توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در پارک شدن دامنه
fireonline
December 6th, 2014, 15:52
سلام من از پارسان وبparsanweb.ir یک هاست خریدم و از شرکت دیگری به نام royaldata.org دامنه خریدم. حالا دامنه را میخوام بر روی هاست پارک کنم چون ip هر دو تاشون یکیه بخش پشتیبانی میگه نمیشه. یعنی هر دو ns13.royaldata.net و ns14.royaldata.net هستند. در موقع پارک این اخطار را میده:
Could not determine the nameserver IP addresses for “sharifcivil.ir”. Please make sure that the domain is registered with a valid domain
registrar
راهنمایی میفرمایید باید چکار کنم؟ در صورت عملی نبودن این موضوع چجوری باید دامنه را ازاد کنم تا دوباره از طریق پارسان وب ثبت کنم؟
تغییر رابط فروش تاثیری نداره؟
ممنون
Ahmad110
December 6th, 2014, 16:14
احتمالا شما از نماینده شرکتی که دامنه رو ثبت کردید ، هاست رو خریداری کردین .
اگه مدیر سرور بلد نیست که دامنه رو روی هاست شما پارک کنه ، توصیه میکنم که هاستینگتون رو عوض کنید .
yeganehha
December 6th, 2014, 16:19
سلام من از پارسان وبparsanweb.ir یک هاست خریدم و از شرکت دیگری به نام royaldata.org دامنه خریدم. حالا دامنه را میخوام بر روی هاست پارک کنم چون ip هر دو تاشون یکیه بخش پشتیبانی میگه نمیشه. یعنی هر دو ns13.royaldata.net و ns14.royaldata.net هستند. در موقع پارک این اخطار را میده:
Could not determine the nameserver IP addresses for “sharifcivil.ir”. Please make sure that the domain is registered with a valid domain
registrar
راهنمایی میفرمایید باید چکار کنم؟ در صورت عملی نبودن این موضوع چجوری باید دامنه را ازاد کنم تا دوباره از طریق پارسان وب ثبت کنم؟
تغییر رابط فروش تاثیری نداره؟
ممنون
با سلام
دوست عزیز هر دو هاستینگ روی یک سرور مربوط به یک شخص هست به احتمال زیاد
شما باید به رویال هاستینگ بگید از طریق whm دامنه مورد نظر را پاک کنه و در هاستینگ جدید دوباره دامنه را فعال کنید
fireonline
December 6th, 2014, 16:25
هر دوشون با تاخیر زیاد جواب میدن. 3 4 ساعت بعد
حالا باید چجوری الان دامنه رو ازاد کنم؟ امکانش هست از نیک؟
Ahmad110
December 6th, 2014, 16:38
اگه پنل دامنه دست خودتون هستش به راحتی میتونید دی ان اس ها رو عوض کنید .
yeganehha
December 6th, 2014, 16:46
فرمودند dns هر دو سایت یکی هست درنتیجه نمی شه
fireonline
December 6th, 2014, 16:47
دی ان اس ها را که عوض میکنم. ولی هر دو ادرس dns چون یکیه پشتیبانیش میگه نمیشه.
yeganehha
December 6th, 2014, 16:48
اگر بخواهید روی هاستینگی به غیر از ان دو باشه بله فقط کافی طبق کاربر ahmad110 عمل کنید در غیر این صورت اگر می خواهید با همان هاست ادامه دهید باید رویال هاست دامنه شما را حذف کند
fireonline
December 6th, 2014, 16:58
این جوابه رویال هاسته :
در هر صورت شما از ما فقط در خواست ثبت دامین رو کردید و ما نیز به درستی ثبت کردیم
اگر هاستینگی که گفتید اگر نمانده ما هم باشن باز هم ما این اختیار ور نداریم که به این مسئله رسیدگی کنیم
و مسائل فنی رو باید میزبان حل کنه و شما کنترل کامل به دامنه تون از طریق پنل ایرنیک دارین
اگر میزبانی وب نیز از ما داشتید در اون صورت ما می تونستیم مشکل رو حل کنیم چون مسائل عدم پارک شدن به سرور مربوط میشه
و ما فقط رابط مالی ایرنیک هستیم
بااحترام
- - - Updated - - -
از خیرش گذشتم. یه هاست خوب و ارزان میشه بهم معرفی کنید؟ اگه اینجا تبلیغ میشه خصوصی پیغام بدید
maysamdarsaitha
December 6th, 2014, 23:10
با سلام خدمت دوستان گلم
منم مثل این دوستمون در سایت nic اطلاعاتمو ثبت کردم و مدارکم ارسال کردم و در حال تاییده
اما نمیدونم بعد از این مرحله چجوری dns شرکتو به دامنه اضافه کنم
اصلا راهی هست که با هزینه کم به یه پنل کاربری برسیم دقیقا برام توضیح بدین!!!!!
