PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نصب سی پنل بر روی سرور اختصاصی یا مجازی ؟

alimosavi
December 7th, 2014, 00:00
راهی هست که بشه یک سرور اختصاصی رو با مجازی ساز به تنها
یک سرور مجازی تقسیم کرد و لایسنس سی پنل جهت vps رو خرید ؟

سی پنل از کجا تشخیص می د نوع سرور رو ؟

tafakor
December 7th, 2014, 00:02
شما یک سرور اختصاصی تهیه کنید با مجازی ساز همه منابع رو به سرور مجازی اختصاص بدید و سپس سی پنل رو نصب کنید و استفاده کنید

alimosavi
December 7th, 2014, 00:11
شما یک سرور اختصاصی تهیه کنید با مجازی ساز همه منابع رو به سرور مجازی اختصاص بدید و سپس سی پنل رو نصب کنید و استفاده کنید

همین کارو قصد دارم بکنم با Xen Server .. اما بنده خدایی گفت حداقل سه تا لایسنس باید برای هر سرور داشته باشی تا Vps حساب کنه سی پنل ؟

m0rt3za
December 7th, 2014, 00:12
همین کارو قصد دارم بکنم با Xen Server .. اما بنده خدایی گفت حداقل سه تا لایسنس باید برای هر سرور داشته باشی تا Vps حساب کنه سی پنل ؟

نه فکر نمیکنم چنین چیزی درست باشه
کافیه یک سرور مجازی بسازید

jaheshserver
December 7th, 2014, 00:15
خیر همچین چیزی نیست شما همه منابع رو به یک سرور اختصاص بدید با لایسنس vps راحت اکتیو میشه و مشکلی نیست

tafakor
December 7th, 2014, 00:17

خیر شما کافیه سرور مجازی داشته باشید و روی اون لایسنس بگیرید و فعالیت کنید اینکه سه تا حتما باید باشه درست نیست