PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : به دنبال نویسنده ، آپلودر جهت آپلود و بروزرسانی هفتگی سریال ها هستم

p30win
December 10th, 2014, 12:40
سلام، به دنبال نویسنده حرفه ای و سریع ک سریال ها رو صبح زود بتونه بروز کنه هستم.
شرایط:
1-آشنایی کامل با وردپرس
2-آشنایی کامل با ftp
3-آشنایی با برنامه زوم آپلودر
4-سریع و آشنا به مسائل سئو
5-دارای روحیه مسئولیت پذیری

درحال حاضر فقط برای آپدیت هفتگی سریال ها نیازمند نویسندده هستم ولی درصورت رضایت از وضعیت پست فیلم ها نیس اضافه خواهد شد.

meysambala
December 10th, 2014, 12:58
حقوق؟

p30win
December 10th, 2014, 13:13
شما بفرمایید ک برای هر پست سریال حداقل چقدر میخواید بنده اگه موافق بودم اعلام میکنم
پ.خ کنید...(اعلام کنید کجاها فعالیت داشتید)

justfilm
December 10th, 2014, 13:16
با اااجازه استارتر بنده هم نیاز دارم به نویسنده.

meysambala
December 10th, 2014, 13:20
برای هر گیگ 5تومن

p30win
December 10th, 2014, 15:08
برای هر گیگ 5تومن

داداشه من شما یعنی برای یه سریال The Walking Dead به تنهایی میخوای 5 هزارتومان بگیری؟جالب بود...
قیمت ها بر اساس گیگ نیس، قیمت ها بر اساس تعداد سریاله...

meysambala
December 10th, 2014, 17:52
با توجه به کاراهای خواسته شده قیمت دادم
واگرنه مسئله سئو و بهینه سازی جدا از نویسندگی هست که کلی وقت گیر
با اف تی پی و روش های هاست به هاست مستقیم از. . . . میشه دانلود کرد فیلم رو ولی سئو و ایندکس شدن تو گوگل زمانبره و باید مدام و به موقعه مخصوصا تو شبکه های اجتماعی روش مانور داد(خب دهن ادم سرویس میشه کلی ترافیک میره):59:

p30win
December 10th, 2014, 19:26
با توجه به کاراهای خواسته شده قیمت دادم
واگرنه مسئله سئو و بهینه سازی جدا از نویسندگی هست که کلی وقت گیر
با اف تی پی و روش های هاست به هاست مستقیم از. . . . میشه دانلود کرد فیلم رو ولی سئو و ایندکس شدن تو گوگل زمانبره و باید مدام و به موقعه مخصوصا تو شبکه های اجتماعی روش مانور داد(خب دهن ادم سرویس میشه کلی ترافیک میره):59:
برادره من با این حال هم این مورد(قرار دادن پست یا اپدیت هفتگی) ربطی به حجم نداره، شما برای یک فایل 20 گیگی مگه تو شبکه های اجتماعی چقدر میخوای زمان بزاری؟که مثلا 20*5 هزارتومان هزینه بابتش دریافت کنی، حجم مهم نیس، کلا بحث اینکه جدا از اینکه فایل 100 کیلوبایت باشه یا 100 مگابایت بهرحال برای سئو و... شما یه زمان نیاز داری ولی تفاوت در زمان آپلوده ک اونم با سرور صورت میگیره و تفاوت چندانی رو حس نمیکنی...

دوستان بنده نویسنده ام رو پیدا کردم، از نظر من این تاپیت بسته شده...
موفق باشید.