توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خرید سرور مجازی برای ارسال ایمیل انبوه
shandiz
December 6th, 2014, 10:39
دوستان من یه سرور میخوام که روش یه اسکریپت ارسال کنم و تو ساعت حداقل 10000 تا ایمیل بشه ارسال کرد باهاش که اسپم نشه.اگه کسی از دوستان داره بگه بهم.
jaheshserver
December 6th, 2014, 10:45
دوستان من یه سرور میخوام که روش یه اسکریپت ارسال کنم و تو ساعت حداقل 10000 تا ایمیل بشه ارسال کرد باهاش که اسپم نشه.اگه کسی از دوستان داره بگه بهم.
ماهیانه 35 تومان سرور رو در اختیار شما قرار میدیم اما اینکه اسپم نشه خیلی به سبک ارسال شما بستگی داره و همچنین اسکریپت شما
shandiz
December 6th, 2014, 10:49
ماهیانه 35 تومان سرور رو در اختیار شما قرار میدیم اما اینکه اسپم نشه خیلی به سبک ارسال شما بستگی داره و همچنین اسکریپت شما
دوست عزیز من از اسکریپت interspire استفاده میکنم.قبلا رو دیتاسنترهای هلند به مشکلی برنخوردم و براحتی ارسال کردم.از کدوم دیتاسنتر میدین؟
98M!zban
December 6th, 2014, 10:50
برای مشاهده آفر ها و قیمت این سرویس ها به آدرس زیر مراجعه کنید :
GERMAN 3
حافظه رم : 1024 مگابایت
فضای هارد : 50 گیگابایت
CPU : 3300MHZ ( فوق العاده قوی )
پهنای باند : نامحدود
پورت شبکه : 1 Gbps
تحویل سرور : حداکثر 5 دقیقه تا 2 ساعت پس از سفارش
آپتایم 99.9% تضمینی
نصب سیستم عامل و کانفیگ : رایگان
320,000 ریال ماهانه
برای سفارش کلیک نمایید (http://client.98mizban.com/cart.php?gid=15)
چرا از سرویس های 98 میزبان استفاده کنیم؟؟
1 - ترافیک نامحدود سرویس ها و آپتایم 99.9%
2 - رضایتمندی 100% کاربران
3 - کادر مجرب جهت پشتیبانی و انجام تمامی کانفیگ ها برای کاربران محترم
4 - آسودگی از ابیوزها و جلوگیری قطع سرویس کاربران عزیز
5 - پشتیبانی 24 ساعته از طریق شماره تماس، تیکت ، یاهو و ایمیل
6 - ارائه پنل ریبوت تحت وب و همچنین دسترسی رایگان به کنسول VMware
7 - بررسی مشکلات و رفع سریع آن
8 - دارای نماد اعتماد دائم از وزارت صنعت ، معدن و تجارت
توجه داشته باشید این سرویس ها با توجه به ping عالی به شبکه داخل کشور، بهترین گزینه برای وب مستران خواهد بود. کاربرانی که هم اکنون از سرویس های دیگر استفاده می کنند در صورتی که تمایل به انتقال به 98 میزبان دارند جهت مشاوره در ساعات 14 الی 22 با شماره 05135010908 تماس بگیرند.
این هم چند تا از نظرات دوستان که بقیش رو می تونید در لینک زیر ببینید
دوست عزیز من از اسکریپت interspire استفاده میکنم.قبلا رو دیتاسنترهای هلند به مشکلی برنخوردم و براحتی ارسال کردم.از کدوم دیتاسنتر میدین؟
اسکریپت خوبیه اگر خوب کانفیگ کنید و زمانبندی مناسبی بزاری اکثرا میره اینباکس
هم ایران سرور هم و هم فرانسه
- - - Updated - - -
اسکریپت خوبیه اگر خوب کانفیگ کنید و زمانبندی مناسبی بزاری اکثرا میره اینباکس
هم ایران سرور هم و هم فرانسه
shandiz
December 6th, 2014, 15:57
آقا رم سروری که گفتین چنده؟
- - - Updated - - -
دوستان دیگه سروری ندارن؟
3245
December 6th, 2014, 23:34
میتونیم بهتون وی پی اس با رم یک گیگ حدودا 33تومان+ لایسنس نامحدود دایرکت ادمین رایگان و بدون پرداخت هیچ هزینه ای توسط شما + یک ایپی پاک از اسپم ارائه بدیم
و کمکتون میکنیم تو نصب اسکریپت و تضمین میدیم بلاک نشید در دیتاسنتر.
در حال حاضر مشترکین بزرگ در این کار داریم و راضی هستند
- اسکریپت نصب خواهد شد
- تنظیمات کاملا حرفه ای برای حفاظت از اسپم انجام خواهد شد.
برای اطلاعات بیشتر این لینک رو مشاهده بفرمایید: سرورایمیلمارکتینگ | الماس هاستینگ (http://www.almashosting.com/server/email-marketing-vps)
اگر سوالی داشتید در ایدی یاهو موجود در امضایا در سایت درخدمتیم
shandiz
December 6th, 2014, 23:41
میتونیم بهتون وی پی اس با رم یک گیگ حدودا 33تومان+ لایسنس نامحدود دایرکت ادمین رایگان و بدون پرداخت هیچ هزینه ای توسط شما + یک ایپی پاک از اسپم ارائه بدیم
و کمکتون میکنیم تو نصب اسکریپت و تضمین میدیم بلاک نشید در دیتاسنتر.
در حال حاضر مشترکین بزرگ در این کار داریم و راضی هستند
- اسکریپت نصب خواهد شد
- تنظیمات کاملا حرفه ای برای حفاظت از اسپم انجام خواهد شد.
برای اطلاعات بیشتر این لینک رو مشاهده بفرمایید: سرورایمیلمارکتینگ | الماس هاستینگ (http://www.almashosting.com/server/email-marketing-vps)
اگر سوالی داشتید در ایدی یاهو موجود در امضایا در سایت درخدمتیم
مهندس الان سفارش بدم امشب تحویل میدین کل سیستم رو به همراه سرور؟
novin-web
December 6th, 2014, 23:57
سلام
نصب کنترل پنل دایرکت ادمین رایگان + کانفیگ حرفه ای + نصب اسکریپت ارسال ایمیل 200 یوریی بصورت رایگان با قابلیت مشاهده تعداد میل های ارسال شده به اینباکس،تعداد میل های باز شده،تعداد لینک های کلیک شده، بررسی هوشمند ایمیل برای اسپم ........+ 30 دقیقه اموزش در مورد نحوه ارسال ایمیل 99 درصدی به اینباکس
تا 24 ساعت بک مانی
کیفیت شعار نیست
shandiz
December 7th, 2014, 00:00
سلام
نصب کنترل پنل دایرکت ادمین رایگان + کانفیگ حرفه ای + نصب اسکریپت ارسال ایمیل 200 یوریی بصورت رایگان با قابلیت مشاهده تعداد میل های ارسال شده به اینباکس،تعداد میل های باز شده،تعداد لینک های کلیک شده، بررسی هوشمند ایمیل برای اسپم ........+ 30 دقیقه اموزش در مورد نحوه ارسال ایمیل 99 درصدی به اینباکس
تا 24 ساعت بک مانی
کیفیت شعار نیست
آقا سه تا سوال دارم.یکی اینکه بنظرتون تو ساعت چندتا بشه با این سرور و اسکریپتی که گفتین ایمیل فرستاد؟
دوم اینکه الان سفارش بدم کی تحویل میدین؟
سوم اینکه میتونید رو کلوکسو نصب کنید که هزینه لایسنس ندم؟