PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در ایمپورت دیتا بیس

esfboy
December 6th, 2014, 21:51
با سلام. از چندتا مجموعه k2 داخل سایتم بکمک phpmyadmin بعد از انتخابشون اکسپورت گرفتم
حالا و در ساایت جدید پس از انتخاب نام پایگاه داده و ایمپورت کردن فایل sql قبلی پیام موفقیت امیز بودن میده اما هیچ کدوم از مجموعه ها را نشون نمیده
در ضمن درصورت اقدام مجدد برای ایمپورت کردن ارور میده
لطفا راهنمایی بفرمائید

chatsaz
December 6th, 2014, 21:56
فایل ایمپورت رو تو زیپ بذارید اینجا

esfboy
December 8th, 2014, 02:32
فایل ایمپورت رو تو زیپ بذارید اینجا

فایل مزبور اینه:

- - - Updated - - -

جدول پایگاه داده ای را که بک اپ گرفتم داخل لیست پایگاه داده فعلی قابل مشاهده هست.اما نمیدونم چرا تو سایت نشون نمیده
2تا چیز عجیب دبگه هم هست
یکی اینکه تو phpmyadmin ،هر چیزی را که جستجو میکنم حتی اسم یا alise مجموعه هایی که تو سایت جدیدم ساختم را پیدا نمیکنه حتی کلمات خود جداولی که هست را تایپ میکنم و باز پیدا نمیکنتشون
مشکل دوم اینه که تعداد بسیار زیادی جداول تو دیتا بیسم هست مثلا برای مجموعه های k2 دو تا جدول باین اسامی هست: en9y0_k2_categories و g30oa_k2_categories یعنی از هر چیزی حداقل دو تا جدول داره و جالب اینجاست که با وجودی که من اصلا کل محتویات قالب جدید را بطور کامل حتی از بخش زباله حذف کردم بازم این موارد و سایر جداول مثلا جدول مجموعه ها یا مطالب جوملا پر از اطلاعاتی هست که من اصلا تو سایت نمی بینمشون
لطفا راهنمایی بفرماین چون من کارم لنگ شده
ممنون