ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دوستان " مای بی بی " یا " وی بی "

sor
December 10th, 2014, 18:28
با سلام و خسته نباشید

دوستان یه سوال داشتم به نظر شما مای بی بی مناسب تر هست یا ویبو لتین برای زدن یک انجمن ؟

لطفا با دلیل اعلام کنید.
از نظر امنیت.
سرعت.
مرجع پشتیبانی.
گرافیک.
و و و

rules
December 10th, 2014, 18:35
از vBulletin کاملتر نداریم.

kingpower
December 10th, 2014, 18:45
با سلام و خسته نباشید

دوستان یه سوال داشتم به نظر شما مای بی بی مناسب تر هست یا مای بی بی برای زدن یک انجمن ؟

درود
هردو رو یکی ذکر کردید
ولی تو عنوان هست
از بین این دو ویبولتین
ولی پیشنهاد کلی من ipb

pouria
December 10th, 2014, 18:49
گزینه سوم ipb

sor
December 10th, 2014, 18:52
گزینه سوم ipb

میشه یه چند دونه نمونه قرار بدین که با این سیستم راه اندازی شده ؟

از نظر استایل و ... چطوری هست ؟

pouria
December 10th, 2014, 18:57
انجمن تازه تاسیس خودم انجمن های الکترونیک، و دیگر هیچ (http://forums.avr92.ir/)

از نظر قالب هم تنوع فراوونی داره

Netfollower
December 10th, 2014, 19:23
به عنوان کسی که 6 سال است به صورت تخصصی طراحی فروم را میکند
و..... بنده مای بولتین بورد (مای بی بی ) رو پیشنهاد میکنم
ما نمایندگی رسمی ان در ایران هستیم mybulletinboard.ir
و همچنین سال هاست آن را پشتیبانی میکنیم مای بی بی اسکین MyBB | آموزش , پوسته , پلاگین , پشتیبانی مای بی بی (http://mybbskin.ir/)

دلیلش هم این است که اوپن سورس و رایگان و تکمیل شده با 12 سال عمر می باشد
ویبولتین فقط با لایسنس قابل قبول است
به صورت نال خیلی راحت قابل هک شدن است
همینطوری قالب بندی های مای بی بی نسبت به ویبولتین خیلی سرعت بیشتری دارند
و کار با مای بی بی در عین پیچیدگی سیستم راحت است
همچنین به اندازه وی بی به سرور فشار نمی اورد و مصرف منابعش مناسب است !!

mehrangta
December 10th, 2014, 19:45
من با هر فرومی که فکر کنید کار کردم
از نظر سرعت و کارایی ipboard رو پیشنهاد میکنم
از نظر فراوانی قالب vb
از نظر مصرف کم منابع mybb

ballance
December 10th, 2014, 19:58
من خودم از مای بی بی استفاده میکنم
دلیلش هم علاقه شخصی ام به این سیستم هست.
در کل من الان 5 - 6 ساله دارم با مای بی بی کار میکنم راضی بودم از قالب و پلاگین گرفته تا سرعت و امنیت و امکانات و ..
در کل گفتم علاقه شخصی من به این سیستم باعث شده تا این مدت با این سیستم کار کنم

!MihanIt!
December 10th, 2014, 19:59
وی بی

nima-s
December 10th, 2014, 20:21
سلام
غیر از 2 مورد بالا بد نیست ipb رو هم امتحان کنید.بر حسب تعاریف دوستان کامل تر ipb انجمنی وجود ندارد

M A H D
December 10th, 2014, 20:25
Vb

partserver
December 10th, 2014, 21:02
قطعا وی بی بهتره ولی خوب اصلش پولیه یعنی لایسنس داره.
ولی چون mybb رایگانه بیشتر مورد پسند هست.

sor
December 10th, 2014, 21:35
نظر دیگر دوستان

abc_678
December 10th, 2014, 21:58
ویبولتین فراوانی قالب. و هک ها فارسی
Ipb هم کاملی و سرعتش انجمن وردپرس پارسی رو ببینید با همون هست

سرزمین
December 10th, 2014, 22:17
سمت هر چیزی میرید امنیت رو فراموش نکنید سمت کرک های موجود در سایتا نرید مگر اینکه خودتون از تخصص بالایی برخوردار باشید.

abbas141
December 11th, 2014, 00:21
سلام

بحث انتخاب اسکریپت معمولا سلیقه ای

اما به هر جهت اگر به دنبال انجمن ساز قدرتمندی هستید ویبولتین رو پیشنهاد میکنم

البته به نظرم در ایران ویبولتین باتوجه به پیشتیبانی قوی که دارد ، مای بی بی اصلا قدرت رقابت با آن را ندارد و حتی دائما در حال کپی برداری از آن نیز هست !

