PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تولید و تشخیص معرف

ayma
December 6th, 2014, 17:38
سلاما" علیکم

من یه صفحه دارم که که خریدار موقع خرید کد معرفش رو تو تکست وارد می کنه ، حالا سوالم اینکه با چه روشی بیام لینک هایی تولید کنم و به هر بازاریاب لینک بدم تا لازم نباشه خریدار کد معرف رو وارد کنه بلکه همون لینک ورودی مشخص کنه که معرف کی بوده ، هم اینکه کدهای معرف چطوری تولید میشن و هم اینکه چطوری تشخیص می دیم بازدید کننده از کدوم صفحه به سایت مراجعه کرده برام سواله . باشد که رستگار شویم

http://upload7.ir/imgs/2014-12/37671448133756980413.jpg (http://upload7.ir/)

us12
December 6th, 2014, 19:20
آموزش نیاز دارید یا می خواهید سفارش برنامه نویسی بدهید ؟

royl
December 6th, 2014, 19:32
باسلام
براتون انجام میشه
هزینه هم 20 تا 30 هزار تومان
بااحترام

ayma
December 7th, 2014, 00:47
از لطف و مهربانی عزیزان سپاسگزارم ، اما من سوالم به خاطر یادگیری بود . جسارت منو ببخشید اخه چرا همچین ماژولی رو باس 20 هزار تومن بفروشین ، 30 تومن بفروشین . به نظرم چنین قیمت هایی به ضرر برنامه نویس هاست

yeganehha
December 7th, 2014, 01:06
از لطف و مهربانی عزیزان سپاسگزارم ، اما من سوالم به خاطر یادگیری بود . جسارت منو ببخشید اخه چرا همچین ماژولی رو باس 20 هزار تومن بفروشین ، 30 تومن بفروشین . به نظرم چنین قیمت هایی به ضرر برنامه نویس هاست

دوست عزیز همچین ماژولی ماژول دو سه خطی نیست که شما راحت داری از کنارش رد می شی ولی اگر در حد اموزش می خوای بفرما

هر کاربر در دیتابیس یک id داره که اون ته یه لینک میزاری و به کاربر می دی
کاربر با ورود به لینک خودکار یک فایل کوکی درست کن و id کاربر را توش قرار بده سپس بازدید کنند را به صفحه اصلی سایتت بفرست در ضمن در این صفحه از طریق یکی از متدهای php که الان دقیق در ذهنم نیست ادرس صففحه قبلی پیدا کن
زمانی که بازدید کنند وارد صفحه freer شد کوکی را برداشته و در تکست باکس قرار دهید

امید وارم شما بتوانی به راحتی سیستم پیاده سازی کنید

البته دوست عزیز بنده جواب سوال شما را کامل ندادم تا دوستان برنامه نویس شاکی نشوند ولی الگریتم فوقالعلاده ساده این کار را جهت اموزش قرار دادم

ayma
December 7th, 2014, 01:40
دوست عزیز همچین ماژولی ماژول دو سه خطی نیست که شما راحت داری از کنارش رد می شی ولی اگر در حد اموزش می خوای بفرما

هر کاربر در دیتابیس یک id داره که اون ته یه لینک میزاری و به کاربر می دی
کاربر با ورود به لینک خودکار یک فایل کوکی درست کن و id کاربر را توش قرار بده سپس بازدید کنند را به صفحه اصلی سایتت بفرست در ضمن در این صفحه از طریق یکی از متدهای php که الان دقیق در ذهنم نیست ادرس صففحه قبلی پیدا کن
زمانی که بازدید کنند وارد صفحه freer شد کوکی را برداشته و در تکست باکس قرار دهید

امید وارم شما بتوانی به راحتی سیستم پیاده سازی کنید

البته دوست عزیز بنده جواب سوال شما را کامل ندادم تا دوستان برنامه نویس شاکی نشوند ولی الگریتم فوقالعلاده ساده این کار را جهت اموزش قرار دادم

ممنونم ، من هم منظورم یادگیری الگوریتم و کلیات کار بود نه اینکه کسی خط به خط برام کد بزاره ، توضیحات اتون کمک بزرگی بود.