ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نبودن گزینه بک آپ در هاست و ندادن فول بک آپ توسط آی وب هاست !!!!!

shah.niloo
December 8th, 2014, 20:13
سلام
دوستان من از آی وب هاست می خوام برم نت افزار ولی گزینه بک آپ در هاست که نیست هیچی تیکت دادم گفتم فول بک آپ می خوام گفتن به زودی فعال میشه
ازن این ور هم صورت حساب هاست من 2 روز دیگه به پایان میرسه
الان تکلیف چیه من چیکار باید بکنم ؟؟

secureconfig
December 8th, 2014, 20:20
با سلام.

تجربه ی چنین موردی را داشته ایم.

جهت انتقال ، فایل های پوشه ی public_html را زیپ کنید و دانلود کنید و بر روی هاست جدید اپلود کنید و از حالت زیپ خارج کنید.
سپس دیتابیس هارا از phpmyadmin اکسپورت بگیرید و در هاست جدید دیتابیس با مشخصات و رمز عبور قبلی ایجاد کنید و از phpmyadmin ایمپورت کنید.

موفق باشید./

shah.niloo
December 8th, 2014, 20:23
تشکر از شما فقط من یک اکانت ایمیل هم ساخته بودم که سایت رو با هاش تو ساماندهی ثبت کرده بودم اونو چیکار باید بکنم ؟
ترسم اینه که یه موقع مشکلی پیش بیاد

secureconfig
December 8th, 2014, 20:24
میتونید ایمیل را در هاست جدید نیز ایجاد کنید.

shah.niloo
December 8th, 2014, 20:26
یعنی مشکلی پیش نمیاد ؟

secureconfig
December 8th, 2014, 20:28
خیر ، هیچ مشکلی پیش نمیاد.

+ فقط ایمیل های قبلی که در هاست قبل ذخیره شده در هاست جدید نمایش داده نمیشود - برای ریستور ایمیل ها میتوانید پوشه ی mail در روت هاست فعلی را زیپ کنید و در هاست جدید ریستور کنید که کمی پیچیده هست.

موفق باشید./

kingpower
December 8th, 2014, 20:59
درود
خیلی از هاستینگ ها از ساعت 1بامداد تا 8صبح گزینه بک اپ فعال میگردد ولی ای وب هاست رو نمیدونم
هپونطور که استاد عزیز گفتم باید دستی منتقل کنید اگر مشکلی داشتید هنگام انتقال مطرح کنید تا کمکتان کنیم

majids
December 9th, 2014, 01:10
شرکت جدید هم احتمالا خودش انتقال میده براتون.

mizban97
December 9th, 2014, 01:13
سلام
دوستان من از آی وب هاست می خوام برم نت افزار ولی گزینه بک آپ در هاست که نیست هیچی تیکت دادم گفتم فول بک آپ می خوام یه جورایی پیچوندن و معلوم هست که نمی خوان بک آپی به ما بدن
ازن این ور هم صورت حساب هاست من 2 روز دیگه به پایان میرسه
الان تکلیف چیه من چیکار باید بکنم ؟؟

سلام
متاسفانه آی وب هاست سابقه زیادی توی این امر داره . شما اولین نفر نیستید که دچار این مشکل میشید...
اگر خواستید بنده در خدمتم براتون انتقال کامل انجام میدم. پ.خ بدید

shah.niloo
December 9th, 2014, 14:39
حل شد از آی وب هاست نهایتا تشکر را دارم
طبق وعده ای که داده بودند عمل کردند
پوش بابت درج این تاپیک

Asp.Net
December 9th, 2014, 16:14
این هاست شاکی زیاد داره و همه جا ازش ناراضی هستند مار شما رو راه انداخت کار 4 تای دیگه که کلا بیخیال شدند چی میشه ،شما اومدی تاپیک زدی خیلی ها نمیان بزنن

seyyed_ahmad
December 11th, 2014, 13:10
سلام. چه جوریه هر کی تاپیک شکایت یا انتقاد از آی وب هاست میزنه بعد از یکی دو روز کلا بن میشه !!!!!

sharbazi
December 11th, 2014, 13:19
سلام. چه جوریه هر کی تاپیک شکایت یا انتقاد از آی وب هاست میزنه بعد از یکی دو روز کلا بن میشه !!!!!

بخاطر مولتی یوزر اون یکی اکانتشونم مسدود شد.