همچنین پیشنهاد میکنم برای روشن تر شدن موضوع و دستیبابی به مستندات بیشتر در گوگل نیز سرچی داشته باشید

موفق و موید باشید

sor
December 11th, 2014, 00:43
سلام

بحث انتخاب اسکریپت معمولا سلیقه ای

اما به هر جهت اگر به دنبال انجمن ساز قدرتمندی هستید ویبولتین رو پیشنهاد میکنم

البته به نظرم در ایران ویبولتین باتوجه به پیشتیبانی قوی که دارد ، مای بی بی اصلا قدرت رقابت با آن را ندارد و حتی دائما در حال کپی برداری از آن نیز هست !

همچنین پیشنهاد میکنم برای روشن تر شدن موضوع و دستیبابی به مستندات بیشتر در گوگل نیز سرچی داشته باشید

موفق و موید باشید

ممنون از نظر شما ولی من بحث رو این هست بیشتر سیستم های کرک شده خیلی بیشتر طرف داره تا سیستم های رایگان.

به نظر خودمم وی بی از همه بهتر هست

ولی مای بی بی و ipb نیز خیلی بهتر میتونند باشند.

الان من موندم سر سه راهی کدوم راه رو برم / این سه سیستم هر کدوم خوبی و بدی های خودش رو داره منم مموندم هیمن طوری !!!!!!!!!

nasimd
December 11th, 2014, 03:36
از vb استفاده کنید

Maysam.M
December 11th, 2014, 22:05
به ترتیب:
IPB
Xenforo
VB
Mybb

abbas141
December 12th, 2014, 16:49
ممنون از نظر شما ولی من بحث رو این هست بیشتر سیستم های کرک شده خیلی بیشتر طرف داره تا سیستم های رایگان.

به نظر خودمم وی بی از همه بهتر هست

ولی مای بی بی و ipb نیز خیلی بهتر میتونند باشند.

الان من موندم سر سه راهی کدوم راه رو برم / این سه سیستم هر کدوم خوبی و بدی های خودش رو داره منم مموندم هیمن طوری !!!!!!!!!
درود

لطفا ملاک هایی که برای انتخاب اسکریپت دارید را قرار بدید تا راحت تر بتوانیم شما را راهنمایی کنیم

اگر هزینه براتون مهم نیست و به دنبال بهترین از هر لحاظ هستید بهتر به دنبال طراحی اختصاصی باشید از نظر امنیتی هم خیلی به نفع تون هست

همچنین پیشنهاد میکنم اگر مایلید از انجمن ساز های آماده استفاده کنید ، چند تا از بهترین انجمن های ویبولتین را با بهترین انجمن های مای بی بی و ipb مقایسه کنید

و درصورتی که مایل بودید نتایج بررسی های خود را قرار بدید تا نتایج شما را تکمیل تر کنیم

پایدار باشید

sor
December 13th, 2014, 18:40
درود

لطفا ملاک هایی که برای انتخاب اسکریپت دارید را قرار بدید تا راحت تر بتوانیم شما را راهنمایی کنیم

اگر هزینه براتون مهم نیست و به دنبال بهترین از هر لحاظ هستید بهتر به دنبال طراحی اختصاصی باشید از نظر امنیتی هم خیلی به نفع تون هست

همچنین پیشنهاد میکنم اگر مایلید از انجمن ساز های آماده استفاده کنید ، چند تا از بهترین انجمن های ویبولتین را با بهترین انجمن های مای بی بی و ipb مقایسه کنید

و درصورتی که مایل بودید نتایج بررسی های خود را قرار بدید تا نتایج شما را تکمیل تر کنیم

پایدار باشید

والا همون طور که میدونید اولین چیز امنیت هست . که باید هر سیستم یا هر پروژه ای این رو داشته.
بعد هم که میدونید رابط کاربری هست . vb رابط خیلی خوبی داره از بین ها البته به گفته های دوستان ipb هم که ذکر کردن چیزی خوبی هست.
بعد هم که امکانات هستش که اکثرا همه امکانات دارن و مشکلی نیست.

الان من میخوام راهنمایی کنید که با کدوم سیستم بزنم این رو که در اینده به مشکل بر نخورم ( البته اینم بگم این مشکل بزرگی یا سوال سنگینی نیست که بخوام این قدر کشش بدم ولی میدونید قبل از انجام هر کاری بهترین کار این هست که خوش مشورت و مقایسه کنید که در اینده به مشکلی بر نخورید )

من الان روی دامینم مای بی بی نصب کردم ولی زیاد چنگی به دل نمیزنه و همین طوری موندم

:63: