توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : litespeed یا apache
mr.he3am
July 21st, 2010, 15:39
به نظر شما litespeed بهتره یا apache ؟
Kambiz
July 21st, 2010, 15:50
100 % litespeed
shixaz
July 21st, 2010, 15:53
اپاچی برای افراد حرفه ای
و لایت اسپید برای کسانی که نمیتونند اپاچس سونو خوی کانفیگ و اپتیمایز کنند.
mr.he3am
July 21st, 2010, 16:00
اپاچی برای افراد حرفه ای
و لایت اسپید برای کسانی که نمیتونند اپاچس سونو خوی کانفیگ و اپتیمایز کنند.
وقتی مقدار دیداس و کانکشن خیلی بالا باشه چی؟
Online24
July 21st, 2010, 16:10
مقایسه
LiteSpeed vs Apache (http://www.litespeedtech.com/litespeed-vs-apache.html)
برتری هایی نسبت به آپاچی داره و همینطور کارایی بیشتری رو ارائه میکنه !
در کل بد نیست که استفاده کنید ...
mr.he3am
July 21st, 2010, 16:16
مقایسه
LiteSpeed vs Apache (http://www.litespeedtech.com/litespeed-vs-apache.html)
برتری هایی نسبت به آپاچی داره و همینطور کارایی بیشتری رو ارائه میکنه !
در کل بد نیست که استفاده کنید ...
همه میگن litespeed خوبه
اما بعضی ها میخوان بگن ما حرفه ای هستیم میگن apache
http://www.chotocheeta.com/wp-content/uploads/2009/03/avl_litespeed_faster_than_apache.jpg
بله دیدم داخل سایتش
نتیجه تا حالا : litespeed از همه نظر بهتر از apache هست
Woshka
July 21st, 2010, 17:12
آمار رو که بررسی کردم همشون نوشتن سرعت آپاچی کمتر هستش ولی فکر کنم اشتباه کنن :-؟
NovinServer
July 21st, 2010, 17:22
آمار رو که بررسی کردم همشون می گفتن سرعت آپاچی کمتر هستش ولی فکر کنم اشتباه کنن :-؟
همان طور که همه گفتند من هم می گوییم Apachi خیلی بهتره و فقط باید Optimizd کرد !
البته من هم خیلی وارد نیستم اما خوب با دستکاری تو بعضی چیزها گلیم خودم را از اب کشیدم بیرون !
الان هم با اپاچی راضی هستم اما همون طور که Woshka گفت سرعت من یکم پاییه حالا چطوری باید درست کرد را نمی دانم !
اما می دانم میشه درستش کرد !
Woshka
July 21st, 2010, 17:33
من مقایسه ها رو دیدم که می گن سرعت آپاچی کمتر هستش ولی نمی دونم رو چه حسابی نوشتن چون سرعتش خوبه بد نیست!
m_dg_farari
July 21st, 2010, 19:28
مسلما وب سرور آپاچی خوب هست! ولی اینجا ما 2 شاخص داریم: خوب . خوب تر!
من خودم تا حالا با لایت اسپید کار نکردم ولی اینطورکه مشخصه اکثرا سرور هایی که سایت هایی با بازدید عظیم رو میزبانی میکنند و یا سایت های دانلود رو (به دلیل اینکه پاسخگوییش به Request ها سریع تره) از این وب سرور استفاده میکنند. پس میشه گفت که از نظر سرعت کمی نسبت به آپاچی که خوب و عالی کانفیگ نشده باشه بهتره. چون کانفیگی راحت داره.
پ ن: Woshka نبودی چند وقت؟ کجا بیدی نبیدی :d
newspub
July 21st, 2010, 19:52
فقط نسخه پولیش از آپاچی بهتره یا نسخه استانداردش هم از آپاچی بهتره
m_dg_farari
July 21st, 2010, 19:58
نسخه ی استانداردش که دیگه هیچی! در ثانیه پاسخگوی فقط 60 نفر هست! یعنی از 60 تا بیشتر Request بیاد سراغش میندازه ته صف :d
Woshka
July 21st, 2010, 22:18
مسلما وب سرور آپاچی خوب هست! ولی اینجا ما 2 شاخص داریم: خوب . خوب تر!
من خودم تا حالا با لایت اسپید کار نکردم ولی اینطورکه مشخصه اکثرا سرور هایی که سایت هایی با بازدید عظیم رو میزبانی میکنند و یا سایت های دانلود رو (به دلیل اینکه پاسخگوییش به Request ها سریع تره) از این وب سرور استفاده میکنند. پس میشه گفت که از نظر سرعت کمی نسبت به آپاچی که خوب و عالی کانفیگ نشده باشه بهتره. چون کانفیگی راحت داره.
پ ن: Woshka نبودی چند وقت؟ کجا بیدی نبیدی :d
همین که تو مقایسه بیان شده که سرعتش بیشتره جای تامل داره که طبق چه نموداری
من همش ختم اینو اون بودم این چند روز
IFACO.Net
July 21st, 2010, 22:19
همون طور که امیر گفت لایت اسپید، آپاچی اوپتیمایز شده هست ولی اوپتیمایزی که این شرکت لایت اسپید روی آپاچی انجام داده و امکاناتی که بهش اضافه کرده و مواردی مانند ضعفهای امنیتی و افت سرعت و کیفیت و ... رو بسیار عالی بهینه سازی کرده که بهترین کانفیگ کننده ها هم نمی تونند اینطوری آپاچی رو تنظیم کنند
ضمنا از جهت آنتی دی داس بودن و سرعت، لایت اسپید بسیار بهتر از آپاچی و ... عمل می کنه و تیم پشتیبانی خوبی هم داره.
erroring
July 22nd, 2010, 09:43
چطور باید litespeed رو کانفیگ کنیم؟! من یه بار نصبش کردم هرکار کردم کانفیگ نشد به ساپرتشون هم ایمیل زدم جوابی ندادند. اگه این litespeed رو بخواهیم باید چه کار کنیم؟ اصلا با ایران مشکل ندارند؟
M-Soltani.ir
July 22nd, 2010, 10:08
litespeed بهتره %100
litespeed.co هم ثبت نشده :d
darya
July 22nd, 2010, 11:01
لایت اسپید هنوز داره باگ میده همین چند روز پیش یک باگ داد که میشه حتی safe mod رو خاموش کرد ....
اپاچی اگر منطقی بهش نگاه کنی خدایی همه چی دستت هست یعنی هر کاری می توانی روش انجام بدی ..
(یه من ثابت شده که برنامه های اوپن سورس و برنامه های رایگان خیلی بهتر از پولی ها و برنامه های سورس بسته هستن)
Hannan
July 23rd, 2010, 05:51
نظر من هم روی litespeed هست
erroring
July 24th, 2010, 01:33
کسی هست بتونه کامل litespeed رو روی kloxo نصب و کانفیگ کنه؟ centos 5.5 32bit