توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ماژول مجازی ساز
roozbeh837
December 10th, 2014, 14:47
با سلام خدمت دوستان بنده دو عدد سرور اختصاصی دارم یکی ازovh و دیگری از هتزنر المان و این دوتا مجازی سازیشو فرق داره
esxi و دیگری kvm حالا داخل سایتم ماژول های مود نظرشون هم اسم هستنvirtualizor و بنده چطور کاری کنم که این ماژولشون جدا جدا اوکی بشن در ماژول ها که بنده در قسمت سرویس ها و تنظیمات محصول به صورت جدا جدا اوکیشون کنم؟
roozbeh837
December 18th, 2014, 02:32
از دوستان کسی هست راهنمائی کنه
roozbeh837
December 27th, 2014, 14:56
کسی نیست راهنمائی کنه
novin-web
December 27th, 2014, 15:45
سلام
اگر منظورتون در whmcs هست
باید یکی از ماژول ها رو در شاخه مربوطه تغییر نام بدید مثلا
virtualizor2 بکنید
بعد سرورها رو ادد بکنید
و ماژول مربوطه رو اضافه کنید.
roozbeh837
December 27th, 2014, 18:47
داخل هاست
virtualizorو virtualizor1 کردم ولی داخل محصول همون virtualizor هست یعنی یه گزینه میباشد
parsntc1
December 29th, 2014, 00:11
داخل هاست
virtualizorو virtualizor1 کردم ولی داخل محصول همون virtualizor هست یعنی یه گزینه میباشد
در قسمت اضافه کردن سرور یه گروه بساز و بعد در جای انتخاب محصولات گروه سرورت رو مشخص کن اوکی میشه
roozbeh837
December 29th, 2014, 09:45
مشکل همینجاس من اسم هاشون رو جدا جدا زدم الان فقط یه اسم
virtualizor موجود هست
فایل virtualizor.php رو بهvirtualizor2.php تغییر میدم قسمت سرور ها قالبش بهم میخوره
parsntc1
December 29th, 2014, 10:09
مشکل همینجاس من اسم هاشون رو جدا جدا زدم الان فقط یه اسم
virtualizor موجود هست
فایل virtualizor.php رو بهvirtualizor2.php تغییر میدم قسمت سرور ها قالبش بهم میخوره
متوجه نشدم از دوتا زدم
یعنی دوتا ماژول رو ریختی توی whmcs?
اگه اینکار و کردی که اشتباه هست
باید گروه می ساختی
roozbeh837
January 2nd, 2015, 11:19
ببینید مازول kvm با wmvare که فرق دارن واسه مدیریت سرور
مثلا واسه wmvare جدا باشه واسه kvm جدا باشه
- - - Updated - - -
از دوستان کسی نیست راهنمائی کنه
- - - Updated - - -
میخوام مثلا سرور های kvm جدا و سرور های wmvare هم جدا باشه تنظیماتشون داخل سایت طبق عکس
2444624447
razavihost
January 2nd, 2015, 14:28
ببینید مازول kvm با wmvare که فرق دارن واسه مدیریت سرور
مثلا واسه wmvare جدا باشه واسه kvm جدا باشه
- - - Updated - - -
از دوستان کسی نیست راهنمائی کنه
- - - Updated - - -
میخوام مثلا سرور های kvm جدا و سرور های wmvare هم جدا باشه تنظیماتشون داخل سایت طبق عکس
شما دارین از ماژولی که توسط ما تغییر داده شده بوده و بدون رضایت من عمومی شده استفاده میکنید.
این ماژول پشتیبانی نرم افزاری نداره.
تا چند وقت دیگه خبر خوبی برای سرور های ESXi دارم شاید بدرد شما خورد.
roozbeh837
January 8th, 2015, 00:07
دوست عزیز بنده عکس دوم ماژول داخل گوگل دریافت کردم در جریان رضایت شما نبودم.ماژول دوم هم که مربوط به kvm هستش.منتظر خبر هستیم ولی میشه راهنمائی کنید این دوتا ماژول چطور به صورت جداگانه کار کن؟
- - - Updated - - -
ایا ماژولی هست که واسه kvm و vmware با ه ماستفاده بشه ویرتالی زور استفاده کردم فقط واسهkvm اوکی میکرد