توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : suspended شدن هاست
98melody
December 6th, 2014, 23:04
سلام
دوستانمن از ماهان هاست استفاده میکنم و انجمن ویبولتین که الان سایت به دلیل کپی رایت مسدود شده باید چیکار بکنم ؟ زحمت 3 ساله من چی میشه ؟
justfilm
December 6th, 2014, 23:06
تبلیغ خوبی بود دوست عزیز
به چه دلیلی مسدود شده؟
سایتتون سرجاش هست فقط مسدود شده.زحمتتون هم برباد نرفته
tafakor
December 6th, 2014, 23:07
باید با پشتیبان صحبت کنید اینجا کسی کاری نمیتونه کنه .
Netfollower
December 6th, 2014, 23:08
امیدوارم سایتتون رو حذف نکرده باشند
به دلیل اینکه ویبولتین ناله
و روی هاست عادی جواب نمیده باید ارز بگیرید
ولی تعجب میکنم تا سیستمایی مثل مای بولتین بورد هست از ویبی نال استفاده میکنید؟
downloaddl
December 6th, 2014, 23:11
از سرویس دهنده درخواست بک آپ کنید
و بعد از دریافت بک آپ سایتتون رو به ایران یا هٌلند انتقال بدید ( البته اگه مشکلی کپی رایتی دارید )
98melody
December 6th, 2014, 23:32
دوستان این اخطار که به صورت تیکت هست برای من 2 روز پیش ارسال شده بنده الان تو ایمیل دیدم
الان وارد سی پنل هم نمیتونم بشم ارور ساسپنت میاد
با سلام
اخطاری از جانب شرکت ویبولتین به دست ما رسیده مبنی بر اینکه شما از ویبولتین نال شده در سایت آی آر تیونینگ استفاده میکنید
با توجه به اینکه سرویس مورد استفاده شما، وارز نیست و ناچار به پیروی از قانون کپی رایت در این نوع سرویسها هستیم لذا لطفا ویبولتین رو از روی سایت حذف کنید و یا از سرویسهای هاست داخل ایران ما استفاده کنید
منتظر پاسخ شما هستیم
لازم به ذکر است که سرویس شما حداکثر ظرف 24 ساعت باید جابجا بشه در غیر اینصورت ناچار به حذف سرویس از روی سرور هستیم
- - - Updated - - -
عزیزان خواهشمندم کمک کنید هاستینگ هیچوقت تلفن رو جواب نمیده تو هر ساعتی تماس بگیری.... فقط تیکت با تاخیر چندین ساعته... که هنوز ج نداده
الان سایت من کلا حذف شده !؟
باید چیکار بکنم... لطفا کمک کنید
justfilm
December 6th, 2014, 23:34
خیر عزیز سایت شما حذف نشده به حالت معلق در اومده بسته شده.محتویاتتون پاک نشده دوست عزیز.
با هاستینگتون در ارتباط باشید
RoobinaServer
December 6th, 2014, 23:36
دوستان این اخطار که به صورت تیکت هست برای من 2 روز پیش ارسال شده بنده الان تو ایمیل دیدم
الان وارد سی پنل هم نمیتونم بشم ارور ساسپنت میاد
- - - Updated - - -
عزیزان خواهشمندم کمک کنید هاستینگ هیچوقت تلفن رو جواب نمیده تو هر ساعتی تماس بگیری.... فقط تیکت با تاخیر چندین ساعته... که هنوز ج نداده
الان سایت من کلا حذف شده !؟
باید چیکار بکنم... لطفا کمک کنید
شما الان استرس گرفتید و هی در انجمن پست میدید.
اینجا به نتیجه ای نمیرسید.
تیکت بزنید اگر چند روز هم طول بکشه منتظر بمانید تا به شما بکاب بدهند و آن وقت به جایی که پشتیبانی دارد و سرویس خوب منتقل نمائید تا دفعه بعد دچار چنین مشکلی نشوید.
کیفیت را فدای ارزانی نکنید.
موفق باشید.
98melody
December 6th, 2014, 23:38
داداش فعلا که هاستینگ ج نمیده اما نوشته تو پیام 24 ساعت اگر جا به جا نکنیم حذف میکنند.... الان هم از 24 ساعت گذشته... هاستینگ موظف بوده حداقل بابت پولی که میگیره به ما زنگ بزنه که نزده و تیکت باز کرده برای ما!!!
دوست عزیز باید صبر کنید جواب بدهند .
حذف هم کنند بک اپ میگیرند و نگه می دارند تا تحویل مشتری بدهند نگرانی نداره.
باهاشون در ارتباط باشید مشکلتون حل میشه.
موفق باشید.