهتون . اون مواردی که گفتید هم کم کم یاد میگیرم اینکه بشینم همشو یاد بگیرم تهش آیا در بیاد آیا در نیاد نمیتونم وقتمو الکی هدر بدم واسش .
پ.خ میدم بهتون