توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خرید هاست برای راه اندازی نوعی آپلود سنتر
lona1386
December 7th, 2014, 14:08
بنده فرومی دارم که میخوام برای تبلیغات سایتم یه آپلود سنتری راه اندازی کنم تا فایلهای و نرم افزار های مورد نیاز که حجم بالا دارند ( زیر 200 مگ ) رو با لینک مستقیم در اختیار همه قرار بدم و دست به دست تو سایت ها بچرخه و داعمی باشه . مثلا الان یه نرم افزار میاد و روی چندین آپلود سنتر آپلود میشه و برای دانلود اون باید هفت خان رستم رو طی کنی تا بتونی دانلود کنی .من میخوام فضایی داشته باشم که اونو دانلود کنم و لینک مستقیم در اختیار همه قرار بدم .و با این کار اسم سایت و .... تبلیغات کنم
نوع کار مشخص نیست . شاید در بعضی مواقع قیلم هم آپلود کردیم ولی خیلی کم . کلا یه کار تبلیغاتی میخوام بکنم
به نظر دوستان عزیز من چه سرویسی رو باید بخرم؟
شما چی به من پیشنهاد میکنید ؟ چه هاست و سروری بدرد کار من میخوره ؟
من دوست دارم نامحدود باشه
ممنون میشم
twohost
December 7th, 2014, 14:12
با سلام دوست عزيز
به نظر بنه شما يك هاست معمولي با يكي سرور دانلود كه حدودا رم يك گيگ باشه بخريد ما اين نوع افر رو داريم و كساي زيادي دارن از اين نوع روش استفاده ميكنن
اين لينك افر هاي
ايران وي دي اس (http://www.irvds.net) در صورت تمايل جهت خريد در سايت تيكت كنيد تا فعال كنيم با تشكر
smhnw
December 7th, 2014, 14:14
سلام جناب !
هاست نامحدود وجود ندارد
اما تیکت بزنید تا یک عدد هاست دانلود با هر حجمی و قیمت مناسب تقدیمتون کنیم !
سلام
بدون شک شما باید سرور تهیه کنید هاست اشتراکی جواب گوی کار شما نیست
میزان بودجه رو میتونم بدونم؟
jaheshserver
December 7th, 2014, 14:21
بنده فرومی دارم که میخوام برای تبلیغات سایتم یه آپلود سنتری راه اندازی کنم تا فایلهای و نرم افزار های مورد نیاز که حجم بالا دارند ( زیر 200 مگ ) رو با لینک مستقیم در اختیار همه قرار بدم و دست به دست تو سایت ها بچرخه و داعمی باشه . مثلا الان یه نرم افزار میاد و روی چندین آپلود سنتر آپلود میشه و برای دانلود اون باید هفت خان رستم رو طی کنی تا بتونی دانلود کنی .من میخوام فضایی داشته باشم که اونو دانلود کنم و لینک مستقیم در اختیار همه قرار بدم .و با این کار اسم سایت و .... تبلیغات کنم
نوع کار مشخص نیست . شاید در بعضی مواقع قیلم هم آپلود کردیم ولی خیلی کم . کلا یه کار تبلیغاتی میخوام بکنم
به نظر دوستان عزیز من چه سرویسی رو باید بخرم؟
شما چی به من پیشنهاد میکنید ؟ چه هاست و سروری بدرد کار من میخوره ؟
من دوست دارم نامحدود باشه
ممنون میشم
با ماهانه 60 تومان 1 ترابایت هارد در اختیارتون میزاریم با ایدی یاهو من در تماس باشید
mobinhost.in
December 7th, 2014, 15:17
با سلام بری شروع پلنی با ماهانه 160 تومان براتو داریم
اگر یاز به اطلاعات بیشتر داشتید تماس بگیرید