چون حرفه ای نیستم فقط از سر کنجکاوی این کارو کردم دوس ندارم یه هاست گرون بخرم فقط یه حالتی که با هزینه کم و فضای کم به یه پنل مدیریتی برسم!!!
لطفا حتما حتما حتما جواب بدین بعد از خدا امیدم به شماست.
yeganehha
December 6th, 2014, 23:51
با سلام خدمت دوستان گلم
منم مثل این دوستمون در سایت nic اطلاعاتمو ثبت کردم و مدارکم ارسال کردم و در حال تاییده
اما نمیدونم بعد از این مرحله چجوری dns شرکتو به دامنه اضافه کنم
اصلا راهی هست که با هزینه کم به یه پنل کاربری برسیم دقیقا برام توضیح بدین!!!!!
چون حرفه ای نیستم فقط از سر کنجکاوی این کارو کردم دوس ندارم یه هاست گرون بخرم فقط یه حالتی که با هزینه کم و فضای کم به یه پنل مدیریتی برسم!!!
لطفا حتما حتما حتما جواب بدین بعد از خدا امیدم به شماست.
هاست از شرکت مورد نظر تهیه کنید چون قصد تبلیغ ندارم نام هاستینگ خاصی نمی یارم
سپس dns ها هاستینگ را بگیرید
در ناحیه کاربری nic.ir پس از تایید دامنه روی فلش ابی رنگ جلوی ان کلیک کنید و dns ها را هر یک در یک سطر و در ستون اول وارد کخید سپس ذخیره کنید
عملیات تغییر dns و ست شدن ان بین 4 ساعت تا 72 ساعت زمان بر می باشد
royl
December 7th, 2014, 00:31
باسلام
بله شما این دامنه رو از ما خریدید و هاست رو از نماینده ما
ما این اختیار قانونی نداریم که مستقیم به مشتری نمانده خود خدمات فنی بدیم
ولی مشکل شما چندان اساسی و پیچیده نیشت
چون من دیدم شما نه خودتون تونستید مشکل رو حل کنید و نه نماینده ما به عنوان یک حق برادری گقتم که اطلاعات پنلی که خریدی رو بدید تا پارک کنم
برای احراز هویت پنلی که از نماینده ما خردید به همراه پسورد رو ارسال کنید تا دامنه رو پارک کنیم
بااحترام
yeganehha
December 7th, 2014, 00:56
باسلام
بله شما این دامنه رو از ما خریدید و هاست رو از نماینده ما
ما این اختیار قانونی نداریم که مستقیم به مشتری نمانده خود خدمات فنی بدیم
ولی مشکل شما چندان اساسی و پیچیده نیشت
چون من دیدم شما نه خودتون تونستید مشکل رو حل کنید و نه نماینده ما به عنوان یک حق برادری گقتم که اطلاعات پنلی که خریدی رو بدید تا پارک کنم
برای احراز هویت پنلی که از نماینده ما خردید به همراه پسورد رو ارسال کنید تا دامنه رو پارک کنیم
بااحترام
دوست عزیز استارتر تاپیک
به نظر بنده هاست را هم از همین شرکت بگرید
کارشون یک تا این جا را هم پشتیبانی می کنند